Koji iptv izabrati?

poruka: 1.004
|
čitano: 559.419
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Koji iptv izabrati?

Imam strong 8k već jedno godinu i pol dana. Uzeo bi i starom neku listu, da li da uzmem opet strong ili ima neka bolja? Uzeo sam strong od candycloud na g2g i kada sam napisao da mi makne sve muslimanke, arapske i afričke programe, nije ništa napravio. To sam morao sve sam na tivimmate programu. Ubiti da li ima bolje od strong? vidim da se spominje dosta ovdje tivione i mega

update: uzeo sam tivione i nisam zadovoljan. upola manje hrv programa nego na strong8k. ostajem na strong i dalje. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2026 10:58 (iPhone6sPlusRoseGold128gb).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji iptv izabrati?
iPhone6sPlusRoseGold128gb kaže...

Imam strong 8k već jedno godinu i pol dana. Uzeo bi i starom neku listu, da li da uzmem opet strong ili ima neka bolja? Uzeo sam strong od candycloud na g2g i kada sam napisao da mi makne sve muslimanke, arapske i afričke programe, nije ništa napravio. To sam morao sve sam na tivimmate programu. Ubiti da li ima bolje od strong? vidim da se spominje dosta ovdje tivione i mega

update: uzeo sam tivione i nisam zadovoljan. upola manje hrv programa nego na strong8k. ostajem na strong i dalje. 

uzmeš Trex, oni imaju na panelima sad QR kodove da možeš sam bukete mjenjati. Ne znam koji ti programi sve trebaju a da ih Tivi nema.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2026 15:11 (dj_renny).
15 godina

uzeo strong na tri mjeseca

nakon mjesec dana isključio liniju i više se ne javlja

najviše exyu ima eagle4k

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2026 21:46 (valisaurea).
15 godina
valisaurea kaže...

najviše exyu ima eagle4k

Meni se to par puta desilo na alibabi  ... nema ti tu pomoci... uzmi sto jeftinije pa da je manja steta .

15 godina
MarioArt kaže...
valisaurea kaže...

najviše exyu ima eagle4k

Meni se to par puta desilo na alibabi  ... nema ti tu pomoci... uzmi sto jeftinije pa da je manja steta .

Zato uzimam na z2u ili g2g ili slično. U slučaju da zakinu liniju krkneš dispute, ali nikad nisam imao problema tamo sa sellerima koji imaju dobar rep i puno prodanih panela.

15 godina
dj_renny kaže...
MarioArt kaže...
valisaurea kaže...

najviše exyu ima eagle4k

Zato uzimam na z2u ili g2g ili slično. U slučaju da zakinu liniju krkneš dispute, ali nikad nisam imao problema tamo sa sellerima koji imaju dobar rep i puno prodanih panela.

uzeo na u7buy

tražio di se pokreće disput  ne mogu naći

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2026 17:15 (valisaurea).
15 godina
valisaurea kaže...
dj_renny kaže...
MarioArt kaže...
valisaurea kaže...

najviše exyu ima eagle4k

uzeo na u7buy

Ovdje dolje. Budući da se radi o Strong vjerojatno je prdnuo DNS/Hostname/URL jer ih reselleri vole trpat na Cloudflare za load balancing a oni baš čekaju IPTV raju da im banuju domene.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2026 21:29 (dj_renny).
15 godina
dj_renny kaže...
valisaurea kaže...
dj_renny kaže...
MarioArt kaže...
valisaurea kaže...

najviše exyu ima eagle4k

uzeo na u7buy

Ovdje dolje. Budući da se radi o Strong vjerojatno je prdnuo DNS/Hostname/URL jer ih reselleri vole trpat na Cloudflare za load balancing a oni baš čekaju IPTV raju da im banuju domene.

ali tog nema REPEAT

6 godina
Koji iptv izabrati?

Ne znam kosi li se moje pitanje sa pravilima, ali usko je povezano sa ovom temom. Budući da svi servisi imaju preko 20.000 kanala live TV-a, aplikacija IPTV SMARTERS PRO na Samsungu mi crasha, pa me zanima koji je najbolji IPTV player za Samsung Tizen? Ja imam Mega pretplatu. Može u PP, ako sam na krivoj temi.

Lijep pozdrav. 

0 0 hvala 0
11 godina
Koji iptv izabrati?

duplecast, jako dobra app

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
highdook kaže...

Ne znam kosi li se moje pitanje sa pravilima, ali usko je povezano sa ovom temom. Budući da svi servisi imaju preko 20.000 kanala live TV-a, aplikacija IPTV SMARTERS PRO na Samsungu mi crasha, pa me zanima koji je najbolji IPTV player za Samsung Tizen? Ja imam Mega pretplatu. Može u PP, ako sam na krivoj temi.

Lijep pozdrav. 

Pored navedene Duplecast probaj još BayTV, IBOPlayer (iz lifestyle kolekcije) i Arc Player. Sve tri (plus Duplecast) se plaćaju lifetime ali svi daju 7 dana free. Skineš sve četiri,

ubaciš listu, iprobaš i nakon 7 dana platiš koja ti odgovara. Ja osobno godinama koristim na Tizenu DuplexPlay koja se odavno više ne može skinuti. 

9 godina
Koji iptv izabrati?

ja imam playlistu na Apple TV Boxu i sve radi donekle ok, ponekad jednostavno niti jedan program ne radi. da li je to normalno na crnjacima da tako pukne veza i dodje opet na nekog vremena? 

koliko cca placate godisnje pretplate? ja sam ovu uzeo za 40ak eura. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
heavy_rain kaže...

ja imam playlistu na Apple TV Boxu i sve radi donekle ok, ponekad jednostavno niti jedan program ne radi. da li je to normalno na crnjacima da tako pukne veza i dodje opet na nekog vremena? 

Probaj sa VPNnom pa ako ti tad radi znaš da je to ISPa

9 godina
dj_renny kaže...
heavy_rain kaže...

Probaj sa VPNnom pa ako ti tad radi znaš da je to ISPa

ne koristim VPN, niti znam kako to funkcionira. xD 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice