Podešavanje satelitske antene

poruka: 5
|
čitano: 8.196
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Nabavio sam Morgans Denver II-XT satelitski receiver i imam problem sa podesavanjem pa me zanima kako unijeti kodove u taj uređaj i namjestiti antenu da to sve proradi kak spada?

Dali je moguce prvo traziti signal preko kompa i tv kartice pa tek onda spojiti na receiver?

tnx

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 4:45 (fizikala).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvi put čujem da se na analogni resiver mogu unositi kodovi.

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Podešavanje satelitske antene

Analogna satelitska se od iduče godine gasi.Prvo se gase svi Njemački programi a potom i ostali.

16 godina
neaktivan
Re: Podešavanje satelitske antene
fizikala kaže...

Nabavio sam Morgans Denver II-XT satelitski receiver i imam problem sa podesavanjem pa me zanima kako unijeti kodove u taj uređaj i namjestiti antenu da to sve proradi kak spada?

Dali je moguce prvo traziti signal preko kompa i tv kartice pa tek onda spojiti na receiver?

tnx

Zasada ima na astri 19,2 stupnjeva trenutno ima 33 programa i to free, a na hotbird baš i nema. U sredinom travnju slijedeće godine bit će smanjenja broja na analognog programa jer tad njemački programi prelaze u digitalu i to sredinom travnja iduće godine.  Analogni se podese ručno.

Najbolje da kupiš DVB-S i koji košta oko 200kn na dalje što nije skupo a dosta programa ima na hotbirdu. A na digitalu se nađe ručni i automatski, slićno ko naši digitalu.

16 godina
protjeran

jedino što je od analogije i ostalu su ti njemci na Astri 1.

oni se svi gase isovremeno na godinu, jer na digitaliji rade od 2002 g.

eh da. i nikakavi kodovi se više ne unose jer nema hackiranja preko internih emulatora više.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 12:51 (cassini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice