http://www.konikom.hr/p7603/tv-lcd-p...duct_info.html
Objasnite mu neke specifikacije i recite što je dolbro, loše i isplati li se
i sorry na krivom naslovu
Ne radi link...
daj link dobar, stranica nije pronađena -.-'
Ma kani se tog tv-a nego daj budzet sa kojim raspolazes i zasto ce ti sluzit tv?
ja sam TV istih specifikacija od Samsunga (LE530) platio 3500 kn, koji je još kao best buy od 32" tako da ne znam zašto je taj tako
skup, ako potegneš još 1000 kn možeš uzeti puno veću dijagonalu....
dobro kaže kolega, mani se toga i daj budžet pa će ekipa pomoći :))
ja sam TV istih specifikacija od Samsunga (LE530) platio 3500 kn, koji je još kao best buy od 32" tako da ne znam zašto je taj tako
Ovaj je tako skup jel je to kao neka poznata marka, Philips. Da, taj tvoj Samsung je best-buy za gledanje SD signala u 32'' sve dok je unutra Samsung panel.
U svakom slučaju se za u rangu 4-5 tisuča kuna najviše preporuča Panasonic TX-P42X10Y.
Ma sve 5 samo mi je čudan zbog niske cjene... Meni je žao što nisam išao na veću dijagonalu tako da kada vidim koliko sam malo morao nadoplatiti muka mi je :)
Bara mudro zboriš jer tu plasmu i ja imam!
Ma sve 5 samo mi je čudan zbog niske cjene... Meni je žao što nisam išao na veću dijagonalu tako da kada vidim koliko sam malo morao nadoplatiti muka mi je :)
Šta ima bit čudno ako je cijena niska, ne moraju plazme bit precjenjene ako LCd-ovi jesu i to debelo.
Za te pare nije loš jer je full hd, ali bi ti bolje bilo dat još koju kunu i nać neki veći koji ima malo više hdmi ulaza i bar 100hz jer mislim da ovaj nema 100hz. TV ipak kupuješ za nešto duže vrime. Ako kupiš ovoga moglo bi ti bit žao za koju godinu šta si uštedio možda 2000kn.
Za te pare nije loš jer je full hd, ali bi ti bolje bilo dat još koju kunu i nać neki veći koji ima malo više hdmi ulaza i bar 100hz jer mislim da ovaj nema 100hz. TV ipak kupuješ za nešto duže vrime. Ako kupiš ovoga moglo bi ti bit žao za koju godinu šta si uštedio možda 2000kn.
Zašto ste svi opsjednuti sa tim FullHD televozrima? Svima vam je napeto da piše FullHD pa makar taj TV kod pokreta ima 300 od deklarianih 1080 linija.
Zašto ste svi opsjednuti sa tim FullHD televozrima? Svima vam je napeto da piše FullHD pa makar taj TV kod pokreta ima 300 od deklarianih 1080 linija.
Ja gledam stalno 1080p fimove pa volim da mi je full hd TV.
Ja gledam stalno 1080p fimove pa volim da mi je full hd TV.
Je, OK je to al bar da TV nije LCD sa 50Hz, ako je onda ti za ku*** šta je FullHD, a i da je 100Hz TV nije puno bolje.
slatke su to muke gospodo....
nikada neću zaboraviti svoj prvi TV, u srednjoj školi sam ga dobio na poklon, 55 cm dijagonala, CRT Samsung, nekoliko tisućica je došao...
kada se sjetim tih vremena sve ovo prepucavanje mi postaje beskonačno smiješno :))
Ovaj je tako skup jel je to kao neka poznata marka, Philips. Da, taj tvoj Samsung je best-buy za gledanje SD signala u 32'' sve dok je unutra Samsung panel.
U svakom slučaju se za u rangu 4-5 tisuča kuna najviše preporuča Panasonic TX-P42X10Y.
Jedva sam starce nagovorio za ovu cijenu od 4199, a ne 5000. I stari ne želi PLASMA nego LCD. I mora bit 32" (82cm)
Ovaj nam je tv preporučio lik koji je stručnjak za televizije, bavi se tim i prije par dana je sebi uzeo tv od pazi sad ovo 35000,00kn.
