Jucer mi je doso tablet iz tcoma sto sam kupio i nakon sto se je ispraznila baterija stavim punit i svijetli crvena dioda, i nakon nekog vremena se je ugasila ( navodno bi zeleno trebalo svijetlit kad se napuni) probam upalit ne reagira uopce... stavim na punjac nakon pola min pokaze ekran kako se puni probam tad upalit nece jer valjda se nemoze upalit dok se puni samo pokaze drugu sliku kako je na punjenju i pjescani sat... i to isto nestane nakon pola minute i to je to. lampica svijetli da se puni ali i ona se ugasi nakon nekih 20-30 min i tek kad odspojim ispojim ponovo mogu dobit onu sliku da se puni ali nemogu upalit.
Prvo je bilo nes cudno sa zvucnikom jer ima neko pozadinsko cviljenje i nekvalitetan zvuk a sad nece upalit. Znam da i rama ima malo pa ce mozda predstavljat problem ako stavim appova puno ali ovo je previse potpuno neispravno se cini a isto tako touch zaslon nekad ne prihvaca dodir uopce nego treba ugasit pa upalit screen ponovo ili okrenut stranu. Zoom it-out lose prihvaca te stalno grijesi na tome te je veoma irita kartu koristit ili nesto zumirat.. Ekran je takodjer los te ako se gleda i iz najmanjeg kuta odma mijenja boje i slabo se vidi bez obzira na svjetlinu. itd
uglavnom srot. znao sam da nije bas nes ali ovo je bas smece ne vrijedi nista.