Max Power USB 2.0 DVB-T problem

poruka: 15
|
čitano: 19.517
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Ovako kupio sam si max pover dvb-t usb ali nehvatam ni jedan kanal.Instaliro sam driver koji sam dobio na cd-u(IT9130 BDA).Neznam jel trebam jos nesto instalirat.

A koristim:

- Windows 7

- Processor Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz 2.20 GHz

- RAM 2,00 GB

- Vrsta sistema 64-bit 

Pa pomozite molim vas 

evo i slika evo i slika
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 14:40 (TheMaki007).

0 0 hvala 0
17 godina

Koju antenu si spojio na njega? Vanjsku, kucnu, onu koju si dobio s njime?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Max Power USB 2.0 DVB-T problem

Trenutno onu koju sam dobio sa njime al probo sam i vanjsku i kucnu opet nista

14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Uzalud bačen novac. Malo koja usb tv kartica radi kako treba.

B-A-R-C-A
11 godina
neaktivan

sve sam procito al nista mi nije pomoglo :S

15 godina

Probaj tražiti kanale u Win Medial Center-u. Meni zbog nekog suludog razloga tamo radi, a na ni jednom drugom programu ne.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Leryan kaže...

Probaj tražiti kanale u Win Medial Center-u. Meni zbog nekog suludog razloga tamo radi, a na ni jednom drugom programu ne.

probo sam i kaze tuner not found

16 godina

-podesi regiju zemlju, npr njemačku, nakon pronađenih kanala prebaci po želji. Media centar ima točne podatke (za dvbt kanale).

-naravno, ako je ispravna kartica + driver. Provjeri dali ima driver za win-x64.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 15:57 (ihush).
15 godina
protjeran
TheMaki007 kaže...
Leryan kaže...

Vrlo vjerovatno da je tuner pokvaren.

B-A-R-C-A
11 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...
TheMaki007 kaže...
Leryan kaže...

Vrlo vjerovatno da je tuner pokvaren.

evo radi ali kaze: "TV Program Guide listings are not available for the postal code you entered.Select Back if you want to try a diffrent postal code.
You may be able to get the listings from the TV broadcast,if available."

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 16:32 (TheMaki007).
15 godina
iNo_bhf kaže...

Uzalud bačen novac. Malo koja usb tv kartica radi kako treba.

Kupi sam ovakav jefitini kineski tuner i radi savršeno sa sobnom antenom.

http://www.buyincoins.com/item/70.html

11 godina
neaktivan

Probaj ga maknut iz control panela (pod System i pukni Del kad ga nađeš) i izbrisi sav softveraj koji ti je stavio, sve drivere koji si instalirao preko DVD koji dosao s njim i onda napravi cisti re-install.

Ako imas kakav registry cleaner bilo bi odlicno kaj to isto pocistis, opet radi 'clean installa'.

Ako ti se nakon ponovne instalacije pojavio pod Devices and Printers; ili u Control Panel-u pod System i Device Manager znaci da ti radi.

Kaj ti tocno pise, pod sto ga je stavio u Device Manageru?

Opet, ako nema nikakovog upitnika nit usklicnika nego je ikona ko da 'radi' mozda je problem kod regije ili programa preko kojeg gledas.

Preporucio bih ti VLC Media Player, Sm Player ili DVB Viever TE 2, svi su besplatni i mozes preko njih otvoriti bilo koju capture karticu, u tvoje slucaju DVB-T preko usb-a.

Al kolko para, tolko muzike i istina je da se ne isplati kupovati  'noname' tuner bilo sat, bilo kabelska biolo DVB-T a pogotov ne ako je u pitanju HD rezolucija- koje rade preko usb-a. Em nemas dost jaku prolaznost, em je 5V napajanja qurac palac.

P.S.

Ak ti nakon ovog proradi, sve 5, no probaj VLC i/ili ostale programe (kod VLC-a imas direktno Open-Capture Card a cak mos i gledat direktne audio/video streamove prek neta), a osim toga mozda ti nakon instalacije u device managaru Windowsi sami pronađu update, tak 

da bi mogao probati i taj update.

Na kojem je chipu bazirana ta kartica? Jer za P.P.S. : mozda je greska kod driver-a te firme pa ti prorade neki drugi driver koji su za isti tuner, al druge firme, ko zna.

Najbitnije da si siguran da radi i imas signal. Ak imas signal onda leti okolo antenom dok ne nades najbolji

ili spoji na antenu gdje znas otprije da je prijem okay.

I sjetih se Post Post Post Scriptum: koju graficku karticu imas i kad si je zadnji put update-o? Moze bit i da je i to problem.

Rock out with your cock out!

11 godina
neaktivan

Evo ja isto muku mmucim s tim DVB-T om....

Bacene pare, kaj bus...

Ne radi na Windows 8.1 sto se driver tice, na Windows 7 prepoznaje drivere i instalira je ALI

Svaka moguca pretrazivanja preko HDTV od Blaze-a 6.0 koji je dosao s tim dobim Strength 100% a Qulity max 80%

Moji BDA driveri su IT9135, a Blaze iako i nade kvalitetu do tih 80 posto, nema sanse da pronade tj sacuva kanale za koje tvrdi da ih je kod skeniranja nasao. Probao Hungary, Sloveniju i Austriju sto se default Scan-a tice, a preko Advanceda muljao sve i svasta da bi

opet doslo samo do toga ta tu i tamo dobije tu 'kvalitetu od 80 posto' na odredenjim frekvencijama no neda i neda i neda sacuvat nijedan kanal.

Kartica nije moja pa mi zao odustat al imam 2 telke vec otprije spojene na vanjske antene pa preko pojacala i splittera i nazalost nemam konektor da spojim na ovu antenu da dobim signal za koji sam siguran da radi.

Sto se Windows 8.1 tice, nema sanse trenutno... nisam nasao drivere jos. Prislio da osmica misli da je sedmica i uspio instalirati no, kao sto rekoh - Blaze i to sto 'kakti nađe' ne sacuva. Veliki problem oko drivera, definitivno. 

Kod sedmice, slicna prica, instalacija prolazi bez problema no opet BLAZE koji je BLESAN. Dobija signal sto posto, kvalitetu maks 80 na toj antenici.

Bacene pare, za sad...

Bacam se na isprobavanje sto se Ubunta tice i njegovih programa... ak ne omotam tu antenu oko vrata i bacim se kroz prozor. Zatvoreni, za svaki slucaj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 3:24 (rebbael).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

prije nego što sam pročitao poruke na ovom forumu, kupio sam (doslovno u prolazu) ovaj usb tuner. Nažalost nakon instalacije usljedilo je blago razočarenje: Iako sam na prvom katu, očekivao sam da ću sa dobivenom antenicom barem nešto uhvatiti, no nažalost ništa - simptomi kako su opisani u prethodnim postovima. Uz to, budi rečeno - ovaj Blaze program je loš.

Gotovo sam bio odustao dok nisam odlučio spojiti stick sa vanjskom antenom i umjesto Blaze-a koristi besplatnu verziju ProgDVB-a. Nakon toga - stick je našao 28 kanala, a mogu potvrditi i da HD radi normalno (Core2Duo 3ghz) - doduše za HD je bilo potrebno promijeniti decoder u WM9, defaultni s ProgDVB-om nije radio kako spada.

Nadam se da će komentari biti nekome od pomoći.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice