Kupio sam novi tv i evo maloprije mi je naslo dosta programa koji ne rade... kao sto u nazivu pise, to su izmedu ostalih fox, national geographic, hbo itd. Posto se prije nisam nikad susretao s tim zanima me dal postoji mogucnost da nekako pokrenem te programe? pretpostavljam da su zakljucani ili nesto tako?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znaci ako sam dobro shvatio samo trebam tu karticu od 299 kn? nikakva dodatna davanja?
znaci ako sam dobro shvatio samo trebam tu karticu od 299 kn? nikakva dodatna davanja?
Moraš plaćati pretplatu svaki mjesec za gledanje tih programa.
Moraš plaćati pretplatu svaki mjesec za gledanje tih programa.
radije bi tv u smece bacio nego to placo...
A što ti točno hoćeš? Kupio si televizor s DVB-T2 prijamnikom pa si skenirao i frekvencije davatelja usluga evotv. Nije da te netko tjera da ih plaćaš i gledaš.
A što ti točno hoćeš? Kupio si televizor s DVB-T2 prijamnikom pa si skenirao i frekvencije davatelja usluga evotv. Nije da te netko tjera da ih plaćaš i gledaš.
necu nista, samo me zanimalo otkud ti programi tu i jel ih moguce kako otkljucati.. eto saznao sam da je to od evo tv-a i da se mora placati mjesecna naknada, što ne dolazi u obzir..