Kad smo ga pitali da nam nešto preporuči to su bili lcd-i do nekih 10000kn ali to je skupo, baren meni, a njemu očito nije. I kad je došao u naš dnevni boravak gdje nam i treba tv, rekao je da je ovo sasvim solidan izbor.
Ovaj nam je tv preporučio lik koji je stručnjak za televizije, bavi se tim i prije par dana je sebi uzeo tv od pazi sad ovo 35000,00kn.
Kad smo ga pitali da nam nešto preporuči to su bili lcd-i do nekih 10000kn ali to je skupo, baren meni, a njemu očito nije. I kad je došao u naš dnevni boravak gdje nam i treba tv, rekao je da je ovo sasvim solidan izbor.
TV za preporučit LCD do 10000 kn? Pa lik stvarno nije normalan, best-buy TV so 10000kn je jedna plazma od 7000kn i 42'' veličine od koje, pazi sa ovo, nijedna LCD na tržištu nije bolji i koja troši struje kao većina LCD-ova i koja nema opasnosti od image retentiona, a kamoli od burn-ina.
Isto tako to nije TV za prporučit za tu cifru, tu je preporučljiv Samsung B530 od 32'' ali nijedna Tv nije preporučćjvi ka X10Y Panasonic plazma od 42'' i koja košta 4500kn i nađe se već za 4000kn, sa tom kvalitetom slike se ne može mjerit niti jedan LCD.
Taj tvoj lik stvarno nema pojma o televizijama.
Da si rekao sto je uzeo za 35000 Kn mozda bi se barem djelomicno uvjerili u njegovo znanje, ovako tko zna, mozda je uzeo odlican tv a mozda neko totalno sranje napucane cijene.
Sto to znaci strucnjak za televizije ? Prodaje ih ? Testira ih ? Pogledao je puno modela ?
Meni je isto malo cudna preporuka samo lcd-ova do 10000 Kn kad tu ima plazmi koje su stvarno odlicne, pogotovo u odnosu na lcdove.
Ima tu i dobrih lcd-ova ali ja bih uvijek odabrao plazmu ispred lcd-a.
Ako ti napisem koliko moj tv kosta, da li ce ti tada moje misljenje vise znaciti
Telka od 35000 bi vrlo lako moga viti Philips 56PFL9954H ili popularnija Cinema 21:9 koju od ostalih telki izdvaja samo taj omjer stranica dok je u svemu ostalome prosjek, a može biti i Panasonic TX-P54Z11E(u vovo sumnjam jel tip očito mrzi plazme) koja je najtanja plazma na svijetu i koja je od brušenog aluminija a slika ista kao u jeftinijeg V10E modela.
A jl dobar ovaj gore koji sam naveo. Njega ću uzet i briga me za Samsung i šta ja znam te neke
A jl dobar ovaj gore koji sam naveo. Njega ću uzet i briga me za Samsung i šta ja znam te neke
Nije dobar! Kolko puta oćeš da ponovim?
Mislim da možeš proći dosta jeftinije ali ako ga želiš uzmi ga. Sigurno ćeš biti zadovoljan sa slikom, samo mi se čini da bi mogao uštedjeti par stotina kuna.
Javi se sa dojmovima kada ga uzmeš.
Možeš uzet i ovaj http://www.konikom.hr/p7420/tv-lcd-philips-32pfl5404h/product_info.html
Nije full hd ,ali ima jedan hdmi ulaz više i a sve drug je slično. Kad gledaš TV 82 cm na udaljenosti od 3m ne vidi se puno razlika između Full HD i ovoga. Uštedit ćeš 700 kn.
Možeš uzet i ovaj http://www.konikom.hr/p7420/tv-lcd-philips-32pfl5404h/product_info.html
Nije full hd ,ali ima jedan hdmi ulaz više i a sve drug je slično. Kad gledaš TV 82 cm na udaljenosti od 3m ne vidi se puno razlika između Full HD i ovoga. Uštedit ćeš 700 kn.
Ne da se na vidi razlika nego da vidi razliku izmešu 720p i 1080p sadržaja sa 3m bi trebao imati barem 50'' TV, a bolji je izbor po meni HD ready TV nego FullHD jel će prvi imati bolji prikaz SD signala no opet to nijje ni blizu onome kako HDReady plazme reproduciraju SD.