MaxTV ili Bnet

poruka: 4
|
čitano: 4.849
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
MaxTV ili Bnet

Pozdrav..

Zanimaju me vasa iskustva sa bnetom... Imali smo MaxTV prije 2-3 godine dosta dugo pa smo presli ma optimu.. MaxTv je bio dobar ali postajao je sve skuplji (??) I kvario se, internet pucao itd itd.. Optima je opći šrot, aparatura šrot, internet jos veci šrot, barem kod nas.. Hvala Bogu pa istice ugovor za koji dan.

Zanima me bnet, kakvi su vasi dojmovi.. Cini se jeftin za 200 kn internet + tv u odnosu na optimu 350+ kn tv, internet i telefon s obzirom da nam nisu dobro spojili nesto i nemamo telefon vec 3 mjeseca..

Po forumima se govorka da je bnet puno bolji od maxtv-a ali je sve uglavnom postano 2009.. Svasta se moze destiti u 7 godina..

Nema labavo...xDD

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: MaxTV ili Bnet

Ako gledaš puno sporta, domaću ligu, Formulu 1, Moto GP i slično, jasan odabir ti je MaxTV jer to je sve većinom na Arena Sport kanalima koji su ekskluzivno na HT-u. MaxTV je skuplji ali ima te ključne kanale koji zanimaju dosta ljudi pa to i naplaćuju. Kad gledaš razlike između B.neta i MaxTV-a gledaj kanale koji te zanimaju jer je to najbitnije, neka velika razlika u kvaliteti slike nije, ni jedni ni drugi nemaju dosta HD kanala, no na MaxTV-u ima puno vise ako uzmeš HD paket, no upitno je da li tvoja telefonska parica ima takvu propusnost. Ako imaš lošu paricu, onda ti je možda bolji izbor B.net jer će na kablovskoj infrastrukturi biti dostupne bolje brzine interneta. Također gledaj isplativost uzimanja TV-a unutar paketa jer manji paketi gdje je samo internet ili net i tel znaju biti dosta jeftiniji pa ti se možda vise isplati uzeti Netflix koji ima puno serija i filmova, a nudi drastično bolju sliku nego bilo koji provider u RH. Jedini drawback može biti to ako netko u familiji ne zna engleski jer filmovi na Netflixu nisu prevedeni na hrvatski. Naravno, uz neki KODI player možeš proći i besplatno, no u mojem iskustvu je ispalo da mi je za tih 10 eura puno jednostavnije upaliti PS4 ili PC i pustiti neku seriju ili film u HD (1080p) kvaliteti nego se zezati s pravim sourceom i stranicom (neki linkovi su preopterećeni, neki su losa kvaliteta, Itd. pa mi je tu i tamo trebalo po dobrih 5-10 min listanja da nadem nešto dobro) na KODI-ju.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 20:06 (JozoBozo121).
12 godina
MaxTV ili Bnet

Da se mene pita ne bi mi nikada imali ni MaxTV ili Bnet ali sta cu sa svojima.. Mislim da ce ipak pasti maxtv jer tata voli formulu, brat nogomet itd..

Hvala na pojasnjenju

Nema labavo...xDD

0 0 hvala 0
11 godina
MaxTV ili Bnet

Što se tiče interneta B.net, imamo ga od 2011. i iskreno dva puta smo imali veći kvar, jednom stari nešto prčkao po kablovima al je uspio riješit pa su ovi došli i nekako ustanovili da je njihov kvar, a zapravo nije. Drugi kvar je bio njihov i vrlo brzo je ekipa to riješila! MaxTV ne bih uzimao da su jedini u HR, prije bih bio bez interneta i televizije, iskustvo iz prve ruke odnosno djevojka i njena obitelj imaju to, ne prođe, doslovno, tjedan, a da nemaju problema. To je tako kod njih, ne znam za druge. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice