Hrt Preplata - Pomoc zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.772
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Hrt Preplata - Pomoc

Pozdrav zanima me jedno pitanje nikog mi nije bilo doma i dosli su mi ovi iz preplate da moram platit bla bla i nisam znao sta da radim i dao sam im osobnu i potpisao sam se jer su me uvjerili da ako platim 450kn da nece nista bit ... To je bilo u 6 mjesec ove godine sad me zanima 

dobio sam opomenu i da moram platiti 918 kuna , a nista mi nije jasno napisali su u opomeni da je prizemlje a nije prizemlje nego je stan na katu.U stanu mi zivi mama ja doden nekad jer prakticki ne zivim s njon , a stan nije nas nego gradski jel mogu ista poduzeti s tim da se prestane to placat i da dolazi na adesu? Zahvaljujem

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 1 hvala 0
16 godina
Hrt Preplata - Pomoc

Drugim riječima, zajebali su te.

5 0 hvala 0
17 godina
Re: Hrt Preplata - Pomoc
razbijac kaže...

Pozdrav zanima me jedno pitanje nikog mi nije bilo doma i dosli su mi ovi iz preplate da moram platit bla bla i nisam znao sta da radim i dao sam im osobnu i potpisao sam se jer su me uvjerili da ako platim 450kn da nece nista bit ... To je bilo u 6 mjesec ove godine sad me zanima 

dobio sam opomenu i da moram platiti 918 kuna , a nista mi nije jasno napisali su u opomeni da je prizemlje a nije prizemlje nego je stan na katu.U stanu mi zivi mama ja doden nekad jer prakticki ne zivim s njon , a stan nije nas nego gradski jel mogu ista poduzeti s tim da se prestane to placat i da dolazi na adesu? Zahvaljujem

Imaš telku?

Nisi isto kućanstvo kao majka?

Plaćaš li ti ili ona pretplatu?

Nebitno je što je stan gradski.

17 godina
Hrt Preplata - Pomoc

Plati im to i odjavi pretplatu.

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hrt Preplata - Pomoc

Jel ja mogu ikako to onda platit pa se odjavit , ili da bar promjenim da mi na mater glasi jer ja nean odakle da placam

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrt Preplata - Pomoc
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice