Samsung gt-p3110 spajanje na wifi

poruka: 2
|
čitano: 4.528
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samsung gt-p3110 spajanje na wifi

inabavio sam gore spomenuti tablet,i imam nokiu n8  i na njoj koristim jokiu hotspot aplikaciju da odasiljem wifi mrezu,ali ja heznam sto da ucinim da taj android taglet prepozna wifi merzu koju moja nokia odasilje, komp mi uspije haci wifi od nokie ali ovaj tablet niiako,ne snalazim se jos sa androidom, pa mozda neznam sta trega napraviti,moze li tko pomoci

sss.....

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung gt-p3110 spajanje na wifi
ratz_hell kaže...

inabavio sam gore spomenuti tablet,i imam nokiu n8  i na njoj koristim jokiu hotspot aplikaciju da odasiljem wifi mrezu,ali ja heznam sto da ucinim da taj android taglet prepozna wifi merzu koju moja nokia odasilje, komp mi uspije haci wifi od nokie ali ovaj tablet niiako,ne snalazim se jos sa androidom, pa mozda neznam sta trega napraviti,moze li tko pomoci

na mobitelu treba omogućiti dijeljenje putem mobilne pristupne točke. na tabletu treba uključiti wifi on bi trebao naći bez problema mobitel. lovi li wifi druge mreže?

kod mene sve štima, doduše mobitel mi je samsungov. iako mi to zvuči bezveze možda je u pitanju neka nakompatibilnost.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice