- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
xperia z
Ljudi, mala pomoć u donošenju odluke ... :) Odlučio sam se konačno uzeti tablet neki... Razlozi klasični: dobro bi mi došao za surfanje, gledanje filmova, kao planer, za igre, itd, itd. Sad gledam malo po netu šta se nudi za neke novce koje sam spreman dati (recimo cca. 1300, 1400 kn) i za oko su mi zapeli Samsung Galaxy Tab 2 P3110 i Asus MeMo Pad ME173x ( http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.56ac61d705a547eca92639cdcea6d771.samsung-tablet-galaxy-tab-2-p3110-dual-core-1ghz-1gb-8gb-bijeli-android-4-7-wsvga-p-n-gt-p3110-b.aspx & http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.f42f04cb05304d20bda0777265227182.asus-memo-pad-me173x-bijeli-mediatek-mt8125-1-20ghz-1gb-16gb-android-v4-2-7-wxga-powervr-sgx544-p-n-me173x-1a018a.aspx )... Čitao sam malo recenzije i vidim da je trenutno navedeni Asus puno ''popularniji'' među korisnicima, ali bih volio čuti općenito mišljenja korisnika i nekoga stručnijeg od mene :) thnx
Ljudi, mala pomoć u donošenju odluke ... :) Odlučio sam se konačno uzeti tablet neki... Razlozi klasični: dobro bi mi došao za surfanje, gledanje filmova, kao planer, za igre, itd, itd. Sad gledam malo po netu šta se nudi za neke novce koje sam spreman dati (recimo cca. 1300, 1400 kn) i za oko su mi zapeli Samsung Galaxy Tab 2 P3110 i Asus MeMo Pad ME173x ( http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.56ac61d705a547eca92639cdcea6d771.samsung-tablet-galaxy-tab-2-p3110-dual-core-1ghz-1gb-8gb-bijeli-android-4-7-wsvga-p-n-gt-p3110-b.aspx & http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.f42f04cb05304d20bda0777265227182.asus-memo-pad-me173x-bijeli-mediatek-mt8125-1-20ghz-1gb-16gb-android-v4-2-7-wxga-powervr-sgx544-p-n-me173x-1a018a.aspx )... Čitao sam malo recenzije i vidim da je trenutno navedeni Asus puno ''popularniji'' među korisnicima, ali bih volio čuti općenito mišljenja korisnika i nekoga stručnijeg od mene :) thnx
gle...neznam jel sam strucniji od tebe al ga imam 3 dana...svaka preporuka od ekrana na dalje i cisto solidne kamere,naravno po danu i da video ide u 1080p na 30fps...cisto solidno...evo probo sam ga rootat i nakon 3 pokusaja sam uspio ali ne kuzim zasto nemogu nis od aplikacija prebacit na sd...barem sd data---evo sad radim 2 particiju na sd kartici pa cemo ubrzo znat sta je....
Vjerojatno jesi :) I ja mislim da će na kraju biti Asus... 7 godina već koristim njihove laptope i prezadovoljan, pa se nadam da će se to zadovoljstvo nastaviti i s tabletom... hehe
Evo i ja sam na kraju kupio ASUS Memo Pada HD 7. Uređaj je za moje potrebe predobar.
Igrao sam se s njim tek 3 sata tako da ne mogu puno napisati. OTG ne radi (probao sam USB stick).
I ne znam zašto ali mi na ovoj mi stranici http://gadgeterija.tportal.hr/2013/08/23/video-googleove-naocale-nemaju-nikakve-sanse-na-trzistu/#.UhfdSBtkOSo ne želi pokrenuti video.
Kaže nemam instaliran flash player. Molio bih još nekog da proba priloženi link i ako zna da napiše što mi je raditi.
Pozdrav.
Evo i ja sam na kraju kupio ASUS Memo Pada HD 7. Uređaj je za moje potrebe predobar.
Igrao sam se s njim tek 3 sata tako da ne mogu puno napisati. OTG ne radi (probao sam USB stick).
I ne znam zašto ali mi na ovoj mi stranici http://gadgeterija.tportal.hr/2013/08/23/video-googleove-naocale-nemaju-nikakve-sanse-na-trzistu/#.UhfdSBtkOSo ne želi pokrenuti video.
Kaže nemam instaliran flash player. Molio bih još nekog da proba priloženi link i ako zna da napiše što mi je raditi.
Pozdrav.
instaliraš flash player i tjt.
Može preporuka nekog tableta, cijena max nekih 1100 kn.
Kod tableta mi je glavno da ima min 1gb ram, neku hd rezoluciju i garanciju..A velicina sto veci to bolje ako uopce za tu cijenu mozes naci nesto vece od 7".
Nije potreban 3g modul, ako ima usb otg bilo bi lijepo te da ima neku prosječnu bateriju a ne da krepa nakon 2-3 sata igranja.
Ponajvise se bi koristio za citanje pdf formata i surfanje, a ponekad se bi možda i pogledala neka serija.
Može novo i koristeno ali samo ako je u savrsenom stanju i ima garanciju
Unaprijed se zahvaljujem na pomoci :D
Može preporuka nekog tableta, cijena max nekih 1100 kn.
Kod tableta mi je glavno da ima min 1gb ram, neku hd rezoluciju i garanciju..A velicina sto veci to bolje ako uopce za tu cijenu mozes naci nesto vece od 7".
Nije potreban 3g modul, ako ima usb otg bilo bi lijepo te da ima neku prosječnu bateriju a ne da krepa nakon 2-3 sata igranja.
Ponajvise se bi koristio za citanje pdf formata i surfanje, a ponekad se bi možda i pogledala neka serija.
Može novo i koristeno ali samo ako je u savrsenom stanju i ima garanciju
Unaprijed se zahvaljujem na pomoci :D
evo ja sam narucio ovaj taman me doslo 1100kn al ako mi carinu odre bit ce oko 1350kn, to mi je najbolje sta sam mogao naci
EDIT: stavi si u australske dolare doci ce malo jeftinije
Link ti ne sljaka

fala, popravio sam
evo ja sam narucio ovaj taman me doslo 1100kn al ako mi carinu odre bit ce oko 1350kn, to mi je najbolje sta sam mogao naci
Hvala na preporuci stvarno odlicna specifikacije za te novce, budem jos malo pogledao na ostalim stranicama, ali mislim da cu tesko naci nesto bolje za te novce :D
evo ja sam gleda al stvarno nema nista drugo osim ovoga, jos ovaj bundle sta dobijes sa njim stvarno dode koristan, al pripremi se na to da ces morat stavljat novi ROM dosao je nedavno, ispravlja puno bugova
Može neki link, odakle da instaliram flash.
Ja probao pronaći ali bez uspjeha.
Hvala.
Dobijem ovu poruku.
We're Sorry
This content requires Adobe Flash Player, which is not supported by your device. This content can be viewed on a desktop computer or on mobile devices that support Flash Player.
„Vaš uređaj nije kompatibilan s ovom verzijom.“
Dižem ruke neka radi kako radi.
Hvala svim na pomoći.
Hvala svim na pomoći.
Mislio sam ti predloziti ovaj tip rješenja link . Jer sam imao isti problem sa svojom nokiom N900 i uspješno rješio problem. Pošto je tvoj tablet sada nedavno izašao i na gsmarena piše da imas flash da ti mozda u postavkama tableta ili web browser-a nije ukljucen flash ?
ne moze tipkovnica....jel' kineski dolaze u obzir?
Mozda ovo - klik
Hvala svim na pomoći.
Mislio sam ti predloziti ovaj tip rješenja link . Jer sam imao isti problem sa svojom nokiom N900 i uspješno rješio problem. Pošto je tvoj tablet sada nedavno izašao i na gsmarena piše da imas flash da ti mozda u postavkama tableta ili web browser-a nije ukljucen flash ?
Ovdje sam našao rješenje problema http://www.transformerforums.com/forum/guides-tips-tricks/23948-how-get-adobe-flash-player-best-browser-experience-your-tablet.html.
Sad je sve OK.
Još jednom hvala svima na odgovorima.
Nextway F9X - danas stigao iz Kine nakon skoro dva mjeseca putovanja, pa da podijelim prve dojmove... Daklem, kakav se tablet dobije za okruglo 1000 kuna? Iznenađujuće dobar:
- ekran je odličan, među najboljima koje sam vidio (2048x1536, 9.7"), odlične boje, oštrina i kontrast - navodno isti ekran ide i u iPade
- quad core i 2 GB memorije, sve radi glatko
- wifi dobro lovi; zvuk je ništa posebno ali ok; bluetooth, gps i gsm nema ali mi ni ne treba
- svjetlina ekrana se može podešavati u jako dobrom rasponu, uključujući i za čitanje u mrklom mraku
- Android je 4.1.1 i došao je već podešen na engleski; nema predinstaliranih veselih neupotrebljivih kineskih aplikacija; uglavnom sve se doima dobro složeno i praktično
Manje dobre stvari:
- kamere se čine prilično loše, ali ionako sumnjam da ću ih puno koristiti
- zvuk je samo mono, ali za tablet ionako ne treba više
- dođe s već postavljenom zaštitnom folijom za ekran, ali neka manje kvalitetna, ima i jedan duboki zarez za koji sam isprva mislio da je slomljeno staklo od displaya
Uglavnom, subjektivno, čini se odličan a jeftin... U HgSpotu sličan model s upola manje coreova i memorije je 60% skuplji - doduše, s garancijom i bluetoothom.
daj slikaj ga malo i ako moze link gdje si ga kupio :)
i ako moze koja slika slikana s njime, cisto da vidimo kakve su
evo imas nextway f9x na geekbuyingu i na pandawillu
pozdrav, mi mozete preporuciti koji tablet da si uzmem? Mislim ga koristit najvise za surfanje i pregled fotografija. I treba imat usb kako bi mogao prebacit fotografije direktno sa fotoaparata. tnx... Negdje do max 500 USD
koji je najbolji tablet 500-600 kn? namjena: filmovi,mail,internet
koji je najbolji tablet 500-600 kn? namjena: filmovi,mail,internet
Po meni je ovaj odlican za te novce !
Eto da ne otvaram novu temu interesira me kako je gledati filmove preko tableta recimo 8" planiram sada ovih dana kupiti nekakav pošto nisam baš upućen i čitam tu po temi i ima svega i svačega čisto mi treba da eto npr. pogledam neki film malo yt,fb,i to surfanje pa me interesira narvno iskustvo s filmovima i nekakava preporuka do max 1600kn.
Hvala unaprijed