poz drustvo mozda nisam dobro mjesto izabrao da postavim temu ali ako krsim neko pravilo prebacite mi temu!Ovako imam DM800HD i daljinski mi ne radi!otvorio sam ga ocistio sve sa kontakt sprejom sve tip top ocisceno onda sve vratim kako treba par minuta radi i stane kao mrtav!Pokusavao sam nekoliko puta uvijek isti problem!Sta moze biti problem baterije sa napunio duracell ali neznam sta vise da pokusavam?Ima li mu pomoci
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Preporuka da se registriraš na jedan od satelitskih foruma, pa da tamo pitaš
Preporuka da se registriraš na jedan od satelitskih foruma, pa da tamo pitaš
sve su to losi forumi sto se tice nasih podrucija da neko odgovori 7 dana treba jbg!
Provjeri klimaju li se kontakti od baterije na spoju kad ih cimaš (hladni lem).
I kad prestane raditi, upali kameru na mobitelu i uperi ju prema fotodiodi koja strši naprijed na daljinskom, i kad pritisneš neku tipku na daljinskom, na kameri na mobitelu ćeš vidjeti ljubičasto svjetlo, a ako ne, onda si siguran da je u daljinskom problem.

kad daljinski radi lampica na diodi jako svijetli a kad prestane da raci onda camo lampica cmili tako da je jadva vidis pod kamerom!Pokusao sam skroz da priblizim dreamboxu ali nista ne reaguje!I tako ostavim daljisnki sat dva i uzmem ga u ruke on radi ko munja!Ovo kao da me neko za.ebava!
Glupo pitanje ali jesu li ti baterije nove? ;)
Glupo pitanje ali jesu li ti baterije nove? ;)
Da
Vjerovatno je ono kaj sam rekao, hladni lem na kontaktima baterije (treba odlemiti i ponovno zalemiti).
I dobro očistiti kontakte od tipki i onu gumu s gumbima, i, naravno, podlije ih dobro osušiti.
Ako nije to, onda ili neka druga komponenta nema dobar spoj, ili infracrvena dioda krepava ili isto nema dobar spoj).
I probaj svejedno s drugim baterijama, ako imaš, možda su ove tvornički neispravne (premda ne sumnjam da si već probao).