Bežični TV

poruka: 5
|
čitano: 7.046
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Bravia Wireless

Razmišljam o postavljanju TV-a, na zid, no problem mi je do tamo dovući sve kablove (DVD, MaxTV, audio out, HTPC...). Vidio sam u Konikomu televizore s tehnologijom Bravia Wireless, što mi je super fora - televizor stoji na zidu, a odvojeno je Media Receiver, odvojeni box koji stoji negdje u sobi, u njega se uključuju svi kablovi, a on signal bežično šalje televizoru.

Sve izgleda savršeno, osim što najjeftiniji takav TV košta 9,000 kuna što mi je puno.

Postoji li kakva alternativna tehnologija nekog drugog proizvođača koja bi imala istu funkcionalnost?

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 21:03 (Domagoj).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bravia Wireless

Ne znam za alternativu ali znam da se kablovi mogu jako lijepo povezati i sakriti.

Mogu se kupiti vodilice koje su okrugle ili četvrtaste, u koje idu žice, sada ih već rade u raznim bojama da budu iste boje kao zid, tj kreč, a mogu se i naknadno pofarbati sa sprejem.

Ljudi koji imaju glodavce kao kucne ljubimce to imaju pod obavezno, meni su na poslu tako povezane žice da ljudi ne padaju po podu, budem poslikao pa stavio....

15 godina
neaktivan
Bežični TV

i mene interesira ova varijanta,

jedino što sam pronašao:

http://aitech.com/products/wirelesscabletv.htm

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Bravia Wireless
the economist kaže...

Ne znam za alternativu ali znam da se kablovi mogu jako lijepo povezati i sakriti.

Čak nije problem da se vide, nego ih nemam kamo provući. Imam specifičnu konfiguraciju sobe i na jednom mjestu bi kablovi trebali ići preko stepenica, što je neizvedivo. Fizički ih ima toliko da bi zauzeli pola stepenice da idu preko, što bi bilo nespretno za hodati. Kad bih išao okolo po zidovima (čak sam i otvoren za varijantu štemanja), ispalo bi kakvih 6-7 metara, što je predugo, mogao bih očekivati raznorazne probleme s kvalitetom takvog signala.

Domagoj
17 godina
RE: Bežični TV
mci kaže...

i mene interesira ova varijanta,

jedino što sam pronašao:

http://aitech.com/products/wirelesscabletv.htm

Ovo je predobra fora... skupo doduse, ne znam gdje kod nas bi to covjek kupil, preskupo mi je to narucivat izvana za slucaj da nekaj krepa, a i volio bih to vidjet u upotrbi prije kupovine

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice