Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.755
|
čitano: 2.155.143
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Koji tablet da uzmem?
roby27 kaže...
zvonac kaže...

Danas sam malo čačkal po Xperiji Z2, strahota od tableta, jedino kaj dost košta, oko 3.6tkn..

Al kaj je da je, to je bomba od tableta..

Tek od 3.9k http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Xperia+Z2

Sta mislis jel je bolji od Note 2014 i Asus TF701 ?

Mislim meni se opcenito Samsung gadi radi Touch Wiz sucelja i prepun bloatware softwera...

Ja sam jučer kupio Z2. Sviđa mi se tablet. Sve radi glatko. Dvojio sam oko samsunga i xperie ali gdje god sam prije probao neki samsung tablet naletio sam na lag. Xperia mi se sviđa i po dizajnu i po tome sto Sony ne upropasti OS kao Samung. Imam i xperiu Z mobitel pa je i to bio razlog odabira Sonya. 

Ono što mi za sad malo smeta je što mi se xperia z2 čini dosta krhkom. Imam ipad 2 koji je stvarno robustan i čvrst pa mi je to možda subjektivan dojam zbog velike promjene. 

Potpis!
15 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

molio bi savjet za tablet 10.1 inča od 1300kn do max 1800 kn?

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

samsung galaxy tab 3 3g ako je zakljucan npr. na t-moible. citao sam da ga je lako odkljucat , jel to istina  ?

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

pozdrav,nedavno kupio tablet meanit m759.Htio bi kupit preko ebaya ili njuskala onaj micro usb to hdmi adapter(MHL podrska)

Sad ja neznam kako provjerit dal moj tablet ima tu podrsku ..Ako netko zna kako to vidjet,puno hvala

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Kontaktiraj distrubutera ako ne nadjes nista drugo.. 

http://meanit.hr/?kategorija_=Tableti&artikal=70701

- HTC 8S -

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Oprostite,tablet meanit m754 ne 759....al opet mg naci,ima kojih moguvnosti kako prespojit tablet na tv?

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Volio bi cuti vasa misljenja koji je po vama bolji i zasto. Hvala

11 Apple iPad air
0 Apple iPad mini
You dont make 500 million friends without a few enemies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tLeon kaže...

Ovo ti pišem kao vlasnik jednog Air-a, a uz dodatak, prijatelj mi ima Mini. Obzirom na neke moje generalije, visinom preko 185 pa time i općenito sukladno većim rukama, Air u mojim rukama stoji savršeno, po vanjskim dimenzijama, gabaritima uopće, težinom posebice. Obzirom su ovo dva tableta, koji u jednakim modelima po internoj memoriji i ostalim specifikacijama apsolutno identični, JEDINA razlika koja je meni uočljiva su pixeli, odnosno veličina pixela. Meni osobno su na Mini modelu stvarno presitni a to se najbolje očituje kada pišeš nešto kao ovaj post recimo, gdje su na Air-u meni veličina tipaka na tipkovnici u portret modu idealne veličinom. Specifikacije i detalji kao boja i ukupna interna memorija su relativan pojam, kako za koga, gdje ja imam onog sa 128GB memorije a moj prijatelj onog Mini sa "samo" 16GB memorije. On kaže da je to za njegove potrebe sasvim dosta. Jedna za kraj, od igrica, kojih sam skinuo nekoliko, tipa Domino, Šah ili neke lagane tog tipa, posebno sam napaljen na Real Racing 3, koji na mojem Air tabletu se igra VrhVrhunski, što se mene tiče same pohvale. Da ne spominjem neke po meni hot detalje, stavljanje šifri na skorom sve što poželiš, tako da svarno kada bi i ako ga netko poželio maknuti, imao bi opako velikih problema sa otključavanjem, a ako bude potrebno, stavim nekoliko screenshotova kasnije, da ti pokažem što bi te eventualno još možda detaljnije zanimalo.
ATJ Lučko
16 godina
Koji tablet da uzmem?

pozz ljudovi, treba mi savjet u vezi tableta :D dakle trebo bi mi tablet koji bi bio koristen pretezno za citanje knjiga, prezentacija i slicno, eventualno nekad nesto zaigrat tipa angry birds na predavanjima da se ostane pri zdravoj pameti... ja sam razmisljao o tome da si uzmem nekakav acer/asus tablet i da za nj dam oko 1500kn, danas sam bio u linksu pa sam pricao malo sa covjek tamo sto radi i on mi je rekao da je acer shit (moj favorit xD) da je to samo ime i nista drugo, te mi je preporucio da si uzmem neki trekstor, istina ovako od oka trekstor je quad core, 10inch itd, ali opet nekako sam sumnjicav prema markama sa kojima sam slabo upoznat, pa mi sad treba misljenje od uvazenih kolega sa foruma kako bi odlucio sto dalje napraviti po tom pitanju :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
tLeon kaže...

Ovo ti pišem kao vlasnik jednog Air-a, a uz dodatak, prijatelj mi ima Mini. Obzirom na neke moje generalije, visinom preko 185 pa time i općenito sukladno većim rukama, Air u mojim rukama stoji savršeno, po vanjskim dimenzijama, gabaritima uopće, težinom posebice. Obzirom su ovo dva tableta, koji u jednakim modelima po internoj memoriji i ostalim specifikacijama apsolutno identični, JEDINA razlika koja je meni uočljiva su pixeli, odnosno veličina pixela. Meni osobno su na Mini modelu stvarno presitni a to se najbolje očituje kada pišeš nešto kao ovaj post recimo, gdje su na Air-u meni veličina tipaka na tipkovnici u portret modu idealne veličinom. Specifikacije i detalji kao boja i ukupna interna memorija su relativan pojam, kako za koga, gdje ja imam onog sa 128GB memorije a moj prijatelj onog Mini sa "samo" 16GB memorije. On kaže da je to za njegove potrebe sasvim dosta. Jedna za kraj, od igrica, kojih sam skinuo nekoliko, tipa Domino, Šah ili neke lagane tog tipa, posebno sam napaljen na Real Racing 3, koji na mojem Air tabletu se igra VrhVrhunski, što se mene tiče same pohvale. Da ne spominjem neke po meni hot detalje, stavljanje šifri na skorom sve što poželiš, tako da svarno kada bi i ako ga netko poželio maknuti, imao bi opako velikih problema sa otključavanjem, a ako bude potrebno, stavim nekoliko screenshotova kasnije, da ti pokažem što bi te eventualno još možda detaljnije zanimalo.

Bi bih ti vrlo zahvalan  "stavim nekoliko screenshotova kasnije, da ti pokažem što bi te eventualno još možda detaljnije zanimalo"

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 17:39 (tLeon).
14 godina
Imsovcanin kaže...

pozz ljudovi, treba mi savjet u vezi tableta :D dakle trebo bi mi tablet koji bi bio koristen pretezno za citanje knjiga, prezentacija i slicno,

eventualno nekad nesto zaigrat tipa angry birds na predavanjima da se ostane pri zdravoj pameti...

ja sam razmisljao o tome da si uzmem nekakav acer/asus tablet i da za nj dam oko 1500kn,

danas sam bio u Linksu pa sam pricao malo sa čovjekom tamo sto radi i on mi je rekao da je Acer shit (moj favorit xD) da je to samo ime i nista drugo,

te je preporucio uzmi si neki Trekstor, istina ovako od oka trekstor je quad core, 10inch itd, ali opet nekako sam sumnjicav prema markama sa kojima sam slabo upoznat, pa mi sad treba misljenje od uvazenih kolega sa foruma kako bi odlucio sto dalje napraviti po tom pitanju :D

Makar imam iPad tablet, pokušat ću ti dati moje razmišljanje i osvrt, što, kako i zašto kupiti.

Ad1; obzirom tražiš kao primarno za čitanje knjiga, prezentacije i slično, pitam se zašto ne razmišljaš o 7 ili 8 incha tabletama.

Ad2; ljepo je nešto zaigrati, ali sam skeptičan ako nemaš neki jači procesor u svom must have gadgetu, obzirom koliko mi se čini sada već i AB znaju potražiti malo poviše juhe i resursa za full zabavu.

Ad3; moje razmišljanje je da bi radije prvo potražio onakav tablet koji me zadovoljava u "skoro svim" aspektima, pa bi se onda tražio sa cijenom, a možda i načinom plaćanja.

Ad4; bez obzira na svačije cijenjeno mišljenje, osobno, se ne povodim za skorom ničijim , pogotovu nekoga kome je cilj prodati robu, a sada, koliko ću ja biti zadovoljan, o tom potom. Odi koliko stigneš u sve moguće dućane, pogledaj sve što se nuđa do recimo 3000.00 kuma, obzirom, ako uzmeš preko nekakvog studentskog ugovora, možeš proći možda na rate a jetinije.

Ad5; brand TrekStor je u osnovi nešto njemačko, a ovi koji su 10.1 su ova dva koje ti stavljam linkove da se uvjeriš, ako bi ti koji odgovarao, ipak;

LINK1;http://www.trekstor-onlineshop.de/epages/63078578.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/63078578/Products/96440

LINK2; http://www.trekstor.de/detail-surftabs-en/product/surftab-ventos-101.html

Prvi ti je sa direktnog online linka, dočim drugi je samo sa službene stranice.

Ne znam za tebe, ali po specifikacijama ovo meni ne zvuči baš dobro, no, tvoji su novci u pitanju.

Na kraju, osobno, preferiram nešto sigurno pod prvo i pod drugo, gdje imam osiguranu podršku ( koliko toliko sa Samsungom ) barem tijekom pet godina. Kada kažem sigurno, znači ono što se koristi u svijetu, ono što mogu probati svojim prstima, o čemu ima recenzija na YT.  

Do prije pet godina, kada je za mene Android OS bio otkrivenje i osvježenje u svijtu mobilne tehnologije, sa guštom sam piknuo jedan moj prvi mob na toj platformi, pa malo razočaran podrškom obnove SW-a, prešao sam na drugi brend, no priča je ostala ista, za ovakvog korisnika kao ja, malo nedostatno da bih ja bio sretan i zadovoljan viđenim.

Ako već pucaš na Android tablet, evo ti jedn link Samsung tableta koji je po mojem viđenju bio dosta ako ne i debelo bolji od TrakTora {#} , a čak ga možeš puuuuuno jeftinije nabaviti, 24 mjeseca garancije, i još podosta toga odličnog!!!!

LINK1; https://www.hrvatskitelekom.hr/internet-uredaji/novi-ugovor/uredaj/samsung-galaxy-tab-3-10-1-lte-golla-10-bag?noRedirect=1&gapt=8-1-1-1-0-0-0&entityid=nfJI_6CDP-qFgpoW31YIuOIAGv9trdI-fCz-nx1DuwI1&contractduration=24&splitContract=True&scUserSelected=True&hideSCDropdown=False&characteristics=1&scrollTo=detalji

LINK2; http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_3_10_1_p5220-5491.php

ATJ Lučko
14 godina
Koji tablet da uzmem?

Kolega tLeon, što tebe primarno zanima, što bi želio i/ili volio vidjeti kroz screen shot-ove, pokušaj navesti ono što ti je bitno!

Sve ostalo što bi ti moglo koristiti, a da nisi ti sam naveo, budem ja sam nadodao!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ATJLučko kaže...
Imsovcanin kaže...

pozz ljudovi, treba mi savjet u vezi tableta :D dakle trebo bi mi tablet koji bi bio koristen pretezno za citanje knjiga, prezentacija i slicno,

eventualno nekad nesto zaigrat tipa angry birds na predavanjima da se ostane pri zdravoj pameti...

ja sam razmisljao o tome da si uzmem nekakav acer/asus tablet i da za nj dam oko 1500kn,

danas sam bio u Linksu pa sam pricao malo sa čovjekom tamo sto radi i on mi je rekao da je Acer shit (moj favorit xD) da je to samo ime i nista drugo,

te je preporucio uzmi si neki Trekstor, istina ovako od oka trekstor je quad core, 10inch itd, ali opet nekako sam sumnjicav prema markama sa kojima sam slabo upoznat, pa mi sad treba misljenje od uvazenih kolega sa foruma kako bi odlucio sto dalje napraviti po tom pitanju :D

Makar imam iPad tablet, pokušat ću ti dati moje razmišljanje i osvrt, što, kako i zašto kupiti.

Ad1; obzirom tražiš kao primarno za čitanje knjiga, prezentacije i slično, pitam se zašto ne razmišljaš o 7 ili 8 incha tabletama.

Ad2; ljepo je nešto zaigrati, ali sam skeptičan ako nemaš neki jači procesor u svom must have gadgetu, obzirom koliko mi se čini sada već i AB znaju potražiti malo poviše juhe i resursa za full zabavu.

Ad3; moje razmišljanje je da bi radije prvo potražio onakav tablet koji me zadovoljava u "skoro svim" aspektima, pa bi se onda tražio sa cijenom, a možda i načinom plaćanja.

Ad4; bez obzira na svačije cijenjeno mišljenje, osobno, se ne povodim za skorom ničijim , pogotovu nekoga kome je cilj prodati robu, a sada, koliko ću ja biti zadovoljan, o tom potom. Odi koliko stigneš u sve moguće dućane, pogledaj sve što se nuđa do recimo 3000.00 kuma, obzirom, ako uzmeš preko nekakvog studentskog ugovora, možeš proći možda na rate a jetinije.

Ad5; brand TrekStor je u osnovi nešto njemačko, a ovi koji su 10.1 su ova dva koje ti stavljam linkove da se uvjeriš, ako bi ti koji odgovarao, ipak;

LINK1;http://www.trekstor-onlineshop.de/epages/63078578.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/63078578/Products/96440

LINK2; http://www.trekstor.de/detail-surftabs-en/product/surftab-ventos-101.html

Prvi ti je sa direktnog online linka, dočim drugi je samo sa službene stranice.

Ne znam za tebe, ali po specifikacijama ovo meni ne zvuči baš dobro, no, tvoji su novci u pitanju.

Na kraju, osobno, preferiram nešto sigurno pod prvo i pod drugo, gdje imam osiguranu podršku ( koliko toliko sa Samsungom ) barem tijekom pet godina. Kada kažem sigurno, znači ono što se koristi u svijetu, ono što mogu probati svojim prstima, o čemu ima recenzija na YT.  

Do prije pet godina, kada je za mene Android OS bio otkrivenje i osvježenje u svijtu mobilne tehnologije, sa guštom sam piknuo jedan moj prvi mob na toj platformi, pa malo razočaran podrškom obnove SW-a, prešao sam na drugi brend, no priča je ostala ista, za ovakvog korisnika kao ja, malo nedostatno da bih ja bio sretan i zadovoljan viđenim.

Ako već pucaš na Android tablet, evo ti jedn link Samsung tableta koji je po mojem viđenju bio dosta ako ne i debelo bolji od TrakTora {#} , a čak ga možeš puuuuuno jeftinije nabaviti, 24 mjeseca garancije, i još podosta toga odličnog!!!!

LINK1; https://www.hrvatskitelekom.hr/internet-uredaji/novi-ugovor/uredaj/samsung-galaxy-tab-3-10-1-lte-golla-10-bag?noRedirect=1&gapt=8-1-1-1-0-0-0&entityid=nfJI_6CDP-qFgpoW31YIuOIAGv9trdI-fCz-nx1DuwI1&contractduration=24&splitContract=True&scUserSelected=True&hideSCDropdown=False&characteristics=1&scrollTo=detalji

LINK2; http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_3_10_1_p5220-5491.php

to mi je i bio cilj uzet tablet od da je veci od 7incha, ali kad sam razgovarao sa tim "gospodinom" on me je uvjeravao za ono sto sam ja rekao da bi koristio da mi je bolje uzet tablet sa nesto vecim monitorom... dakle ja sam mislio kupiti si ovakav tablet http://www.links.hr/?naziv=tablet-racunalo-acer-iconia-a1-830-nt-l3wee-003-7-9-multitouch-atom-z2560-1-gb-16gb-flash-wifi-bt-microusb-kamera-android-4-2&option=artikl&id_artikl=010.112.030, slican table mi je pokazao prijatelj koji koristi tablet iz istih razloga i nije imao nikakve primjedbe na nj(istina nema on ni previse znanja o svemu tome xD), ali imao sam ga malo u rukama i po onome sto sam vidio za tu cijenu cini mi se kao dobar tablet. a traktor :D o kojem je pricao lik u trgovini je ovaj http://www.links.hr/?naziv=tablet-racunalo-trekstor-surftab-xiron-10-1-10-1-multitouch-ips-quad-core-cortex-a9-1-6-ghz-2gb-ram-16gb-flash-2x-kamera-wifi-microsd-android-4-2-2&option=artikl&id_artikl=010.150.009

P.S. iako budem uzimao taj acer tablet vjerovatno cu ga uzet u chipoteci kada je tamo garancija 2 g odine http://www.chipoteka.hr/artikl/113267/tablet-acer-iconia-a1-830-25601g01nsw#tab-info-tab

15 godina

Gdje se kod nas može pogledati i kupiti Surface Pro 2??

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
x18x05x kaže...

Ako kod "NAS" smatraš Hrvatsku, čini mi se so far so nothing {#}!

A ako zoveš službu za korisnike, spoji te u Srbiju {#} provjereno!!!! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Nema neki uvoznik ili slično?

14 godina
x18x05x kaže...
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Nema neki uvoznik ili slično?

Koliko sam uspio zaključiti iz razgovora sa nekim sa druge starne slušalice, niti u Srbiji "ONI" nisu uvoznici već samo kao ured, konktretno MS, već se "bi trebalo" pokušati nabavku učiniti sa strane, kod drugih trgovaca {#} !!!!

ATJ Lučko
15 godina

Našao. Koliko je dobar ovaj dućan? Ja nikad čuo za njega.

14 godina
x18x05x kaže...

Našao. Koliko je dobar ovaj dućan? Ja nikad čuo za njega.

Obzirom stranica kaže da je ovaj dućan u Zagrebu, Mikulići 187, stvar je provjerljiva, a sada ako si iz Zagreba ili imaš nekog tko može čekirati, ja bih PRVO ipak provjerio adresu!!!!

Primjetio sam da ima i link na facebuk, pa možda da nekog od tamo kontaktiraš nije na odmet! 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Kolega tLeon, što tebe primarno zanima, što bi želio i/ili volio vidjeti kroz screen shot-ove, pokušaj navesti ono što ti je bitno!

Sve ostalo što bi ti moglo koristiti, a da nisi ti sam naveo, budem ja sam nadodao!

Nista sada specifcno, mislio sam da imas bas nesto za pokazat lol

14 godina
Koji tablet da uzmem?

Bok ljudi,
Planiram uzeti tablet i zapeo mi je ovaj za oči:
http://www.elipso.hr/mobile/tablet-racunala/SAMSUNG-Galaxy-Tab-3-T2100-Black/

Malo gledam recenzije po netu i nisu najbolje (ponajviše jer koliko sam skužio ne razlikuje se previše od Tab 2). Tablet bi mi ponajviše koristio za čitanje makar je moguće i malo surfanja kad sam na putu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 13:49 (andre_delambre).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja ti mogu preporučiti http://www.elipso.hr/mobile/tablet-racunala/ARCHOS-70B-HD-TITANIUM/ , jer ga imam osobno i jako je dobar tablet, za ono što si naveo da će ti trebati. 

Kamera mu nije baš najbolja, treba mu dobra svjetlost. Jača je rezolucija, imaš 36. mj. jamstvo što je po meni veliki +. Osim ovoga, ostatak pogledaj sam.

Ako te zanimaju teh. detalji radi usporedbe s Tab3, pogledaj ih ovdje.

- HTC 8S -
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 21:10 (NeoOS).
12 godina
andre_delambre kaže...

