Problemi s prijemom signala DTVa

poruka: 6
|
čitano: 4.683
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problemi s prijemom signala DVB-Ta

...zadnjih dana pojavili su se problemi s prijemom digitalne televizije, jačina signal dosta varira i slika se gubi....jel u toku kakva promjena kanala ili ?.....u okolici sam Krapine i imam direktni pogled na Sljeme a DVB-T lovim na kanalima 30 i 42..imam LCD sa ugrađenim DVB-T tunerom

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 20:29 (tintin).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problemi s prijemom signala DVB-Ta
tintin kaže...

...zadnjih dana pojavili su se problemi s prijemom digitalne televizije, jačina signal dosta varira i slika se gubi....jel u toku kakva promjena kanala ili ?.....u okolici sam Krapine i imam direktni pogled na Sljeme a DVB-T lovim na kanalima 30 i 42..imam LCD sa ugrađenim DVB-T tunerom

meni se isto dosta cesce ovih dana gubi (okolica varazdina)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
Problemi s prijemom signala DVB-Ta

...izgleda da ipak nešto rade, problem se javlja i na drugom TVu koji je spojen na drugu antenu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

već neko vrijeme onemogućeno mi je uredno praćenje programa HTV 1, HTV 2, RTL kao i NOVA . Uredni sam platiša pa me zanima što će se poduzeti po pitanju neometanog praćenja navedenih programa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

u mome mjestu je zadnjih 2 dana pregorilo par dvb-t-a zbog grmljevine... što se tiče jačine signala ja nemam nikakvih problema

''Znam da ništa ne znam.''
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 19:16 (ilija2010lukic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problemi s prijemom signala DTVa
desa kaže...

već neko vrijeme onemogućeno mi je uredno praćenje programa HTV 1, HTV 2, RTL kao i NOVA . Uredni sam platiša pa me zanima što će se poduzeti po pitanju neometanog praćenja navedenih programa?

otkazi pretplatu i gledaj tv preko neta saan.tv

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice