zelenapaprika Sam nadimak ti govori jesi zelen ,a nemaš pojma o toj tematici bitno da se ukljućiš i spamaš i trolaš! A konkretno ništa od tvoji tvrdnji pokaži tu agregaciju kako radi kod tebe na Tele2 ako uopće imaš sim od tele2. I čudno da nisi znao da Tele2 ima 4G i na 2600 - B7 ,a ti kao jedan expert na tom polju. Ovako je kod mene na 2600 , a ti svoj 4G+ možeš okačiti mačku na rep
Za tebe sam guru mobilne telefonije. Po stažu i svemu ostalom. Ništa ja ne spammam niti trolam. Kada ne znaš što bi odgovorio, čovjeka proglasiš spammerom i trollom. Jako zrelo.
Bonbon i Simpa daju čak i bonašima do 350 megabita. A Tele 2 piše: "Na svim novim tarifama Tele2 mobilnog interneta korisnici imaju dostupnu maksimalnu brzinu DL-a (primanja sadržaja) i uploada (slanja sadržaja) i to 150 Mb/s"
Ako se nešto promijenilo, pokaži i dokaži, ja ću se rado ispričati.
Ja jako dobro ZNAM da Tele2 ima 4G na 2600 MHz, jer sam o tome vjerojatno i pisao, samo trebaš pogledati stare poruke. Ali ne nudi 2600 MHz svugdje. Kod mene u Zagrebu nudi, ali na moru nisam imao 4G+ na toj frekvenciji.
Doslovno samo provociraš. Daj se skuliraj.