Nexus7 vs iPad mini

poruka: 7
|
čitano: 7.368
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Nexus7 vs iPad mini

Jednostavno pitanje iPad ili Nexus. Prednosti i nedostatci?

btw. jel ima kakvih informacija dali se sutra uz ipad dobivaju neki pokloni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nexus7 vs iPad mini

Ipad mini bih uzeo

Za ipad: aplikacije,jaci gpu,zabavniji za koristit

Protiv: kad se uzme u ruke djeluje ko jeftin komad plastike,bez covera se nebi smio koristit prekrhko se cini

Losa ergonomija,ekran cist ok,ali uglavnom sve je bolje na neksusu

Za nex7

Ekran,dizajn,brzina,moze se koristit jednom rukom bez problema za scrollanje i tak,sto je nemoguce na ipadu

Protiv:manjak aplikacija,ekran ima nesto ispranije boje od ipada 

Kad sam imo neksusa makar je super al za nis ga nisam koristio,browser bugovit itd... dok ilad koristim cjelo vrijeme,makar je nex7 u svem bolji,ka bi uzo ipad jer dzabe mi bolje kad nema namjenu u svakodnevnom zivotu a ne mogu tocno objasniti zasto

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
6 5 hvala 0
14 godina
Re: Nexus7 vs iPad mini

Joj maks ajde prekini stalno forsirat apple.
I BTW grafa u N7 je bolja

Moja isprika,nakon surfanja po netu ipak sam zaključio da A5 ima bolju grafu.

No CPU je slabiji,a i rama fali iPad mini-u

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 10:05 (robimarko).
14 godina
Re: Nexus7 vs iPad mini
Robimarko, mislim da je u pravu u vezi grafe, cpu je jaci kod N7 dok je kod ipada bolji gpu
15 godina
neaktivan
Nexus7 vs iPad mini
A5 čip je vise nego dovoljan za svaku najnoviju igru. Ima i jaču grafiku od tegre3, tako da je i jači u igranju od nje! iPad mini iako ima ekran manje rezolucije je veći ima bolji odaziv i bolji kontrast. Jedino mu malo RAM-a fali. iPad mini definitivno bolji;)
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nexus7 vs iPad mini

Imam Nexus 7 par tjedana i svejedno bi ti preporučio iPad. Iako ga nisam probao jednostavno ne moze biti lošiji od Nexusa..

Nexus kao tablet nije loš uređaj. Ono što se meni čini je da su aplikacije za Android jednostavno lošije od istih aplikacija za iOs. Čak i same Google aplikacije su losije nego na iOs-u. Chrome je bugovit, nekada se zna rušiti, scrolanje nekada šteka, a Gmail izgleda puno bolje na iOs-u.. 

U tih par tjedana  Nexus mi se valjda 5-6 puta sam od sebe restartao.. Pojma nemam zasto. Mozda je to normalno za Android?

O tome da nema aplikacija prilagođenih za tablete ne moram niti pričati..  

 -- Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nexus7 vs iPad mini

Nexus7.

Zasto?

iPad mini je profulan uredaj. Kosta oko 2900kn novi, Nexus 7 16Gb dode oko 1900kn.

Dakle 1000kn razlike. Suludo bi bilo uzet iPad mini. Nemoguce ga je koristit jednom rukom, mali PPI, naprosto jako cudan i nepromisljen uredaj.

Ako vec dajes te novce, kupi iPad3, taj uredaj ne mogu dovoljno nahvaliti, koliko god bili protiv, cijelo vrijeme ga zelim imat u rukama i tapkat po njemu, za razliku od bilo kojeg drugog tableta.

Ali da, Nexus 7 je puno smisleniji uredaj, dobar HW, solidan ekran, i JB. I da, nije lag-free, zasteka tu i tamo, nije uvijek 60fpsa interface, igre se vrte oko 30fpsa i tako.

Ne mozete sad ni previse ocekivati, ali, ako trebate manji tablet, za citanje, malo browsa, koju igricu, necete se razocarati.

Ali, nije ni sluga iPadu3, a dobro, nije ni namjenjen da bude, ali, definitivno, ako se nabavi ispod 1800kn je strasno dobar value for money, posto je naprosto, dobar, eto, sve obavlja kako spada, ugodan je za koristenje i nemam zamjerki na njega.

Dakle, Nexus7 definitivno ispred iPad minija, ali, ako cete ikad razmisljat o iPad miniju, definitivno se protegnite do pravog iPada, ne da je nebo i zemlja razlika, nego, nemamo o cemu pricati :).

Toliko je bolji. Eto, pa sad tko sto voli, prioriteti su bitniji, ali iPad mini je naprosto profulan uredaj, i dimenzijama, i slabim ekranom, i naprosto, cudan je, i nekako doesn't feel right.

Ili Nexus7 ili Ipad3. Za mene 2 najbolja tableta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice