Kupnja satelitskog kompleta

poruka: 10
|
čitano: 6.277
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Kupnja sateltskog kompleta

Dakle posto nemogu imati kabelsku ni maxtv...a zelim gledati malo vise programa od jadna četri programa...pa sam se odlucio

za satelitsku i za foru da ubacujem kljuceve da mogu gledati neke programe bez plaćanja...

Pa imam dva pitanja i molim za pomoć:

1.Koji i kakav reciver da uzmem da to mogu raditi a da nije skup?

2.Mi moze neko to objasniti prek msn-a ili prek PM ili na forumu kako ubacivati kljuceve(to jest tu foru da mogu tako gledati programe)?

Unaprijed HVala

ŽivjeliCool

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kupnja sateltskog kompleta

Ovako trenutno ti je tim putem dostupna samo DigiTv, za šta trebaš jedan resiver tipa opticum ili Yumatu cca 300-400kn.

Naravno i antena poželjnog promjera 90cm pa naviše i LNB popularno zvan "nos" sa što manjim "šumom" tj. što manje decibela.

Tu antenu moraš okrenuti na 0.8W odnosno 1W pričam o stupnjevima.

Nakon toga moraš ubaciti software u resiver ovisno koji si kupio.

Digi platforma ti nudi veliki broj kanala tipa HBO,Hbo comedy,National Geografic Discovery i sporta malo.

Naravno tu je i xxx nešto

Za više savjeta se obrati na FORUM jer ja već duže vrijeme uživam u blagodatima televizije zahvaljujući njima.

Naravno i moj brat Robert takođe Smijeh kao i ostalo susjedstvo.

Pozzz

a može i pp pa te podučim što sam naučio

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 5:25 (Fidel).
16 godina
protjeran

Provjeri dostupnost DigiTVa (http://hr.digi.tv/). A ako ni on ne radi onda uzmi obicnu satelitsku TV. Preporucujem ti Dreamsoft tuner i satelitski tanjur zato jer tuner sluzi kao mali HTPC (Home Theatre PC) jer ima HDD, operativni sustav i ostale tricarije, a tuner je dobar jer ima mali motor koji okrece tanjur prema satelitu.

http://rijecni.myminicity.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 18:41 (msimunk).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
msimunk kaže...

Provjeri dostupnost DigiTVa (http://hr.digi.tv/). A ako ni on ne radi onda uzmi obicnu satelitsku TV. Preporucujem ti Dreamsoft tuner i satelitski tanjur zato jer tuner sluzi kao mali HTPC (Home Theatre PC) jer ima HDD, operativni sustav i ostale tricarije, a tuner je dobar jer ima mali motor koji okrece tanjur prema satelitu.

Šta ti jedeš za doručak?

Tuner ima mali motor koji okreće...........

koji to tuner okreće?

Svaki resiver okreće MOTOR koji se postavlja na NOSAČ tanjira tj. tanjir se stavlja na MOTOR.

Nadalje!

Provjeri dostupnost DIGI TV?????'

Digi tv je dostupan svima do IRAKA i do pola Atlanskog oceana i u jednakom razmijeru prema sjeveru i jugu.

E sad jel piratski ili legalno kako kome leži.............

Nadalje!

A ako ni on ne radi onda uzmi obicnu satelitsku TV

Koja je to obična, a koja neobična?

kuku lele posta.....

uh evo još jedna nebuloza

Preporucujem ti Dreamsoft tuner i satelitski tanjur

Dreamsoft tuner?

A šta  sa samim tunerom (sastavni DIO svake televizije VCR-a i resivera) da on gleda?

Ama baš ništa! Može gledati elektronski sklop i plakati.

Nisam bezobrazan ali momak ne piši ništa ako neznaš šta pričaš!

Nadalje!

Nisam majstor ali Dreamsoft?????

Šta je dreamsoft?

Dreamsoft je software!

Aj aj odo spavat umoran sam od posla.

17 godina

Osim toga, čovjek je tražio nešto da nije skupo, a Dreambox (o kojem je ovdje vjerovatno riječ, koliko sam skužio iz "stručnog" posta) je jako dobar ali i jako skup reciver. Ako želiš nešto povoljno i kvalitetno uzmeš si reciver Yu-ma-tu MX+ sa pripadajućom antenom i LNB-om, reciver ti je negdje oko 400-tinjak kuna a antena nije neka stavka, oko 100-200.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bratic mi ima takvo rjesenje i odusevilo me :D Vec sam ga angazirao da i meni to napravi jer digi sat sustav imam vec godinama, al ovo je najbolje od svega :) Jedino kaj mi je receiver Victory ak se ne varam.. kupljen kod Kermana.. ak se tako zove..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da victory.

Inače jako dobar resiver ali zadnje vrijeme sa jako slabom podrškom pa moraš puno "kucati".

kao što je kolega gore naveo yumatu je trenutno sa najboljom podrškom. MX+ je jako dobar ali mislim da će se složiti da IQ+ najprije dobije AU SW nakon što izbace "zakrpu".

17 godina
protjeran
Kupnja satelitskog kompleta

Čito sam da će uskoro Digi TV prijeći na kodiranje kakvo ima premiere i da više neće bit ga moguće pratit dok neprobiju kod, Premiere je već dugo zaključan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fidel kaže...

Da victory.

Inače jako dobar resiver ali zadnje vrijeme sa jako slabom podrškom pa moraš puno "kucati".

kao što je kolega gore naveo yumatu je trenutno sa najboljom podrškom. MX+ je jako dobar ali mislim da će se složiti da IQ+ najprije dobije AU SW nakon što izbace "zakrpu".

Da, istina. Namucio sam se prije par godina, pa se jedno vrijeme nisam bavio time... budem vidio kako s ovim ide. Mislim da je to prva verzija koja je kod nas bila dostupna. Budemo probali pa cemo vidjeti :) Nadam se da digiTV nece biti kodiran tada...

17 godina
RE: Kupnja satelitskog kompleta
pinkskin kaže...

Čito sam da će uskoro Digi TV prijeći na kodiranje kakvo ima premiere i da više neće bit ga moguće pratit dok neprobiju kod, Premiere je već dugo zaključan

Kad pređe - pređe. Ne vrijedi razbijat glavu i sikirati se. Treba gledat i uživati...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice