Podatkovna veza nakon otključavanja tableta

poruka: 5
|
čitano: 2.254
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav!   

Nedavno sam završila s ugovornom obavezom u Vipnetu, radi se o Xperiji Z. Poslali su mi kod za otključavanje preko mejla, tablet je otključan, nova simica je proradila. Radi se o Bonbonu. Danas sam kupila Jako veliki paket interneta, sve je prošlo OK, ali meni stalno javlja da sam izvan mreže. Tablet sam restartala već nekoliko puta, provjerila da je prijenos podataka dozvoljen, wi-fi uključen, ali interneta jednostavno nema. Ne kužim jesam li propustila neki korak prilikom otključavanja, o čemu se radi. Signal je dostupan jer trenutno internet imam s mobitela koji je također na Bonbonu. Jel netko zna o čemu se radi?  

Puno hvala!

0 0 hvala 0
14 godina

Jesu li na tabletu unesene postavke operatera od Bonbona? 

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Podatkovna veza nakon otključavanja tableta
mikronet kaže...

Pozdrav!   

Nedavno sam završila s ugovornom obavezom u Vipnetu, radi se o Xperiji Z. Poslali su mi kod za otključavanje preko mejla, tablet je otključan, nova simica je proradila. Radi se o Bonbonu. Danas sam kupila Jako veliki paket interneta, sve je prošlo OK, ali meni stalno javlja da sam izvan mreže. Tablet sam restartala već nekoliko puta, provjerila da je prijenos podataka dozvoljen, wi-fi uključen, ali interneta jednostavno nema. Ne kužim jesam li propustila neki korak prilikom otključavanja, o čemu se radi. Signal je dostupan jer trenutno internet imam s mobitela koji je također na Bonbonu. Jel netko zna o čemu se radi?  

Puno hvala!

Trebas mijenjati postavke za spajanje na net.

http://www.bonbon.hr/blog/how-to/kako-unijeti-postavke-za-internet
:)

15 godina

Preduhitrio me Tony dok sam trazio link :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Puuuno hvala!   

Konačno je sve proradilo!