Misljenje o tabletu i isplatljivoti

poruka: 17
|
čitano: 11.386
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle mijenjam svoj HTC Hero GSM za Tablet PC 7 Epad 3G (MID)

Kakav je to tablet? Nije to neko kinesko smeće? Moze malo detaljnije specifikacije?

Isplati li se uopće mijenjati ovaj moj HTC za taj tabletPC? 

Zamjenu vrsim preko ovog oglasa: http://www.njuskalo.hr/tablet-pc/epad-3g-google-android-2.3-wifi-4gb-touch-screen-tablet-pc-oglas-4515778

Sve je već dogovoreno samo čovijek čeka potvrdu....

Hvala unaprijed!!! 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nemoj  mjenjat, HTC hero je odličan mobitel, mislim da se ne isplati mjenjati.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Misljenje o tabletu i isplatljivoti
kalko1212 kaže...

Znam ali zelim prijeci na TabletPC, bitna mi je multimedija, a HTC Hero dosta zaostaje za svim tim. Vrijeme ga je pogazilo.
Nemogu na njemu pogledat ni jedan DivX film bez lagga...

Igrice? 90% toga mi steka na njemu.

Trebao bi mi tablet :(

Ali brine me da ne dobijem smece u zamjenu.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
13 godina
neaktivan
xZero kaže...
kalko1212 kaže...

Znam ali zelim prijeci na TabletPC, bitna mi je multimedija, a HTC Hero dosta zaostaje za svim tim. Vrijeme ga je pogazilo.
Nemogu na njemu pogledat ni jedan DivX film bez lagga...

Igrice? 90% toga mi steka na njemu.

Sam procijeni:  

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan

Sranje tesko, uzeo sam si jedan takav direkt iz kine za cca 300kn. Koliko para, toliko muzike. Nije los za pogledat poneki filmic dok sam na putu ili na terenu gdje mi je zao nositi galaxy tab 10, ali da je za nesta drugo, nije. Radi na njemu surfanje,igranje itd, ali jako truljavo i vise ces se nazivcirati nego sto ces uzivati u njemu.

0 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Čemu riskirati? Kupi neki tablet koji već ima neku korisničku bazu i reviewe, a ne mačka u vreći (koji u nazivu ima 3G, a u specifikacijama mu piše "wi-fi only").

Ja sam neki dan uzeo Prestigio PMP5080B u Linksu (akcija još uvijek traje). Po specifikacijama je nešto bolji od tog Epada, ima nešto veći ekran i više memorije. Thread sa uglavnom pozitivnim iskustvima imaš ovdje. Detaljan review imaš ovdje - 5080B bez problema vrti Full HD 1080p.

BOINC Combined Statistics for Croatia http://goo.gl/DiiXr
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 20:02 (Vortac).
16 godina
neaktivan

A uzeo bi si i ja neki Prestigio tablet, ali nemam love.... Ovo mi se pruzila prilika zamijenit smartphone za ono sto zelim imati.... Iskreno neznam dal cu ga uzimat sad kad cujem toliko losih stvari o njemu....-

A mi se isplati uzimati JoyPlus M778? Tj razmijeniti svoj HTC Hero GSM za JoyPlus M778?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xZero kaže...

A uzeo bi si i ja neki Prestigio tablet, ali nemam love.... Ovo mi se pruzila prilika zamijenit smartphone za ono sto zelim imati.... Iskreno neznam dal cu ga uzimat sad kad cujem toliko losih stvari o njemu....-

A mi se isplati uzimati JoyPlus M778? Tj razmijeniti svoj HTC Hero GSM za JoyPlus M778?

I koji se onda vise isplati?

Joyplus M778 ili Teblet iz prvog posta? 

13 godina
neaktivan

Da, zaboravio sam napisati. Doticni tablet nema 3g vec podrzava nekakav stick modem koji se spaja na njegov glavni konektor i viri poprilicno iz tableta. Plus moras ga posebno kupiti jer ne dolazi po defaultu. Sto se tice ovog joyplusa sto si napisao vidim u chipoteci kosta 1250kn sa kapacitivnim ekranom. Da si kupujem ponovo 7" tab uzeo bi si galaxy taba 7" jer ih na njuskalu ima vec po 1500kn a tab je odlican(jedina zamjerka sto nece dobiti daljnji update i mislim da ce ostat na froyi). Inace kao sto si vjerovatno primjetio preferiram samsunge. Imao sam do sada taj kineski, point of view tegra 10", galaxy tab 7" i sad imam galaxy tab 10" i zbilja sam prezadovoljan s njima. Ekran im je odlican u usporedbi sa pov tegrom koji su svi hvalili, a kad mi je dosao i kad sam vidio kakav je ekran doslo mi da zaplacem. Ekran mu je takav da ga se moze gledat samo u horizontalnom polozaju i to samo pod okomitim kutem. A recimo kad ga se okrene vertikalno kao knjigu, potpuno mi je bio necitljiv. Jedno oko vidi svjetlije, a drugo tamnije, uzas. A taj kineski ima isti problem, samo ima malo manji ekran pa se ne primjeti toliko. Dok samsunzi apsolutno nemaju tih problema i ekrani su im citljivi od kud ih gledao.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Evo dogovorio sam razmjenu, moj HTC Hero, za tablet Prestigio PMP7070c

Jel to isplatljivo? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
na prestigiju nemas 3g. bolji je od ona prva 2.
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
neaktivan

Ako uzimas da ti  tablet bude bas potpuna zamjena za mobitel, obavezno gledaj i da ti podrzava razgovaranje, jer neki nemaju tu mogucnost bez obzira sto imaju 3g povezivost na kojoj radi data+sms.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
superhixx kaže...

Ako uzimas da ti  tablet bude bas potpuna zamjena za mobitel, obavezno gledaj i da ti podrzava razgovaranje, jer neki nemaju tu mogucnost bez obzira sto imaju 3g povezivost na kojoj radi data+sms.

Netreba da bude mob jer imam sa strane jedan SonyEricsson stari K300i sto mi je sasvim dovoljno za smsove i pozive :) Glavno da imam jos tablet za multimediu a ovaj Prestigio PMP7070c me odusevio. Potpuno zadovoljava moja ocekivanja. Jedna manja zamjerka jer nema front kameru, ali eto nemA veze, kad mi dosadi zamjenit cu ga opet za neki smartphone ili slabiji laptop i sve 5 {#}

13 godina
neaktivan

A mozes uvijek i nabavit nekakav smartphone pa preko tetheringa puštat internet na tablet tako da ni nema potrebe za integriranom 3g povezivoscu. Ja recimo imam na tabletu integriran 3g, a uopce nemam karticu unutra nit ga koristim zato jer mi se neda nadoplacivat dva paketa interneta, kad imam jedan ukljucen vec na mobitelu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
superhixx kaže...

A mozes uvijek i nabavit nekakav smartphone pa preko tetheringa puštat internet na tablet tako da ni nema potrebe za integriranom 3g povezivoscu. Ja recimo imam na tabletu integriran 3g, a uopce nemam karticu unutra nit ga koristim zato jer mi se neda nadoplacivat dva paketa interneta, kad imam jedan ukljucen vec na mobitelu.

I o tome sam razmisljao kolega. Kada mi se pruzi jos vremena i novca svakako cu si nabaviti neki prosjecni smartphone.

16 godina
neaktivan

Evo stigao mi je Prestigio MultiPad 7070c, prezadovoljan sam, samo mu zamjeram Glossy ekran, i sto se malo grije u rukama, ali nista strasno. {#}
I jos jedna zamjerka, kada je na punjacu se dosta zagrijeva, pa mi se znoje ruke. To me dosta smeta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 15:37 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ima li iko ovdje trebao bi vase misljenje o tabletu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice