Problem s Txt

poruka: 7
|
čitano: 5.516
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s Txt

Nakon nedavnog nevremena svi kanali na digitalnoj su se obrisali, i nakon ponovnog traženja i memoriranja kanala primjetio sam da ne mogu upaliti teletekst.

U čemu može biti problem, tj. da li je moguće da je neki kvar? Sličan daljinski može mijenjati programe, ali ni s njim ne mogu uključiti teletekst.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s Txt

Da li je moguće da nitko ne želi pomoći savjetovati?

17 godina
neaktivan
Problem s Txt

U kojoj si regiji? Koji digitalni prijemnik imaš? Jel podržava i VBI i OSD teletekst?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 10:36 (macak).

0 0 hvala 0
17 godina
Manojlo kaže...

Nakon nedavnog nevremena svi kanali na digitalnoj su se obrisali, i nakon ponovnog traženja i memoriranja kanala primjetio sam da ne mogu upaliti teletekst.

U čemu može biti problem, tj. da li je moguće da je neki kvar? Sličan daljinski može mijenjati programe, ali ni s njim ne mogu uključiti teletekst.

da ga odneseš na servis.

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
16 godina
neaktivan

regija 8, podržava oba, morao sam googlati o tome sada. hehe

da..ima ta oba, ali ne radi nikako...

17 godina
neaktivan
Problem s Txt

U postavkama digitalnog prijemnika gdje se odabire država, probaj umjesto Hrvatske odabrati neku drugu državu - Austriju ili Njemačku.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macak kaže...

U postavkama digitalnog prijemnika gdje se odabire država, probaj umjesto Hrvatske odabrati neku drugu državu - Austriju ili Njemačku.

Hm, radi, hvala puno. Stavio sam Deutschland, English.

Dosad je stajalo United Kingdom, English...ali mislim da je tako oduvijek, nisam to ni dirao, čudi me kako je odjednom prestalo raditi.

U svakom slučaju, hvala puno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice