Koji iptv izabrati?

poruka: 790
|
čitano: 358.988
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 mjeseci
Re: Koji iptv izabrati?
Može netko inbox da mogu gledati tekme

0 0 hvala 0
10 godina
Novice kaže...
Može netko inbox da mogu gledati tekme

također

3 godine

Preporuke za iptv?

10 godina
IPTV2307 kaže...

Preporuke za iptv?

imas  pp

15 godina
IPTV2307 kaže...

Preporuke za iptv?

TREX,DREAM4K,LION  itd.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
11 godina
Koji iptv izabrati?

Gledam ove preporuke za liste, pa da napisem svoje dugogodišnje iskustvo - prvo i najbitnije kod preporuke je zašto ti treba lista. Meni je trebala za utakmice lige prvaka i lige petice (sa HRV komentatorima) i zadnjih par godina za HNL.

Probao sam većinu lista koje se ovdje spominju i niti jedna nije bila upotrebljiva na duže vrijeme osim Red Devil i TvViet. Sve ostale su kad je bila neka zanimljivija utakmica imale problema.

Također je bitno reći, da zadnjih par godina LP gledam preko A1, jer prikazuju sada sve utakmice, dok listu koristim samo povremeno za HNL...

Tako da ako netko traži listu iz istih ovih razloga kao ja, da ne gubi vrijeme i propušta utakmice uzimajući druge liste.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:48 (Dan1234567890).

3 0 hvala 0
10 godina
Dan1234567890 kaže...

Gledam ove preporuke za liste, pa da napisem svoje dugogodišnje iskustvo - prvo i najbitnije kod preporuke je zašto ti treba lista. Meni je trebala za utakmice lige prvaka i lige petice (sa HRV komentatorima) i zadnjih par godina za HNL.

Probao sam većinu lista koje se ovdje spominju i niti jedna nije bila upotrebljiva na duže vrijeme osim Red Devil i TvViet. Sve ostale su kad je bila neka zanimljivija utakmica imale problema.

Također je bitno reći, da zadnjih par godina LP gledam preko A1, jer prikazuju sada sve utakmice, dok listu koristim samo povremeno za HNL...

Tako da ako netko traži listu iz istih ovih razloga kao ja, da ne gubi vrijeme i propušta utakmice uzimajući druge liste.

zaboravljas bitnu stvar, pola korisnika uzima liste radio videoteke, a ne radi kanala, bar je tako moje iskustvo kao prodavca

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:07 (dadotb).
10 godina
Tek to nema smisla jer postoji stremio (RD)

Jedino ako su u pitanju sinkronizirani crtici (kao u mom slucaju), tad videoteka ima smisla
10 godina
Koji iptv izabrati?

ljudi vole plug and play, kad instaliraju IPTV da imaju i TV i videoteku, puno je starijih korisnika, a i mladi nisu nesto invetivni...tako da IPTV videoteka se jako trazi i rabi

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice