Pozdrav svima..
Prije svega ne bih želio da se ovaj thread krivo protumači, nemam apsolutno nikakvih problema s drugim narodima, jezicima, običajima, itd, itd... Uvijek sam smatrao, a tako sam i odgojen da čovjeka treba vrednovati prema tome kakva je osoba, a ne kojoj naciji ili vjeri pripada.
Sad, kada sam razjasnio neke stvari, evo nečega što me dulje vremena zbunjuje;
Imam Osnovni paket televizijskih programa, kao i internet.
Programa ima izvrsnih (NatGeo, Animal, History, FoxLife/crime, da nabrojim samo neke), i u zadnjih godinu dana kvaliteta slike se na nekim programima drastično poboljšala (konkretno, FoxCrime je bio blagi užas, sad je sasvim ok).
Međutim ono što me smeta su srpske reklame koje su zastupljene u 90% vremena kada se emitira reklamni blok.
Zašto je tome tako? Jesu li Srbi i tu prije nas vidjeli priliku za promidžbu, pa zakupili prostor, ili meni nešto u postavkama jednostavno ne valja?
I opet naglašavam, ovo nema veze s nacionalizmom i/ili sličnim stvarima, ali jednostavno čemu da u Zagrebu slušam o ''leptirićima u stomaku'' ili kako ''Hatece Dizajr u VIP ponudi ide za 999 dinara''?
Uputio sam pitanje i B.netovoj službi za korisnike, rekli su se javiti, ali to je bilo prije cca mjesec dana i više se ne nadam odgovoru.
Hvala na objašnjenju!