Bnet pitanje

poruka: 6
|
čitano: 1.446
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Bnet pitanje

Naime imao sam bnet tv,net,telefon i iskljucio sam tv.sad me zanima da li oni ostave analogni signal 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Bnet pitanje
Pojasni malo bolje. Odjavio si kod B.neta njihovu televiziju?
14 godina
neaktivan
Bnet pitanje

Da i sad me zanima da li oni iskljuce i analogni signal jer sam cuo od par ljudi da imaju analogni signal a ne placaju tv

0 0 hvala 0
15 godina
Bnet pitanje

Da se ubacim odma i ne otvaram novu temu..Neki me čovjek danas zvao na telefon i nagovaro da produžim s bnetom ugovor što ću vjerojatno i napravit jer sam zadovoljan..Ali me nagovaro da mu dam broj osobne da sklopimo nekakvu "suglasnost" i uz to bi dobio i smartphone..Kad sam mu reko da ću doć kod njih i potpisat sve, izbjegavao je reć di da dođem i sve mi je to nekako završilo u čudnom ozračju..Sutra ću ih nazvat pa pitat ali možda neko zna nešto pa da mi pojasni o čemu se radi?

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Bnet pitanje
Iskreno, ne znam, ali logično bi bilo da nakon odjave TV usluge kod operatera više nemaš uslugu ni digitalne, ni kabelske, ni analogne televizije. Koje ti ljudi primaju kanale?

Ako imaš dobru antenu (vanjsku po mogućnosti) ti isto možeš gledati analognu TV. Ljudi od koji si to čuo vjerojatno primaju BiH TV kanale (oni su na analognom signalu i mogu se gledati i u RH s dobrom antenom besplatno).
14 godina
neaktivan
Bnet pitanje

ma da jasno mi je to samo sam se ponadao da mozda nisu to softverski zakljucali (mislim analalogni signal)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice