Loš signal na nekim programima

poruka: 7
|
čitano: 8.227
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav ljudovi.

Dakle problem je sljedeći. Malo manje od pola programa na TV-u ima smetnje i ne može se uopće gledat, a drugio dio radi savršeno.

Recimo prvih četri programa ima smetnje(HRT1, HRT2, RTL i Nova TV), dok recimo dalje svi programi rade savršeno(RTL 2, Doma TV, HRT3, HRT4, Sportska i još par njih).

Zanimljivo je to kaj na TV-u u dnevnom boravku sve savršeno radi, dok na mojem LCD-u(Quadro TFT-22GH11) u sobi ne.

U čemu bi mogao biti problem ako netko zna?

Hvala.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 10:59 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Slabiji tuner na tv-u, gubitci u instalacijama, krivo okrenuta antena, više manje je to sve.

0 0 hvala 1
16 godina
Re: Loš signal na nekim programima
O B O kaže...

Slabiji tuner na tv-u, gubitci u instalacijama, krivo okrenuta antena, više manje je to sve.

Prvo dvoje možda, ali krivo okrenuta antena nikako. Ako je na jednom TV-u sve super, a na drugom ne, onda nema veze s okrenutom antenom.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
13 godina
neaktivan

Moguće da je slab signal pa kad ga podjeliš na 2 TV-a na jednom bude još slabiji.

Nitko ti točno nemože reć šta ti nevalja, probaj sve provjerit iz mog prethodnog posta.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neki Quadrovi televizori imaju u sebi ugrađen slab DVB-T prijamnik. Imao sam isti problem sa LED-28VN41ali nakon što sam ga išao zamijeniti sve radi. Dobio sam isti model TV-a ali čni mi se da ovaj ima nekako jači DVB-T prijamnik u sebi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Loš signal na nekim programima
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Pozdrav ljudovi.

Dakle problem je sljedeći. Malo manje od pola programa na TV-u ima smetnje i ne može se uopće gledat, a drugio dio radi savršeno.

Recimo prvih četri programa ima smetnje(HRT1, HRT2, RTL i Nova TV), dok recimo dalje svi programi rade savršeno(RTL 2, Doma TV, HRT3, HRT4, Sportska i još par njih).

Zanimljivo je to kaj na TV-u u dnevnom boravku sve savršeno radi, dok na mojem LCD-u(Quadro TFT-22GH11) u sobi ne.

U čemu bi mogao biti problem ako netko zna?

Hvala.

Kod mene je sličan problem,no imam 2 seta svih programa,jer kačim signal s 2 odašiljača.

Tako da na jednom setu je ok,a na drugom slabije :D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
neaktivan

Da moguće da je slab taj prijemnik, još slab signal pa kad se 2 TV-a spoje na jednom se primjetio to. I provjeri gore sto ti je kolega rekao. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice