Tablet na tv

poruka: 23
|
čitano: 49.609
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Tablet na tv
Imam tablet Arnova 10b g2 i htio bih ga spojiti na tv 107 cm
I kada bih ga slozio sa tv-om dali bih mogao prikopcati usb mis i tipkovnicu na tv i dali bih onda tableet mogao tako koristiti?
NEoN

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tablet na tv

Taj tablet nema HDMI tako da neznam način spajanja na TV. Ako uspiješ nekako za tipkovnicu i miš postoje hubovi na koje se spajaš bežično (hub se spaja preko microusb-a na tablet)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tablet na tv

na yt sam nasao dosta ljudi koji nemaju hdmi u tabletu pa uzmu npr neki micro usb to hdmi ili tako nesto i radi

a sto se tice ovoga da mis spojim na tablet to sam dns probao

uzeo sam sa produzna usb kabla i odzero im vrhove

tako da ostanu samo 2 ona u koja npr ide mis ili tipkovnica

tim kablovima sam skino izolaciju i spojio ih sa drugim usb kablom znaci dobio sam usb kabal koji sa obe strane ima prikljucke na koji bi mogao spojiti mis ili tipkovnicu

jedan taj usb sam spojio sa usb kablom od tableta  a drugu stranu tog kabla sam spojio na mis

i koliko ja vidim nesvijetli znaci neradi

pa neznam dali tablet nema dovoljno snage za taj mis ili treba jos neki dio koji bih trebao spojiti sa tim kablom 

SVAKI ODGOVOR JE DOBRODOSAO :D

NEoN

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Tablet na tv

Zašto bi ga koristio tako na TV-u? ako misliš na multimediju, ako imaš Android 4+ na njemu zašto ne snimiš neki media player program pa se spojiš wi-fi na TV. Meni tako radi bez ikakvih problema.

12 godina
neaktivan
Tablet na tv

Jer ipak je TV s wifi-om standardan...lol

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
NEoN02 kaže...

na yt sam nasao dosta ljudi koji nemaju hdmi u tabletu pa uzmu npr neki micro usb to hdmi ili tako nesto i radi

a sto se tice ovoga da mis spojim na tablet to sam dns probao

uzeo sam sa produzna usb kabla i odzero im vrhove

tako da ostanu samo 2 ona u koja npr ide mis ili tipkovnica

tim kablovima sam skino izolaciju i spojio ih sa drugim usb kablom znaci dobio sam usb kabal koji sa obe strane ima prikljucke na koji bi mogao spojiti mis ili tipkovnicu

jedan taj usb sam spojio sa usb kablom od tableta  a drugu stranu tog kabla sam spojio na mis

i koliko ja vidim nesvijetli znaci neradi

pa neznam dali tablet nema dovoljno snage za taj mis ili treba jos neki dio koji bih trebao spojiti sa tim kablom 

SVAKI ODGOVOR JE DOBRODOSAO :D

Pa koji si ti majstor, ja ne vjerujem. Imaš sreće što nisi ništa spalio.

Gubi se u trgovinu i kupi najjeftiniji USB hub sa 4 porta, ne košta više od 30kn.

[edit] - šteta što je HoS zatvoren -.-

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 15:48 (Sum_of_all_fears).
12 godina
neaktivan

imam 2.3 

a kako mislis da se spojim wifi-om

NEoN
15 godina
NEoN02 kaže...

imam 2.3 

a kako mislis da se spojim wifi-om

Jel ti tv spojen na router tj. Ima li tu mogucnost? Ako nije, onda nikako.
Potpis!
12 godina
neaktivan
Tablet na tv

msm da nije

ovako

na tabletu imam jedan micro usb utor i htio bih na taj micro usb utor staviti jedan kabal koji pretvara iz muskog micro usb na zenski usb i na taj zenski usb spojit usb hub a na taj hub stavit mis i tipkovnicu i jedan kabal koji pretvara iz usb na hdmi zenski i onda uzet hdmi na hdmi kabal i povezat to sa tv-om

jel bi to radilo?

NEoN

0 0 hvala 0
16 godina
NEoN02 kaže...

msm da nije

ovako

na tabletu imam jedan micro usb utor i htio bih na taj micro usb utor staviti jedan kabal koji pretvara iz muskog micro usb na zenski usb i na taj zenski usb spojit usb hub a na taj hub stavit mis i tipkovnicu i jedan kabal koji pretvara iz usb na hdmi zenski i onda uzet hdmi na hdmi kabal i povezat to sa tv-om

jel bi to radilo?

Miš i tastatura bi radili, ali HDMI ne bi, eventualno ako tablet podržava MHL, a nađeš neki MHL adapter koji ima dodatni USB konektor pa u njega spajaš HUB

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
Tablet na tv

a jel bi radio ako bi uzeo npr micro usb na hdmi a mis i tipkovnicu sloziti na tv

NEoN

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tablet na tv

ili mozda micro usb na hdmi + usb zenski?

jel bi to mozda bilo negdje za nabaviti?

NEoN

0 0 hvala 0
16 godina
NEoN02 kaže...

a jel bi radio ako bi uzeo npr micro usb na hdmi a mis i tipkovnicu sloziti na tv

NEoN02 kaže...

ili mozda micro usb na hdmi + usb zenski?

jel bi to mozda bilo negdje za nabaviti?

Na HDMI možeš zaboraviti, proguglao sam i tablet nema MHL koji je potreban da bi adapteri radili, možeš spojiti samo miš i tastaturu, ne i monitor.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
Tablet na tv

jel bi funkcioniralo ako bi npr. kupio ovo http://images.madeinchina.com/seller/product/67F829404F66D433E040007F01003B01/472/8728472_2.bak.jpg

i taj jedan micro usb u tablet a hdmi zenski skopcam sa hdmi-om na tv a na ovaj micro usb sto je osta stavim ovo http://www.njuskalo.hr/image-big/informatika-sve-ostalo/zenski-usb-muski-mikro-usb-adapter-kabel-slika-14318933.jpg

i onda na to dam hub sa 4 usb porta i na taj hub dam mis i tipkovnicu???

:D

NEoN

0 0 hvala 0
16 godina
NEoN02 kaže...

jel bi funkcioniralo ako bi npr. kupio ovo http://images.madeinchina.com/seller/product/67F829404F66D433E040007F01003B01/472/8728472_2.bak.jpg

i taj jedan micro usb u tablet a hdmi zenski skopcam sa hdmi-om na tv a na ovaj micro usb sto je osta stavim ovo http://www.njuskalo.hr/image-big/informatika-sve-ostalo/zenski-usb-muski-mikro-usb-adapter-kabel-slika-14318933.jpg

i onda na to dam hub sa 4 usb porta i na taj hub dam mis i tipkovnicu???

:D

Ne, na tom tabletu NE MOŽEŠ SPOJITI HDMI PREKO USBa

12 godina
neaktivan
Tablet na tv

pa kak ne???

ako bi uzeo samo micro usb na hdmi i to spojim sa tv-om?

NEoN

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nema podrške za to, nema čip! Šta je tu nejasno?
12 godina
neaktivan
Tablet na tv

znaci taj tablet nikako nemogu spojiti sa tv-om?

mogu samo kupiti kabal micro usb na usb i staviti hub pa stavili mis, tipkovnicu i to? 

NEoN

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tablet na tv

puno ime tableta je ARNOVA 10b g2

i kako znas da nema taj cip?

NEoN

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Da i da.

16 godina
odjavljen
NEoN02 kaže...

puno ime tableta je ARNOVA 10b g2

i kako znas da nema taj cip?

Znamo jer na ******* specifikacijama NE piše da ga ima!!

Dal ti tu negdje vidiš da piše MHL? Dal ti tu negdje vidiš da piše MHL?
Oćeš da ti nacrtamo? Čovječe, već 10 postova unazad ponavljamo to!! Nema MHL i gotovo! Ako hoćeš, kupi adapter i uvjeri se sam ali ne dolazi plakati ovamo da ti nismo rekli.

12 godina
neaktivan
Tablet na tv

zna li neko može li se ovaj tablet šta se dobije od t-com. kad potpišeš ugovor za adsl na 2 god. mislim da je samsung 2 s nešto,nisam siguran ali je 7inć ekran onaj manji.može li se on spojit na tv

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tablet na tv

Imam tablet vivax tpc 101130 i zanima me dali mogu spojiti ga na tv preko satelitskog prijemnika infinity 8040hd dvb-t2?tablet nema hdmi prikljucak na sebi dok prijemnik ima.unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

lji

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice