Max TV

poruka: 86
|
čitano: 36.810
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Max TV

zna li itko kakav je i koja veličina onog lcd tv-a šta dobiješ s maxtv-om

16 godina
neaktivan
Max TV

22" piše na njihovim stranicama {#}

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Re: Max TV
_Dangerous_Lickz_ kaže...

22" piše na njihovim stranicama {#}

TV je odlican, dobio sam ga u petak, tjedan dana nakon zahtjeva za MAXTV uslufom.

Uglavnom koristim ga za PS3, ali MAXTV mi jos uvijek ne radi jer gospoda u Tcomu mi jos nisu kreirali korisnicki broj (ocito je to jako kompliciran i zahtjevan posao{#})

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
Max TV

Jel sportski paket prenosi španjolsku ligu?Uzeo sam ga na mjesec dana zbog Reala i Barce ali ne vidim live utakmice španjolske lige.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu.

MaxTV reciever ona kutijetina mi je u dnevnoj sobi, priljucena zicom na modem i na TV. Mene zanima (jer mi se cesto neda ic u sobu a kako imam dva monitora zelio bi na kompu gledat) da li je nekako moguce spojiti komp sa maxtvom i gledati na kompu? 

17 godina
neaktivan
Max TV

Evo ja bih samo htio reći da imam MaxTV od njegovih samih početaka, i da je usluga kompletno smeče.Zašto ?

1.Snimalica je postala bezvezna usluga, nekada se moglo snimati 70% programa, sada se može snimati samo HRT 1 i 2, RTL i još par glupavih programa koje nikada ne gledam.Da su pošteni snimalicu bi trebali davati besplatno jer otprilike toliko i vrijedi.

2.Ova točka više ide televizijske preograme, nego Maxtv.Naime, na njima se nema šta pogledati, ja stvarno ne gledam TV više od 5 ili 6 sati tjedno, zna se desiti da dođem doma i hoću si uz ručak nešto pogledati, a na 100 programa nemaš  što pogledati, snimalica ne snima gotovo ništa,a trenutno nema ničeg zanimljivog,  i zapitam se za što je plaćam taj Maxtv.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Max TV

Pozdrav pretpaltnik sam  sam HD kanala , ali imam jedan problem 

dns kada sam htio da pogledam neki HD kanal mi se pojavila sljedeca poruka  na bilokojem HD programu 

"Iskljucili ste opciju zanimanja za HD kanale.Da biste vidjeli HD kanale,u postavkama sustava aktivirajte zanimanje za HD"

koje tu lud sad , nisam nis prchako po postavkama a i u postavkama nema te opcije ,

u tv vodichu su navedeni hd kanali svi al kod opisa emisije stoji da nema informacije , jedina novost kod vodicha je ta da su svi HD kanali oznacheni bijeli HD slovima 

fala unaprijed ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max TV

Ekipa jel istina da u ponudi do 31.08.2011. vrijedi akcija da mozes imati 3 mj bespanto max tv i nakon toga da mozes oustati bez placanja i td?

0 0 hvala 0
15 godina
Ambush kaže...

Ekipa jel istina da u ponudi do 31.08.2011. vrijedi akcija da mozes imati 3 mj bespanto max tv i nakon toga da mozes oustati bez placanja i td?

Istina je,mene su zvali prije nekoliko dana.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

daj ziher onda bi svi isli uzimati max tv  na 3 mj besptno!

Samo jel znas kakva je procedura, jel trebas ugovor potpisivati ako uzijma max na 3 mj besplanto?

Znam jedino da moram vratii samo max tv prijemink ..

14 godina
neaktivan
Max TV

jel imao tko situaciju ovaku da  mi nekto pojasni bolje, sta je poboldano u 2 odlomku!!

Mislim kuzim, ali sto zanci da moram potpisati ugovor na 24 mj za ma xt da bi mi bio prva 3 mj besplatno i odna bi ja njima vratio max-tv  bez naknede, a sta je odan sa ovih 21 mj?

Imam adsl internet vec 1,6 god, a max tv ne..

dole je navedeno

Uzivajte uz maxtv uslugu prva 3 mj od dana aktivacije za smao 1 kn mjesecno. preko 100 programski kalnala samo u oosnovnim pakteima ceka na vas!

POdunda vrijedo do 31.8.2011. za nove maxtv korisne koji koriste i max adsl uz minimalno obvezno trajanje ugovora za maxt uslugu od 24 mj (korisnik moze odtkazati max tv uslug bez dodatne naknade tijekom prva 3 mj od dana aktivacije):

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ambush kaže...

daj ziher onda bi svi isli uzimati max tv  na 3 mj besptno!

Samo jel znas kakva je procedura, jel trebas ugovor potpisivati ako uzijma max na 3 mj besplanto?

Znam jedino da moram vratii samo max tv prijemink ..

Moraš sve vratit neoštećeno i to prije isteka ta tri mjeseca. Šta ćeš neki ljudi zaborave pa im se automatski produži pa ti vraćaj...

Potpisuješ ugovor i ako ne vratiš u roku tri mjeseca automatski si pod ugovorom 24 mjeseca tj. još 21. Ukoliko vratiš u roku tri mjeseca ne plaćaš ništa i riješio si se maxtva.

P.s. Ovo što si podcrtao ti je ovo što sam ti gore napisao uz uvjet  da moraš postati novi ili već biti maxadsl korisnik.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 2:09 (Iggx).
14 godina
neaktivan

Ja sam ti vec max adsl imam punih 1,4 god!

Jel si ti isto tako napravio ili to znas?

A maxtv nikada nisma imao, sto znaci sta si ti gore napisao uvjet pod navedenim mogu!!
Puno ti hvala na informacijama!!

16 godina
neaktivan

Pa kažem ja sam imao to još prvi put dok su nudili probni rok, a koliko vidim sad je isto. Samo se nemoj zeznut pa pokušat vratit kasnije jer te oni neće zivkat i molit da im vratiš. Kod mene se susjeda s tim zeznula pa ostala pod ugovorom iako nije htjela zadržat. Normalno pazi da ništa ne oštetiš i uživaj u tri mjeseca maxtva :)

14 godina
neaktivan

PUno ti hvala, ja cu u 11 mj uzeti maxtv kada ce biti zima, gledati cu po cijei dane, ne isplati se sada po ljeti!!

:)

14 godina
Max TV

Ja imam MAXTV na probni rok od 3 mjeseca, i ta 3 mjeseca ističu sada početkom listopada. Ja ću onda to vratit, e sada jel ja mogu ponovo uzet MAXTV i imat ponudu ovu 5 mjeseci za 1kn, naravno uz ugovor od 2 godine?

Hvala, Pozdrav!

Valentin

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

Ja imam MAXTV na probni rok od 3 mjeseca, i ta 3 mjeseca ističu sada početkom listopada. Ja ću onda to vratit, e sada jel ja mogu ponovo uzet MAXTV i imat ponudu ovu 5 mjeseci za 1kn, naravno uz ugovor od 2 godine?

Hvala, Pozdrav!

Zanimljivo ti se poklopilo. {#}

Mislim da ti je najpametnije nazvati besplatnu službu za korisnike ili otići u najbliži t-com centar jer na forumu to neće znati nitko osim ako radi u T-comu.

Ma nazovi, nemaš se što stidjeti tko ih j**** {#}

Si tacuisses, philosophus mansisses
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 16:56 (Provjeren).
14 godina

A budem vidil, vraćam ga sigurno a dalje budem vidil.

Pozdrav.

Valentin
15 godina
Max TV

evo ovako,danas mi je stigao Max TV i sve radi super,ali sam primjetio da mi internet sad radi sporije kad mi je uključen Max TV.Gledao sam na Speedtestu i brzina mi je pala sa standardnih 4 na 2 mbit-a.Ima li kakvo rješenje ili ću morati trpjeti ovakvu brzinu cijelo vrijeme?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Max TV

@antibarcelonista:

Imaš lošu paricu i sigurno su ti iz t-com-a spustili brzinu Interneta da bi mogli provući MaxTv. 2,7Mbit-a x 2.

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BlackMoon kaže...

@antibarcelonista:

Imaš lošu paricu i sigurno su ti iz t-com-a spustili brzinu Interneta da bi mogli provući MaxTv. 2,7Mbit-a x 2.

Nisu mu nis spustili, vec mu MaxTV trosi bandwidth i MaxTV ima prioritet

14 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
Nisu mu nis spustili, vec mu MaxTV trosi bandwidth i MaxTV ima prioritet

Točno, no ima se pravo žaliti i tražiti otkaz ugovora ako želi, jer su prije uključenja čovjeka na IPTV i ADSL T-comovci trebali provjeriti propusnost i mogu li zadovoljiti uvjete koje su ponudili.

Više im ni na sudu ne vrijedi njihova demagogija DO 4Mbit/s (pa ti isporuče 1Mbit/s.)

Dakle, njihova je OBAVEZA kao davatelja usluge prije priključenja korisnika, provjeriti mogu li isporučiti ponuđenu uslugu.

Ako ne mogu isporučiti ponuđeno iz ugovora, a nisu provjerili prije sklapanja ugovora može li linija podnijeti IPTV i ADSL 4Mbit/s, ugovor je ništavan.

Kada sam ja uvodio MAx TV inzistirao sam da dođu tehničari i da provjere hoće li mi moći isporučiti kvalitetan IPTV bez zastajkivanja i ADSL 4Mbit/s.

Tehničar je došao, spojio nekakav uređaj na utičnicu i router, nazvao kolegu u T-com i rekao da mogu imati i dva IPT-va i potencijalno još max povećanje brzine interneta do 7,5 Mbit s/786 kbit/s

Si tacuisses, philosophus mansisses
17 godina
protjeran
Provjeren kaže...

slazem se, ali za borit se s vjetrenjacom je treba vremena, zivaca i  novaca, tak da...

16 godina
MorciTheCroat kaže...
Provjeren kaže...

slazem se, ali za borit se s vjetrenjacom je treba vremena, zivaca i  novaca, tak da...

ne treba, treba samo znat di treba piknut, spomeni medije i HAKOM i da vidis kako se brzo raskidaju ugovori, bio na B netu par mjeseci, raskinuo ugovor u roku tjedan dana...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
17 godina
protjeran
Srednji kaže...
MorciTheCroat kaže...
Provjeren kaže...

ne treba, treba samo znat di treba piknut, spomeni medije i HAKOM i da vidis kako se brzo raskidaju ugovori, bio na B netu par mjeseci, raskinuo ugovor u roku tjedan dana...

Ovdje se radi o T-com-u :-)))

14 godina
Max TV

E bome ovo je najgore, linijom idu maxtv i maxadsl zajedno zbog starije centrale, onda se obično događa ovo da maxtv pojede brzinu, recimo ja sam na novijoj centrali i maxtv nema veze sa adslom, adsl ima brzinu 4 Mb bez obzira na upaljen ili ugašen STB.

Kod mene jedan je znal ugasit STB i imat brzinu 7 - 8 Mb, download je išal brzo, ali onda mu je jamput isto tako pala brzina i više nije rasla bar dok je STB bil upaljen.

A je... ako nisi zadovoljan moraju ti prekinut ugovor na MAXTV i kad sve vrate vjerojatno će bit u redu.

Valentin

0 0 hvala 0
16 godina
MorciTheCroat kaže...
Srednji kaže...
MorciTheCroat kaže...
Provjeren kaže...

Ovdje se radi o T-com-u :-)))

nema veze, HAKOM je nadlezan za sve providere u HR, a i mediji isto :)

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
17 godina
protjeran
Srednji kaže...

nema veze, HAKOM je nadlezan za sve providere u HR, a i mediji isto :)

sretno svima

15 godina
Max TV

jeli moguće ikako da oni meni dignu brzinu,da nekako poprave paricu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max TV

Oni ti neće povećati brzinu, jedino ako uzmeš paket od 10 Mb/s.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice