eto stigao kupon vlade hr pa me zanima preporuka vas lumena za te stvari
koji resiver kupiti da je solidne cijene tj, da nije ni najeftiniji a ni najskuplji a da zadovoljava svoju svrhu
hvala
eto stigao kupon vlade hr pa me zanima preporuka vas lumena za te stvari
koji resiver kupiti da je solidne cijene tj, da nije ni najeftiniji a ni najskuplji a da zadovoljava svoju svrhu
hvala
koliko ja znam na kuponu su samo dva- jeftiniji i skuplji...
nytrobox t-4001 usb
podrzava sd memorijske kartice, usb, snimanje programa na usb/mem karticu , gledanje videa preko usb-a i mem kartice....
250 kn
nytrobox t-4001 usb
podrzava sd memorijske kartice, usb, snimanje programa na usb/mem karticu , gledanje videa preko usb-a i mem kartice....
250 kn
taj nije na kuponu?
nije...ali je super..
-kupon treba vrijediti u svim trgovinama, nevezano koji uređaj npr možeš kupiti TV s DVB-Tom i iskoristiti bon, ali... nema pravila (kao i za sve ostalo u ovoj zemlji)
-kupon treba vrijediti u svim trgovinama, nevezano koji uređaj npr možeš kupiti TV s DVB-Tom i iskoristiti bon, ali... nema pravila (kao i za sve ostalo u ovoj zemlji)
kupon vrijedi samo sa trgovinom koja ima ugovor,neznam vise s kim,zaboravila sam jerme je to nanerviralo.
da cini mi se da je ova ponuda gore zadovoljavajuca samo treba naci gdje ga ima ,pa da jos trgovinas ima ugovor da mogu i bon iskoristiti
ah dobra stara hrvatska
pa naravno da vrijdi samo u trgovinama koje imaju ugovor sa HRTom - jer nije sigurno da će HRT platiti taj vaučer od 75 kn. stoga zašto bi SVE trg. morale primati taj kupon???