Samo dva programa??

poruka: 7
|
čitano: 4.755
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Samo dva programa??

Živim u Zagrebu (Špansko) i kupio sam Nytrobox 4001t , buduci da sam u stanu antena je zajednička. Sve je dobro spojeno ali mogu gledati samo 2 programa (HTV1 ,HTV2 ) ,probao sam staviti i sobnu antenu ali onda nemogu gledati niti jedan program!

Ne kužim u cem je problem buduci da sam u zagrebu i trebalo bi raditi bez problema (lol)?

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Samo dva programa??
zeroname kaže...

Živim u Zagrebu (Špansko) i kupio sam Nytrobox 4001t , buduci da sam u stanu antena je zajednička. Sve je dobro spojeno ali mogu gledati samo 2 programa (HTV1 ,HTV2 ) ,probao sam staviti i sobnu antenu ali onda nemogu gledati niti jedan program!

Ne kužim u cem je problem buduci da sam u zagrebu i trebalo bi raditi bez problema (lol)?

Hvala!

Odspoji privremeno antenske prikljucke, s ostalih prijemnika u stanu znaci ova antena u zgradi koju imas i TV-a u stanu. Onda preskeniraj ponovo opet s tim DVB-T prijemnikom kanale, pa bus videl vjerojatno ti je signal preslab nakon tog opet sve spoji nazad kak si imal prije.Cool

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
zeroname kaže...

Hvala!

Odspoji privremeno antenske prikljucke, s ostalih prijemnika u stanu znaci ova antena u zgradi koju imas i TV-a u stanu. Onda preskeniraj ponovo opet s tim DVB-T prijemnikom kanale, pa bus videl vjerojatno ti je signal preslab nakon tog opet sve spoji nazad kak si imal prije.Cool

Nisam  baš skužio odgovor. Ja imam antenu koja je zajednička za sve u zgradi tj.imam u zidu antenski izlaz i to je spojeno sa prijemnikom nakon skeniranja dobijem samo dva programa. Nakon toga stavio sam sobnu antenu s kojom ne mogu nista naci!

To mi je malo cudno jer je to ipak zagreb!

17 godina
neaktivan
Samo dva programa??

Nekoć je u Španskom postojala kvartovska kabelska televizija, koja je završila u vlasništvu B Neta.

Pitanje je da li vaša zgrada imala svoju antenu i svoj antenski sustav ili je bila dio ove kvartovske kabelske televizije. Najvjerojatnije je u pitanju ovo drugo, jer je, koliko sam čuo, B Net u Španskom pustio digitalno samo programe HRT-a onima koji nisu njegovi pretplatnici. (Nisam 100% siguran upravlja li tom kvartovskom kabelskom još uvijek B net ili netko drugi, budući da je B Net poslije razvlačio nove kabele po zgradama).

Što se tiče obične antene, ovisno o položaju stana, probaj je usmjeriti prema Sljemenu ili Svetoj Nedelji. A i raspitaj se kod susjeda kako oni stoje s prijemom da znaš  što ti je činiti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 20:38 (klimama).

1 0 hvala 1
17 godina
zeroname kaže...
rambox kaže...

Nisam  baš skužio odgovor. Ja imam antenu koja je zajednička za sve u zgradi tj.imam u zidu antenski izlaz i to je spojeno sa prijemnikom nakon skeniranja dobijem samo dva programa. Nakon toga stavio sam sobnu antenu s kojom ne mogu nista naci!

To mi je malo cudno jer je to ipak zagreb!

Ak imas na antenu spojeno vise DVB-T prijemnika, onda iskljuci ostale antenu izvuci van iz njih i samo prikljuci na taj svoj pa skeniraj kanale kaj je to tak tesko.Nevinašce

16 godina
neaktivan
klimama kaže...

Nekoć je u Španskom postojala kvartovska kabelska televizija, koja je završila u vlasništvu B Neta.

Pitanje je da li vaša zgrada imala svoju antenu i svoj antenski sustav ili je bila dio ove kvartovske kabelske televizije. Najvjerojatnije je u pitanju ovo drugo, jer je, koliko sam čuo, B Net u Španskom pustio digitalno samo programe HRT-a onima koji nisu njegovi pretplatnici. (Nisam 100% siguran upravlja li tom kvartovskom kabelskom još uvijek B net ili netko drugi, budući da je B Net poslije razvlačio nove kabele po zgradama).

Što se tiče obične antene, ovisno o položaju stana, probaj je usmjeriti prema Sljemenu ili Svetoj Nedelji. A i raspitaj se kod susjeda kako oni stoje s prijemom da znaš što ti je činiti.

Mislim da je to to moja zgrada ima kabelsku , tako da cu morati staviti svoju antenu

17 godina
neaktivan
Samo dva programa??

Ja imam sličan problem, samo kaj ja lovim HTV1, HTV2, RTL i NOVU na anteni od zgrade. 

Muci me to kaj moj otac zivi od mene jedno 500 m dalje i on na svom telkacu vidi 20 različitih digitalnih kanala (slovence, razno razne lokalne, HD itd...).

Isto mi kaže kolega s posla (naime obojica imamo Sony lcd) da je on mjenjao postavke na telki sa hrvatskog stavio na njemački i isto dobio ekstra par programa.

Mene zanima koja razlika u opcijama kada se mjenja zemlja u postavkama. 

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice