Problem sa kanalima

poruka: 13
|
čitano: 5.520
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa kanalima

evo sada mi stari reko da mu dodam ona dva nova kanala koja su od nove i rtl i ja sam stavio automatski da mi trazi i pronaso je on njih... ali izgubio sam rtl i novu ... svi ostali programi su isti samo nemam ta dva... a ako cemo realno govorit bolje da nisam dobio ova dva nova ako ne mogu imati ta dva... imam NytroBox NB 4001 T USB ako to sta znaci... i sada bih vas molio da mi kazete kako da vratim ta dva kanala jer stari ce dobit zivcani slom xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa kanalima

takoder mi je sad stari rekao kako ne moze naci u opcijama za pretrazivanje one stvari poput mux a, mux b, onda ono k69 itd... sad sam pogledo na txt-u da oni koji imaju hrt 3 i 4 da su u mux b... znaci ja bi trebo samo promjeniti taj mux ali neznam kako... mozete mi reci kako da to promjenim pa da vidimo dal ce biti sta od toga?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa kanalima

Neka pritisne menu-instalacija-zelenu tipku-kanal broj 51. I neka malo namijesti antenu , pa kad dobije dobar signal , neka pritisne OK.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Problem sa kanalima

ja sam iz pule, mislim da mi onda signal dolazi sa ucke i jos postoji problem u tome sto zivim u zgradi pa ne mogu sam namjstatiti tu antenu :S a sta je sa tim mux a i mux b???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa kanalima
Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
neaktivan
Problem sa kanalima

E je** ga. Istra + talijani. Tu ti nemogu pomoć. A što se tiće Muxa A i B , to ti nema navedeno na NytroBox-u , ali podržaje on to samo ništa ne piše o tome nego je sve svedeno na kanalima.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Problem sa kanalima

a neznas zasto sam izgubio ta dva kanala??? mozda zato sto ne moze se imati vise od 9 programa?? jer ja sad imam 9 programa?? il bi mozda trebao updatati sw pa da onda probam?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa kanalima

Može NytroBox imati više kanala. Ja ih imam 14. Nego pretpostavljam da je kod tebe pribaćeno na drugim kanalima zbog talijana.A može biti da se trenutno radi na tvojim odašiljaćima, pa dok se sve to ne sredi.Probaj vidit u nekog drugog na kojemu su kanalu RTL i Nova, pa skeniraj taj kanal.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Problem sa kanalima

hmmm....  a kako bi ja mogo primati vise kanala kao ti 14 ?? to je sve do antene ili? ono kako imam bolju antenu imat cu vise ekrane?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa kanalima

Nevjerujem da je do antene, ako je mogao prije hvatat RTL i Novu, zašto nebi i sad. Uostalom ja imam kućnu. Nego reci ti meni, rekao si da je u zgradi, da li je zgrada prikopćana na kabelsku tv umjesto antene. Ako je na kabelsku tv onda moraš s koakcijalnim (starinskim putem) spojit Nitro na TV i skenirati na televiziji, jer oni znaju slati i digitalni signal i analogni.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Problem sa kanalima

daj jel mi mozes reci kako da spojim  nytro na tv i da skeniram :S nisam bas razumio taj dio

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa kanalima

Imaš iza na nytru TV i VCR (scart kabel), to neka ostane kako je i dosad. Znaći spojena ti je TV priko scaret kabela. Onda imaš ANTENA IN, i to neka ostane kako je. Još tribaš spojit LOOP na TV. Triba b' pripoznat koji je to kabel kad vidiš LOOP.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Problem sa kanalima

ok pogledat cu to kasnije ako stignem sad mi je stigla neka rodbina pa su tamo u dnevnom gdje mi tv a necu sad ici ''sarafat'' po tv dok su tu... -.-''

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice