Odabir tv prijemnika

poruka: 5
|
čitano: 2.649
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Odabir tv prijemnika

Zanima me par stvari oko tih prijemnika. Treba mi preporuka prijemnika na kojem se mogu gledati obicni hrvatski kanali ali s tim da mogu gledati filmove na njemu.. al bez procedura konvertiranja i to.. nego samo skinem film i stavim njega i subttitle na usb i ajmo.. 
Koliko ja znam svaki film koji se skine sa neta je u .avi formatu pa me zanima dali ijedan prijemnik ima podrsku za takav format.. 

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Odabir tv prijemnika

- ... i tad počinju problemi zbog nedovoljno informacija-znanja.

- avi nije format, avi je kontejner. Može biti npr DivX ili H.264 kompresor i ostale postavke.. o playeru (software i hardware odgovarajuće snage) ovisi što može.

- klasično jeftiniji podržavaju mpeg2 i divx (dovoljni za gledanje naših programa, dok mpeg4 obično znači i HD .. titlovi ili mogućnost snimanja PVR su slično rješeni.

- nećeš moći jednostavno skinuti i gledati, nego prije skidanja tj kod traženja filma trebaš tražiti onaj format-standard koji tvoj player podržava. Čak i da podržava sve, sutra možda neki novi neće...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 22:47 (ihush).
15 godina
neaktivan
ihush kaže...

- ... i tad počinju problemi zbog nedovoljno informacija-znanja.

- avi nije format, avi je kontejner. Može biti npr DivX ili H.264 kompresor i ostale postavke.. o playeru (software i hardware odgovarajuće snage) ovisi što može.

- klasično jeftiniji podržavaju mpeg2 i divx (dovoljni za gledanje naših programa, dok mpeg4 obično znači i HD .. titlovi ili mogućnost snimanja PVR su slično rješeni.

- nećeš moći jednostavno skinuti i gledati, nego prije skidanja tj kod traženja filma trebaš tražiti onaj format-standard koji tvoj player podržava. Čak i da podržava sve, sutra možda neki novi neće...

Treba mi preporuka takvog prijemnika koji podrzava te neke standardne formate.. nego sto se tice titlova.. kako oni funkcijoniraju..

16 godina

-takve stvari (teh.spec) pišu na kutiji, tj. to je glavni dio reklame (koji ne mora uvjek raditi savršeno...), titlovi su txt, sub, srt.. sad svi moraju podržavati 'naša slova' (Win-CE-EE/1250/Latin2 itd.).

-preporuka, bilo koji model koji pronađeš, progooglaj i vidi po forumima što kažu korisnici.

-uvjek može biti problema, titlovi se lako srede nekim programom na PCju (konvertiranje), potraži teme na forumu, sve je objašnjeno. Za playere vrijede ista pravila kao na PCju, razlika je samo što player ovisi o firmwareu i volji proizvođača da ga održava-nadograđuje, dok na PCju sve rješava software...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
ihush kaže...

-takve stvari (teh.spec) pišu na kutiji, tj. to je glavni dio reklame (koji ne mora uvjek raditi savršeno...), titlovi su txt, sub, srt.. sad svi moraju podržavati 'naša slova' (Win-CE-EE/1250/Latin2 itd.).

-preporuka, bilo koji model koji pronađeš, progooglaj i vidi po forumima što kažu korisnici.

-uvjek može biti problema, titlovi se lako srede nekim programom na PCju (konvertiranje), potraži teme na forumu, sve je objašnjeno. Za playere vrijede ista pravila kao na PCju, razlika je samo što player ovisi o firmwareu i volji proizvođača da ga održava-nadograđuje, dok na PCju sve rješava software...

Ma najbitnije mi je da podrzava hd rezolucje filmova i da mogu samo stavit film na usb i pored njega subtitle i da ga automatski ucita.. neda mi se koristiti nikakvo konvertiranje zbog titlova i tako..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice