Zato jer ne zeli da kupis 😂😂
Zato sto neki zive od testova i nikad ne kupuju liniju
Ko nema 5 eura za mesec dana da proba taj nece ni kupiti
slazem se
al opet sa druge strane za ove liste se trazi po 10eura/mj
slazem se
al opet sa druge strane za ove liste se trazi po 10eura/mj
Kao da je sada 10€ nešto to pušač za dan popuši a za mjesec je skupo 10€
mmmm
pa zatim onda trebas teaziti novu listu pa i za novu onda dati 10e, a tko zna je li ti ta dobra. Onda je to vec 20eura.
Ovako ti prodavac da 24/48h test
Vidis je li lista stabilna, po tvom gustu i ostanes u njega.
Tako sam zadnje dvije godine bio kod istog tipa.
Nazalost morao sam mijenjat pa sad trazim novu.
Većina listi je stabilna(većina stabilnosti ovisi o "routingu" i zasićenju linije) a 10€ mjesečno je puno za listu koja nije "privatna". Ako si ozbiljan reseller onda ćeš i dati test korisniku pogotovo ako ti je mjesec dana 10€ jer za 5 € više uzmeš MegaOTT i pržiš godinu dana.
Probaj s ovim
https://iptv-epg.org/
Tnx
Pozdrav, čovjek mi kaže da A1 općenito blokira te iptv stvarčice, govori li iz dupeta da me se riješi ili ima istine?
Pozdrav, čovjek mi kaže da A1 općenito blokira te iptv stvarčice, govori li iz dupeta da me se riješi ili ima istine?
Moguće je a moguće je da ruter/modem od A1 ima firewall da blokira te konekcije. Znam da u njemačkoj Vodafone u svojim ruterima ima neki mutavi firewall koji je blokirao dosta IPTV providera.
Najlakši zaobilazak je VPN.
Imam A1 homebox i uredno koristim iptv
Pozdrav,
raskinuo neki dan preskupi maxtv za ono što se dobije za te novce pa bih sad prešao na IPTV.
Kako to točno ide, skinem aplikaciju tipa stzplayer ili IBO na TV (Samsung Tizen), kupim subscription nekog IPTV-a, vidim spominje se trex,eagle i onda dobijem link koji ubacim u tu aplikaciju i to je to?
Hvala
Ja vec godinama koristim tvviet, probao ove kineske, japanske, globalne itd itd i tvviet ima najbolju sliku i stabilnost, aplikacija za android odlicna dok za pc i iphone ne. Uzme se cijela godina i moze na vise uredaja.
Pozdrav,
raskinuo neki dan preskupi maxtv za ono što se dobije za te novce pa bih sad prešao na IPTV.
Kako to točno ide, skinem aplikaciju tipa stzplayer ili IBO na TV (Samsung Tizen), kupim subscription nekog IPTV-a, vidim spominje se trex,eagle i onda dobijem link koji ubacim u tu aplikaciju i to je to?
Hvala
Najčešće dobiješ URL i login (username,pass) rokneš ga u aplikaciju po želji i pičiš. Tu i tamo m3u link ali svi se miču na login. Neki reseleri ti daju ekstra "njihove" aplikacije ali najbolje je neku "čistu".
ja uz godisnji nalog dajem free najbolji VPN Surfshark tako da ljudi nemaju problema sa internet providerima, sad je lista na blagdanskom popustu, koga zanima za test neka pise u pp, cijena je jako povoljna za 6 i 12 mjeseci