Bok ljudi,
Planiram uzeti tablet i zapeo mi je ovaj za oči:
http://www.elipso.hr/mobile/tablet-racunala/SAMSUNG-Galaxy-Tab-3-T2100-Black/

Malo gledam recenzije po netu i nisu najbolje (ponajviše jer koliko sam skužio ne razlikuje se previše od Tab 2). Tablet bi mi ponajviše koristio za čitanje makar je moguće i malo surfanja kad sam na putu.

Kupio ja prije 15-tak dana i vise nego zadovoljan. Gledam 3 epizode Breaking Bada, ucim za fax i surfam nekih sat vremena baterija mi je bila 5 dana ( mogu i screenshot postaviti ). Meni se jedino ne svidja sto je 7'' ali ako ti to nije problem neces se pokajati, ja sam ga najvise uzeo zbog dobre cijene (120 eura )

17 godina
Ispricavam se ak je bilo, kaj je s ovim Vivaxom kaj nude u t-comu, jel valja kaj? Navodno je quad core, giga rama, hd 8 incha ekran ips i metalan. Na njusci se nadje za 900kn i to 3g verzija.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
Koji tablet da uzmem?

Bok ekipa, trebao bi jedan savjet. Uskoro idem u USA i tamo bi kupio iPad Air jer je daleko jeftiniji nego kod nas (a i dobivam međunarodnu garanciju, koju se prema svjedočanstvima mnogih sa nekih foruma uspješno ostvaruje izvan USA). E sad, kad kupim tablet treba se vratiti s njim u HR. Koliko me potencijalno mogu zezati na carinskoj kontroli ako ga izvadim iz kutije i normalno ga nosim sa sobom "ko da smo zajedno već 100 godina" {#}

U HR mi ne pada napamet ga kupovati jer je razlika cca. 1200 KN. Ima li tko ovakvih iskustava?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
greysaint0 kaže...

Bok ekipa, trebao bi jedan savjet. Uskoro idem u USA i tamo bi kupio iPad Air jer je daleko jeftiniji nego kod nas (a i dobivam međunarodnu garanciju, koju se prema svjedočanstvima mnogih sa nekih foruma uspješno ostvaruje izvan USA). E sad, kad kupim tablet treba se vratiti s njim u HR. Koliko me potencijalno mogu zezati na carinskoj kontroli ako ga izvadim iz kutije i normalno ga nosim sa sobom "ko da smo zajedno već 100 godina" {#}

U HR mi ne pada napamet ga kupovati jer je razlika cca. 1200 KN. Ima li tko ovakvih iskustava?

Nisam osobno kupovao, ali mi je prijatelj pomorac i nekoliko puta je donosio razne tablete, ukljucujuci i ipad air, i nije imao nikakvih problema. Svaki je bio  zapakiran u originalnu foliju. Ne znam, mozda je samo imao srece.

15 godina

Potencijalno te mogu zezati i bez tableta, ali vjerojatnost je vrlo mala, ipak, ponesi pare za svaki slučaj. Ali samo nonšalantno, tablet u šake, punjač u torbu, ambalažu baci, ali račun ipak spremi ako budeš morao dokazivati koliko si platio, nonšalantno kul i sretno!

14 godina
Koji tablet da uzmem?

OK, thx ekipa, vjerujem da će sve proći glatko.

0 0 hvala 0
13 godina
Koji tablet da uzmem?

EDIT: ignorirajte.

https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?lid=188074

Kad se uracuna dostava, kod nas je jeftinije!

OMG {#}

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi Android 16GB

Spusteno s 2.700 na 1.600 kn!

http://www.computeruniverse.net/products/90513876/samsung-galaxy-tab-3-10-1-wifi.asp

Da odma odgovorim na pitanja:

Da, vec sam narucivao od njih. Cak i duplo skuplju robu.

Nema PDV-a, carine.. i slicnog.

Imaju garanciju. Vi placate dostavu, ali kod zamjene uredjaja vracaju lovu (ovo je na papiru, valjda je istina).

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 12:22 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice