HDMI i obični MAXTV kanali

poruka: 65
|
čitano: 56.276
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Hmh, mislim da komponenti ipak maksimalno podržava 1080i.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HDMI i obični MAXTV kanali
Bara kaže...

Hmh, mislim da komponenti ipak maksimalno podržava 1080i.

Ovaj site tvrdi da PS3, Xbox 360 i još dosta uređaja podržavaju 1080p preko komponentnog, iako nije standardiziran, osim ako je zaštićeni video: http://www.hdtvinfo.eu/news/hdtv-articles/1080p-over-component-video-standard-proposed-to-the-cea.html

15 godina

Sry ako dižem temu :(

Pozdrav svima. Imam jedan problem i trebam pomoć.
Situejšn je ovakav: ruter je u mojoj sobi, u boarvku je tv. Dakle kabal ide iz moje sobe do tv-a. Maxtv je spojen hdmi kablom od nekih 1ookn. Slika je ono...divx loša, mislim gledljivo je, staroj je ok, ali meni koji imam HD oči ne, pa Vas pitam di je bed? kabal ide nekih 6-8 metara kroz kuću dakle po podu, kasnije ću ga dizat i bušiti i to ali bojim se da će slika bit ista.
Di je problem? Jeftin hdmi ili gubici u mrežnom kablu? Postavke na maxtv su sve hd i to, a tv je ledtv 200hz mašina, slika je dijamant inače .
hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stavio sam hdmi kabel i sad na max tv-ovom daljinskom , ne mugu niti smanjiti niti pojačati glasnoću uopće ne reagira  jeli to normalno  jer kad sam imao scart kabel  sam mogao smanjiti i pojačati glasnoću na max tu-u.Sad samo mogu na daljinskom od televizora pojačati i smanjiti glasnoću.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: HDMI i obični MAXTV kanali
paul kaže...

Stavio sam hdmi kabel i sad na max tv-ovom daljinskom , ne mugu niti smanjiti niti pojačati glasnoću uopće ne reagira  jeli to normalno  jer kad sam imao scart kabel  sam mogao smanjiti i pojačati glasnoću na max tu-u.Sad samo mogu na daljinskom od televizora pojačati i smanjiti glasnoću.

Hmm, imam spojen max na tv preko hdmi kabla i sve normalno radi vezano za glasnoću, ištekaj max prijemnik iz struje i neka ga ponovo konfigurira, možda proradi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice