Bnet televizija / televizije

poruka: 4
|
čitano: 1.397
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pozdrav.
Prije svega, ne znam je li legalno razgovarati oko ovoga pa se unaprijed ispričavam.

Dakle, cimerica ima u sobi tv sa receiverom od b.neta spojen na tv. Ja u drugoj sobi imam tv, bez receivera - situaciju sam riješio da sam izvor antene uštekao u splitter koji je direktno u receiveru. Iz tog splittera ide drugi antenski kabel do moje televizije, gdje analognim signalom mogu najnormalnije gledat programe.
Međutim, to zadovoljstvo je trajalo nekih desetak dana, dok cimerica nije dobila poruku na ekranu da je sadržaj kodiran i tvrdi da ne može više gledat tv, dok ja moj tv najnormalnije funkcionkra.

Pošto sam na putu i trenutno nisam u mogućnosti vidjeti što je stvarno posrijedi, interesira me jesam li sve ispravno spojio, gdje je nastao problem i da li su oni u mogućnosti detektirati protok signala na više tv-a? I dakako, ako mogu zamoliti savjete kako riješiti stvar da funkcionira.

Hvala vam :)
Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Bnet televizija / televizije
Riješeno, može lock.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa mogao si barem napisati kako si riješio problem,

za slučaj ako netko bude imao sličnu situaciju.....

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Bnet televizija / televizije
vrx kaže...

pa mogao si barem napisati kako si riješio problem,

za slučaj ako netko bude imao sličnu situaciju.....

Da je bilo išta kompliciranije u pitanju, nadopisao bi kako sam riješio problem.
Naime, televizija se automatski prebacila na TV, gdje ima samo desetak programa. Trebalo je source sa tv-a prebaciti na scart 
Ženska osoba je u pitanju, ne usudi se to petljat po daljincu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 1:45 (HBomb).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice