Pozz ljudi, treba mi preporuka za tablet do 1000kn. Koristio bi ga uglavnom za gledanje filmova i videa na youtubeu, surfanje i tu i tamo neku igricu. Po mogucnosti 8 incha makar sam cak i razmisljao da uzmem Nexus 7 prvu generaciju koji ima 7 incha ali nisam siguran koliko se to isplati jer mislim da se moze naci i bolje za tu cijenu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz ljudi, treba mi preporuka za tablet do 1300kn. Koristio bi ga uglavnom za gledanje filmova i videa na youtubeu, surfanje i tu i tamo neku igricu. Po mogucnosti 8 incha makar sam cak i razmisljao da uzmem Nexus 7 prvu generaciju koji ima 7 incha ali nisam siguran koliko se to isplati jer mislim da se moze naci i bolje za tu cijenu
(Kupio slično i za sličnu namjenu.)
Jel valjaju sta ti kineski tableti, citao sam da su dosta dobri po performansama ali da ne traju bas dugo i nakon nekog vremena se sami od sebe pocnu palit i gasit...

Pozdrav,
jel može mišljenje o idućem tabletu http://www.ekupi.hr/PRESTIGIO-MultiPad-70-HD-PMP3870C_DUO-tablet-racunalo-405121.aspx.
Koristio bi ga klinac u sedmom razredu. Kontam da je to sasvim ok za dijete i njegove potrebe. Inače dobiva ga na poklon, pa da mu baš ne kupim šrot, a opet limitiran sam novcem oko tih 500kn plus minus koja gore dole. A računam da je dual core i ima 1 GB rama pa ne bi trebao štekat na igricama?
Pozz, planiram uzeti neki tablet iskljucivo za gledanje filmova,serija,surfanje i pokoja igra... razmisljao sam o nexusu 7 2 generacije... Jel ima neki jeftiniji, a da zadovolji sve moje kriterije?
Pare nisu problem treba mi nesto za surfanje gledanje filmova I sta duzon baterijom
LG g pad mi se svidio samo Neznam Jel. Ima ista bolje sad za Iste novce Iako nije mi problem dat I vise
Ne Gdje oko 3500kn mislin da vise Nebih dao
Novo ili polovno sa garancijom

Ekipa pozdrav, može neka preporuka za tablet do 1400 kn?! to je za klinca 8 razred, 1. srednje..
Može mi neko reć koja je razlika između ova dva
Dobro veče. Planiram uzeti Samsung Galaxy Tab 3 7 inča, pa me zanimaju iskustva, savjeti itd itd. Hvala.
Vrijedi li ista onaj Vivax tablet sta se dobije u T-com paketima? Da li se netko imao priliku pozabavit s njime? Brzina, ekran?
Hvala!

Pozdrav svima,
Kako poboljšati wifi signal na tabletu?
Lp :)

Može preporuka nekog tableta od 500 do 800kn....unaprijed hvala
bok ljudi.
uzeo bi tablet to jedno 1500-1800 kuna. sad će more, nemam laptop, samo desktop komp, pa će mi trebat nekaj za na terasi surfat itd.
zapeli su mi za oko ovi prestigio
kolega s posla mi ih je preporučio, koji ima ovu 10,1 verziju. kaže da je tablet stvarno dobar, pa mu jelte vjerujem. no rekao mi je da je malo zažalio kaj nije uzeo ovaj 9,7 jer mu se čini da je zahvalniji taj kao 4:3 ekran nego njegov 16:9
pa mene zanimaju i vaša mišljenja i odgovor na jedno pitanje.
ne kužim se u tablete pa me zanima da li se u njih može prištekat recimo eksterni HD i gledat filmove s njega?
fala lepa
bok ljudi.
uzeo bi tablet to jedno 1500-1800 kuna. sad će more, nemam laptop, samo desktop komp, pa će mi trebat nekaj za na terasi surfat itd.
http://www.links.hr/?naziv=tablet-racunalo-prestigio-multipad-pmp5101c3g-wh-quad-3g-10-1-multitouch-ips-8gb-flash-microusb-micro-sd-mhdmi-g-senzor-kamera-android-4-2&option=artikl&id_artikl=010.122.046
http://www.links.hr/?naziv=tablet-racunalo-prestigio-multipad-pmp5297c-quad-9-7-multitouch-ips-8gb-flash-micro-sd-mhdmi-g-senzor-kamera-android-4-2&option=artikl&id_artikl=010.122.041
kolega s posla mi ih je preporučio, koji ima ovu 10,1 verziju. kaže da je tablet stvarno dobar, pa mu jelte vjerujem. no rekao mi je da je malo zažalio kaj nije uzeo ovaj 9,7 jer mu se čini da je zahvalniji taj kao 4:3 ekran nego njegov 16:9
ne kužim se u tablete pa me zanima da li se u njih može prištekat recimo eksterni HD i gledat filmove s njega?
fala lepa
Sorry ali prestigio nema šta tražiti pored ovakvog Asusa, podržava OTG tako da možeš bilo koju usb periferiju na njega spojiti
Može preporuka nekog tableta od 500 do 800kn....unaprijed hvala
bok ljudi.
http://www.links.hr/?naziv=tablet-racunalo-prestigio-multipad-pmp5101c3g-wh-quad-3g-10-1-multitouch-ips-8gb-flash-microusb-micro-sd-mhdmi-g-senzor-kamera-android-4-2&option=artikl&id_artikl=010.122.046
http://www.links.hr/?naziv=tablet-racunalo-prestigio-multipad-pmp5297c-quad-9-7-multitouch-ips-8gb-flash-micro-sd-mhdmi-g-senzor-kamera-android-4-2&option=artikl&id_artikl=010.122.041
fala lepa
Sorry ali prestigio nema šta tražiti pored ovakvog Asusa, podržava OTG tako da možeš bilo koju usb periferiju na njega spojiti
jesi ga možda koristio, zašto je toliko bolji od ovog Prestigija? I da li se na Prestigio može prištekat bilo kaj?
hvala
Koristio sam od prestigia proizvode i nisam uopce zadovoljan brzinom i fluidnosti, asusa sam u trgovini samo isprobao i odličan je, osim toga ima duplo veci flash od prestigia 16 vs 8 GB
dali uzet microsoft surface pro...treba mi da radim u wordu i exelu a ponekad i da instaliram neki program....treba mi sto laksi uređaj radi mobilnosti
Treba mi tablet koji bi koristio kao navigaciju i multimedialni centar u automobilu. Cijena - što manje to bolje, ali nikako više od 1000 kn.
Moze pomoc, trebam tablet do max 800kn, da podrzava 3G.. ali utor za SIM,ne OTG
jel se izlati uzet novi asus nexus 7 1b00b9a ili 1b012a za 1400 kn (cijena je ista za oba)?
Asus nema HDMI izlaz ako je kome bitno.
pozz ekipa, da ne otvaram novu temu postat cu ovdje. naime jucer mi je cura iz njemacke dobila asus mempad hd7, tako nekako se zove ugl ne pratim tablete. maloprije krenuli na skajp kad zove ona da se ne zeli spojit na wifi. kao pise izbjegavanje slabe internetske veze. ali komp i mob su spojeni bez problema. isto tako u njemackoj se spojio normalno.
koje bi moglo bit rjesenje?
ma sutra cu ga ja uzet pa cu sredit, mislio sam da ima neko brzinsko rijesenje posto me tableti ne zanimaju al ocito cu se morat pozabavit time, svejedno hvala.
Što kažete na tablet Samsung Galaxy Note P600 Može se naći WiFi model za cca 3500kn. Dali je to ok za te novce ili ne vrijedi? Prvo mi je želja bila Nexus 10 ali kod ovog me privlači Stylus olovka i jači hardware, posebno RAM i ima utor za mem. karticu za razliku od Nexusa. Dali je multi user support standardno kod tableta ili to nema svaki?
Koji tablet bi mi preporucili za nekih 1500-2000kn (rade bi oko 1500)? Ja sam gledao Nexus 7 2013 koji se da nabavit za oko 1500kn, ali mi je ekran mozda malo premal. Idealan bi mi bio iPad mini retina, ali je puno preskup. Moze preporuka u rangu 7-8" i 10". Hvala unaprijed.
Pozdra svima,
planiram uzeti tablet te se trenutno dvoumim između Galaxy taba 3 10.1 i Nexusa 10 isto 10.1.
Dobro sam upoznat sa specifikacijama oba tableta, ali bi mi dobro došao komentar nekoga koji ih redovito koristi.
Trenutno više naginjem galaxyu zbog nešto manje cijene, mogućnost korištenja SD kartica i touchwiz (koji mi osobno dosta odgovara). Primarno me brine slabiji procesor, RAM i rezolucija na galaxiju. Koliko se navedeno osjeti pri normalnom korištenju (surfanje, youtube i filmovi)? Dali dolazi do značajnijeg trzanja, koliko brzo se učitavaju aplikacije, dali se niska rezolucija ekrana primijeti?
U slučaju da galaxy ima problema sa performansama i da je rezolucija ekrana značajan problem sigurno bih uzeo nexus jer o njegovim performansama i rezoluciji čitam samo dobre stvari.
Svakako ako netko ima još koji prijedlog u tom rasponu cijena (1800-2500 kn)…