Kako gledati filmove sa USB sticka preko LG plasme

poruka: 4
|
čitano: 6.711
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje kolegica sa posla ima kod sebe doma LG-ijevu plasmu i ima utor za USB 2.0 i rekla mi je da je ona probala stavit USB stick u taj utor i htjela je gledat neki film ali nije znala kako da joj se ucita stavljala je na AV 1 ali nista joj se nije pokazalo... Pitala me da mi da njen USB stick i da ja njoj stavim film da ona proba pa me zanima jer ja mogu na USB stick stavit neki divx film sa prijevodom i onda stavit u jedan folder pa da ona to proba kod sebe doma...

Ili vi mozda imate bolje rijesenje, kaze mi da nigdje nepise u upustvima kako gledat preko USB-a, jos mi je rekla da joj komp ucita USB...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

RTFM.....

to kaj ima USB ne znaci da moze citat filmove.....

manual u ruke ili zaguglaj pdf manual pa ces vidjeti kaj pise.....

{#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Koji model LG plasme da vidimo da li podrzava to.

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Re: Kako gledati filmove sa USB sticka preko LG pl

{#} odgovor vrlo jednostavan avi film konvertuj u AVIAddXSubs konvertorom pre toga odredi

velicinu i boju slova i onda convertuj u divx gotovo jako brzo do dvije minute najduze

tad je titl u divx-u i samo prebaci na USB i mozes gledati sa prevodom samo subtitle se

ukljucuje daljincem kod mene je na sony taster ispod broja 9 sa nekoliko tackica cim ga

kliknem ispise subtitle on--to bi bilo sve     evo jos link za tutorijal sa radom na sonvertoru

AVIAddXSubs    http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs2.php     ja koristim verziju

v8.2 i program je besplatan nadam se da ce pomoci pozdrav {#}

eduardooo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice