Tablet ONDA v812 na crnojaje.hr

poruka: 447
|
čitano: 187.413
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Tablet ONDA v812 na crnojaje.hr
Bura kaže...

Nije poanta na tome da on svjesno želi prevariti ekipu. Nego da je progutao kinesku scam udicu što se pretvorilo u parangal od  skoro 1000 ljudi. Tu je problem.

To je moguce.
Ali iako on bude prevaren ne znaci da ce svi kupci biti prevareni. Ima mogucnost povratka novca itd.

17 godina
neaktivan
Gigx0n kaže...

Vidim da se kod dosta ljudi ukljucio STALKER mod. I pomalo idemo svi u offtopic.

Lik kaze da je sve legalno + nije prodaja direkt nego preko crnog jajeta(ajmo rec pouzdana stranica) + niste sami koji kupujete nego ima preko 500 ljudi+ znas mu ime, adresu, broj mobitela.

Vjerojatno mu nije u interesu da prevari toliki broj ljudi od 500 ljudi vjerojatno ima par onih koji su ga spremni "posjetiti" ukoliko im uzme novac, a ne dostavi robu.

Tako da nije potrebno ici gledati sto, kako, zasto. 

Jasno li je tebi da ako tvrtka (d.o.o.) stavlja na tržište elektronički uređaj u količini od 1000 kom, da isto za sobom povlači hrpu "papirologije" i certificiranja istog plus osiguranje servisa/servisne mreže te rezervnih dijelova sljedećih nekoliko godina (mislim 7, nisam siguran)?

Vrlo lako bi se i inspektorat mogao uključiti u cijelu priču..  Kupi običan miš pa pročitaj deklaraciju..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
Gigx0n kaže...
Bura kaže...

Nije poanta na tome da on svjesno želi prevariti ekipu. Nego da je progutao kinesku scam udicu što se pretvorilo u parangal od  skoro 1000 ljudi. Tu je problem.

To je moguce.
Ali iako on bude prevaren ne znaci da ce svi kupci biti prevareni. Ima mogucnost povratka novca itd.

http://www.crnojaje.hr/PravilaOPovratu - pa se vi uzdajte u CJ.

14 godina

Joj jos samo 25 ostalo, dali da uzmem ili ne? Hmmmm... Nije da se toliko bojim da mi tablet nece stic vec da ce biti srot.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
gamer34 kaže...

Joj jos samo 25 ostalo, dali da uzmem ili ne? Hmmmm... Nije da se toliko bojim da mi tablet nece stic vec da ce biti srot.

Uzmi svih 25, bez zahebancije. Lako ih prodas na njuskalu za duplu cijenu

{#}

13 godina
Bura kaže...
Gigx0n kaže...
Bura kaže...

To je moguce.

http://www.crnojaje.hr/PravilaOPovratu - pa se vi uzdajte u CJ.

What's your point? Ako tablet ne stigne do 10.7. možeš zatražit povrat

12 godina
neaktivan
markonezg kaže...
gamer34 kaže...

{#}

ako mu stignu xD

13 godina
kivic15 kaže...
markonezg kaže...
gamer34 kaže...

{#}

ako mu stignu xD

Nece stic, ali to sad nije bitno

Upravo "pregovaram" s ivenmart sluzbom i narucujem tablete hahaha

{#}

17 godina

Ispravljam se.
No sagledajmo to s druge strane. CJ je dobilo beskamatnu pozajmicu od 350.000kn na mjesec dana + reklamu.
Oni vrate pare ispadnu dobri. Momak neozbiljan i glavni krivac. Ovo se sve brzo zaboravi (1000 ljudi kap u mnoštvu).
CJ uspješno posluje dalje.
Ne pušite fore da CJ reklamira druge, prvenstveno kroz ponude reklamira sebe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 23:15 (Bura).
15 godina
neaktivan

Fakat se vidi da mi ljudi nismo navikli da za mali iznos mozemo dobiti nesto koliko/toliko kvalitetno, i odmah se pojavi hrpa dusebriznika koji spamaju kak lik ima ogavan web, kak lik ima tetovaze (wauu, nisam znao da tetovaza na covjeku znaci da je gad i prevarant), kak se ne zna izrazavati itd itd.

Pa koga to boli briga, da sam to nasao preko njuskala sigurno ne bi uzeo, ali posto uzimam preko cg nemam se sta dvoumit, kao prvo, zato jer vjerujem crnom jajetu (nisu bacali stotine tisuca na marketing i stvarali brend, koji ce biti pouzdan i poznat, da bi si sad dozvolili da zbog nekog lika propadnu, sigurno su ga prije same objave provjerili ;)), a kao drugo i da dobijem neko smece, za 500kn ga budem mogao sigurno prodati, a ak ne, razveselit cu nekog klinca u familiji, kako god pogledam, win ;)

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
Moj PC  
3 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uny kaže...

Fakat se vidi da mi ljudi nismo navikli da za mali iznos mozemo dobiti nesto koliko/toliko kvalitetno, i odmah se pojavi hrpa dusebriznika koji spamaju kak lik ima ogavan web, kak lik ima tetovaze (wauu, nisam znao da tetovaza na covjeku znaci da je gad i prevarant), kak se ne zna izrazavati itd itd.

Pa koga to boli briga, da sam to nasao preko njuskala sigurno ne bi uzeo, ali posto uzimam preko cg nemam se sta dvoumit, kao prvo, zato jer vjerujem crnom jajetu (nisu bacali stotine tisuca na marketing i stvarali brend, koji ce biti pouzdan i poznat, da bi si sad dozvolili da zbog nekog lika propadnu, sigurno su ga prije same objave provjerili ;)), a kao drugo i da dobijem neko smece, za 500kn ga budem mogao sigurno prodati, a ak ne, razveselit cu nekog klinca u familiji, kako god pogledam, win ;)

Sve to stoji.. ali.. navedenog tableta nigdje ne možeš kupiti ispod 170 USD (+ poštarina i sl.). Da mu je cijena 100 USD, pa da ga daje za ovih 60, prolazi.. ali ovolika razlika pobuđuje sumnju..

kao što rekoh, navijam da je sve ok i da napravi još jednu rasprodaju, da zaradi lovu i tako to..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan

Moje misljene je sljedece o ovome, da bi mi svi koji smo narucili ukljucujući i meni mogli dobiti neki proizvod drugih specifikacija, neki onda tablet sa jednojezgrenim eventualno dvojezgrenim procesorom za koji bi ova cijena od 350kn preko grupne kupovine bi bila realna.

0 0 hvala 0
14 godina
Gilbert kaže...
skoljco kaže...

DALI STE ZNALI DA JE ZA IPHONE 5 PROIZVODNA CIJENA  5,12 USD SA SVIM TROSKOVIMA STO LJUDI STRUJE MATERIJAL ITD ITD

Mentalno zdrav čovjek ne može ovo napisati u zahebanciji, kamoli pomisliti da je ovo istina.

da je samo malo proguglo več bi znao http://www.marketwatch.com/story/ihs-iphone-5-costs-207-to-manufacture-2012-09-25

5 dolara {#}

12 godina
neaktivan

Kako je u 19:07 rasprodano svih 1000 primjeraka molim gospodina koji se na forumu predstavlja kao predstavnik Peterfaj d.o.o. da objavi vrijeme isporuke uređaja ako ne ovdje javno onda neka to učini kupcima na njihove adrese.

Isto tako molim da odgovore na pitanja na koja nije dosad odgovorio a to su:

Je li ivenmart dobavljač ovih uređaja?

Jesu li uređaji originalni tj. karakteristika kako je deklarirano?

Je li roba u Hrvatskoj?

Ako je ima li svu potrebnu dokumentaciju?

Tko je davatelj jamstva?

Možda odgovor na neka pitanja ulazi u domenu poslovne tajne, ali ako odgovorite na njih odgovorit ćete svima je li ova ponuda prevara ili ne.

Molim još, odgovorite kupcima na njihove mailove.

Ja sam kupac uređaja i sutra ću svoju narudžbu otkazati ako se ne otklone sve sumnje u prevaru.

Mislim da nisam jedini.

7 0 hvala 0
13 godina
Bura kaže...

Ispravljam se.
No sagledajmo to s druge strane. CJ je dobilo beskamatnu pozajmicu od 350.000kn na mjesec dana + reklamu. (profit minimalno 10.000kn na oročenje)
Oni vrate pare ispadnu dobri. Momak neozbiljan i glavni krivac. Ovo se sve brzo zaboravi (1000 ljudi kap u mnoštvu).
CJ uspješno posluje dalje.
Ne pušite fore da CJ reklamira druge, prvenstveno kroz ponude reklamira sebe.

To je sad već conspiracy theory. Ako se stvar pokaže kao scam, CJ samim time gubi na reputaciji, teško da će ispast good guys.

Ima dosta upitnih stvari u cijeloj priči, ali bitno je da je kupac zaštićen. U najgorem slučaju bit će bez 350 kuna mjesec ipo.

15 godina
neaktivan

nakon malo guglanja nasao da prodavatelj ima jos nacina za zaradu {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina

I loša reklama je dobra reklama u spretnim rukama. Nije teorija zavjere nego ekonomska stvarnost. Neću više oftopičarit.
Volio bih da priča ima sretan kraj. Vrijeme će pokazati.

13 godina

Javljam svima kako sam od maločas postao i ja zastupnik Onde za Republiku Hrvatsku.
Roba je u skladistu a slike stavim kroz minutu dvije. 

Da ne radim srolji konkurenciju ja cu akciju oglasit na kolektivi {#}

p.s: poslovna tajna je da je cijena za 500kom 7000USD....kao i za 1000kom...kao i za 2000kom {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 20:02 (markonezg).

14 1 hvala 3
14 godina
neaktivan

Evo idem platit pa što bude, ako tablet dođe dobro dođe, siguran sam da neću izgubit novac jer se radi o crnom jaju s kojim dosad imam samo najbolja iskustva. Ne shvaćam što mu je kod kupona. Vidim ovo: "Nakon kupnje kupona potrebno je prosljediti kod kupona sa željenom bojom i adresom za dostavu  na mail: peterfajtablet@gmail.com" 

Kakav sad kod kupona? Mislili na poziv na broj odobrenja sa uplatnice ili ?

Ako jest tako onda ovo šaljem na mail "poziv na broj" Crni "Adresa" ? 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

to će sve ovako završit

2 0 hvala 0
14 godina

pa nema lik tablete, kaj je vama ljudi, on je isto poslao slike skladišta iz kine crnom jajetu i sad svi puše {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Ovako je otprilike tekao razgovor da postanem generalni zastupnik Onde za Republiku Hrvatsku

15 0 hvala 6
13 godina
protjeran
markonezg kaže...
Ovako je otprilike tekao razgovor da postanem generalni zastupnik Onde za Republiku Hrvatsku

Koja komedija {#}

Crno jaje u suradnji s nekim anonimusom odlučili izigrati ljude baš kao i onaj megapopust sa imaginarnim iPadovima prošle godine.

Ovo ima samo u hr, 1000 naivaca za tako kratko vrijeme.

Da su stavili da prodaju najnoviji Mercedes za 500 kn, likovi bi uplaćivali po 500 kn, nitko se ne bi pitao, pa čekaj jbmu, nešto tu ne štima.

Pameti, malo te je.

14 godina

Ak može primopredaja ja mu dam 400kn {#}

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Najprije da pozdravim ekipu!!

Nisamo mogao da izdržim da se ne registriram. :))

Ovo vam je sve pušiona a ovaj koji to prodaje mogao bi popušiti puuuuuno loveee :) 

Naime i sam sam kontaktiral još popodne dotične na stranici koij su me prvo upitali dali sam partner s gospodinom Peterfajem (jer sam im poslao prvo da me zanima taj model i da mi treba 2000 komada), rekoa sam da nisam niti neznam tko je (nisam niti znao tad nego poslje s pc expert foruma i ovdje pročitanih postova da je to gospodin koji je naručio tablete) nego da imam shop i da sam zainteresiran za veču količinu tableta od otprilike 2000 komada što su mi rekli cijenu 18 000$ + poštarina 2000$ EMS ili DHL 3900$. Još sam malo vodio razgovor rekao sam da nakraju se moram raspitati s carinom i riješiti s bankom novce, ali znao sam da je sve to fejk i da to netko prodaje "maglu". Mogu poslati printscreen od skypea.

E sad ja sam vlasnik Onda tableta več jedno 3 mjeseca i to V972 s 9,7 ekranom.

Da vam kažem da čovijek koji mi ga prodao cijeni taj isti tavlet V812 140$ za komad a ako bi uzeo 500 komada cijena komadu bi bila 130$, ako mi ne vjerujete imam excel cijenik samo Ondinih tableta i tamo vam piše ime firme i svega i možete kontaktirati firmu dat će vam cijenik.

A svi vi koji ste naručili tablet povucite novce još dok možete, jer pitam se odkud njemu cca 20 000$ i k tome di su još ostala sranja koje će morati platiti ako ikad što dođe na hrvatsku carinu. Smatram da je njemu poslal jedan po toj cijeni kojoj prodaje da ga uvjeri da je tablet ok, a poslje kad mu uplati novce isparit će i on i novci, a ostat će samo jad i bijeda hrvatskog naroda.

Taj tablet nećete naći nigdje ispod 800 kn. A što se tiće one strancie onda-tablet to je isto reseler u Americi i to nije oficjalna stranica od onde. Oficjalna stranica  je onda.cn  i tamo nemožete kupiti tablet nego su samo opisi tableta i takve stvari i naravno firmware za skinut oficjalni.

i da se nadovežem za cijenu koju netko nekog uvjerava da je cijena izradnje jednog iphonea 5-6 usd da

4 1 hvala 0
17 godina
markonezg kaže...

Javljam svima kako sam od maločas postao i ja zastupnik Onde za Republiku Hrvatsku.
Roba je u skladistu a slike stavim kroz minutu dvije. 

Da ne radim srolji konkurenciju ja cu akciju oglasit na kolektivi {#}

p.s: poslovna tajna je da je cijena za 500kom 7000USD....kao i za 1000kom...kao i za 2000kom {#}

{#} Glavno da smo svi mi koji smo mućnuli glavom budale jer nismo iskoristili tako povoljnu ponudu. {#}

14 godina

Ja jos nisam uplatio,a niti neznam dal hocu jer jedni govorite da je fake a drugi ne al svejedno bi mi bilo zao da nedobijem. :)

[url=http://www.gametracker.com/server_info/88.191.242.168:10165/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/88.191.242.168:10165/b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa mislim da je sad vec ocito da se radi o muljazi i nema tu puno razmisljanja. Ko zna, mozda dodje cigla.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
13 godina
BloOm3R! kaže...

Ja jos nisam uplatio,a niti neznam dal hocu jer jedni govorite da je fake a drugi ne al svejedno bi mi bilo zao da nedobijem. :)

Meni jedino jos nije jasno nakon svega da postoje ljudi koji se pitaju dali da uzmu i dali ce dobiti? {#}

Jos sam shvatio ljude na pocetku price da su popasli pricu ali nakon svih mogucih linkova, dokaza, slika, screenova i svega da jos netko vjeruje da ce dobiti tablet.... o majko mila.

Nakon svega dolazim u ozbiljno iskusenje da napravim slicnu prijevaru i sav novac forwardam na neku humanitarnu ustanovu jer je ocito da su ljudi spremni progutat go..no i unaprijed se oprostit s novcima pa makar i na dva mjeseca.

16 godina
neaktivan

fakat vas ne kuzim... pa nije crno jaje ne znam sta... normalno da cete dobit povrat ako nesto ne stima...

1 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice