Ako netko zna moze li mi odgovoriti dali bih mogao kabl-koji prolazi kroz moju sobu, od bnet total tv-a presjeci i pomocu razdjelnika signala spojiti na dodatni tv-koji je u mojoj sobi kako bih mogao gledati fta kanale na svom televizoru. Nebih htjeo stavljati novi lnb sa dodatnim izlazom i ponovno busiti balkonska vrata da dovedem novi kabl. Hvala na odgovorima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne možeš.
Triba ti novi lnb sa više izlaza za komodno gledanje.
Jedino rješenje je loop out sa postojećeg resivera ..to ti je odma ispod lnb in na reciveru.
U biti šalješ signal sa svog recivera na drugi sa tog izlaza.
samo kvaka ti je u tome dok jedan radi drugi mora bit ugašen.
za bušenje...možda i nemoraš...ako koristiš kabel od 7mm... zamjeni taj sa onim od 5mm pa vidi da rupa nije slučajno malo veća
pa probaj.
Ok, hvala na odgovoru. Vidjet cu ovo sa debljinom kabla, mozda jos prode.
Pozdrav.
Jedino rješenje je loop out sa postojećeg resivera ..to ti je odma ispod lnb in na reciveru.
U biti šalješ signal sa svog recivera na drugi sa tog izlaza.
samo kvaka ti je u tome dok jedan radi drugi mora bit ugašen.
Mogu biti i obadva upaljena, ali na drugom može gledati samo kanale sa onog transpondera (frekvencije) na kojem se nalazi kanal koji se gleda na prvom receiveru.
Mogu biti i obadva upaljena, ali na drugom može gledati samo kanale sa onog transpondera (frekvencije) na kojem se nalazi kanal koji se gleda na prvom receiveru.
Nisan to zna.To san jedanput prova samo da vidim da li to radi.
Fala na informaciji.
Lp
pozz,
evo da ne otvaram novu temu imao bih pitanje u vezi signala.
imam 2 recivera , jedan je total tv a drugi digi tv.
dali je moguce ih povezati s jednim kabelom koji dolazi iz zida?
ja sam napravio slijedece:postojeci kabel sam stavio u lnb in od digi tv a iz digi tv lnb out u lnb in od total tv.
dogada se slijedece da kada gledam total tv onda mi je digi na stand by i sve radi ali kada prebacim na digi da gledam onda on nece raditi dok total tv ne ugasim totalno.
dali postoji nacin da ih spojim i da rade ( ne oba dva u isto vrijeme ) na isti tv ali bez dovodenja novog kabela s antene.
hvala
ne.