Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.769
|
čitano: 2.196.284
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Koji tablet da uzmem?
Mislio sam napisat pipo umjrsto pipi i mest umjesto nest, jer mi bas nejde pisanje na mobitelu
14 godina
neaktivan
leoncropro kaže...
Gle taj pipi ima rk3188 koji ima cetvero jezgreni gpu na 400 i mest mhza

Četverojezgreni gpu Mali 400 ima i RK 3066 koji ni u snovima nije mogao vrtiti retina rezoluciju bez štekanja, ali je radio na 250 mhz, dok ovaj (28 nma) radi na 533 mhz, pa bi možda i mogao... Ali ni jedna recenzija oko toga nije baš jasna, osim onih koji pretpostavljaju da Ipade ima jaču grafulju pa radi bez lagova.  

15 godina
Koji tablet da uzmem?

Samo da javim da sam uzeo Xperiu Tablet Z i prezadovoljan sam. Slike imate u temi Slike Vašeg hardwera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
softwaremaniac kaže...

Samo da javim da sam uzeo Xperiu Tablet Z i prezadovoljan sam. Slike imate u temi Slike Vašeg hardwera.

Bas mi je drago.. i ja ga namjeravam uzetikad se vratim s morena....

Koliko te koštao i gdje si ga uzeo... te par dojmova,može i na PP

Tnx

16 godina
Koji tablet da uzmem?

Ekipa, jedno pitanjce!

Acer Iconia A1-810   Links - 1599kn

Asus MemoPad HD7   HGSpot - 1299kn

Ili nešto treće, a da je oko te love?

Igra mi ulogu da je veći display, ali opet ne želim da je škart od tableta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja bih isao na asus memopad hd7 zbog bolje rezolucije...ak ti ne smeta rezolucija onda svakako acer zbog većeg ekrana...smatram 8incha idealnom veličinom...cura mi ima 10 inchni tablet koji ima 600 grama i jednostavno je pretežak i nezgrapan za recimo ležeće surfanje u krevetu itd...7 incha jest manje al se može držati u ruci i možeš ga svugdje ponijeti sa sobom u manjoj torbici ak hoćeš neku knjigu pročitati....8 incha je u tzv zlatnoj sredini tako da postoji neki jefiti tablet sa barem HD rezolucijom na 8 incha odmah bih uzeo...ak ti ne smeta rezolucija od acera onda uzmi afera..
16 godina
neaktivan
Acer je jedino bolji po veličini ekrana, a ima isti sastav ispod haube skoro (isti čip i to). Asus je inč manji, 16:9 odnos stranica i ima bolju rezoluciju. Gledaš na uređaje s otprilike istom baterijom -oba rade oko 7-8 h. Najbolje da ih malko pogledaš, primiš u ruku i vidiš koji tibolje paše.
16 godina
marik7 kaže...

A gle, najbolje mi paše da ima veći ekran.

Tako da ne moram niti gledat.

Ali bez obzira na veličinu ekrana, najbitnije mi je da kompletno ok.

Ako je Asus ili pak nešto drugo ispred ovog Acera, išao bi onda na to.

Kažem, paše mi da je veći ekran (7'' mi je nekako malo), ali opet želim da je uređaj kompletno gledajući ok.

17 godina

Imao ko Tablet Z?

Iskustva?

13 godina
neaktivan
Trenutno na polju 8 incha osim galaxy note 8.0 nema nista poštenog (čitaj: barem HD rezolucija)...ak hoćeš bolju rezoluciju moraš ići na 7 incha ili 10 incha...na 8 incha nisam našao neki prisatupacan tablet sa dobrom rezolucijom...uzmi taj asus i ak ti nebude odgovarao prpodas ga...ipak je to proizvodjac sa imenom jer proizvodi nexus 7...inače memopadhd možeš isprobati u hgspotu u Zagrebu u utrinama a i taj acer takodjer...
14 godina
protjeran
Koji tablet da uzmem?

Upravo sam prije sat vremena kupio onaj prestigio duo 8" HD. Dobra igračkica. Malo ga grije iza ali sve u svemu sam zadovoljan.

Ad astra peronospora

1 0 hvala 0
16 godina
cekpu kaže...

Sta preporucas od 10 incha onda, a da je cjenovno ispod 2 soma kuna?

Ako uopce ima sta za te novce, a da kolko-tolko valja.

13 godina
odjavljen
Koji tablet da uzmem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pipo m9 ima hd rezolzciju i dodje oko 2soma kuna i 10.1 incha je...postoji i pipo m9pro sa fullhd rezolucijom i preko evaya se moze naci za 299eura
12 godina
neaktivan

best buy...konkurencija nexusu

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
16 godina
cekpu kaže...
Pipo m9 ima hd rezolzciju i dodje oko 2soma kuna i 10.1 incha je...postoji i pipo m9pro sa fullhd rezolucijom i preko evaya se moze naci za 299eura

Neda mi se naručivat izvana, treba mi kroz 2-3 dana.

Najviše bi mi pasalo, da se može negdje pokupit u Splitu.

Kakav je ovaj LC Power Tyron Sina 2, ako ga gledamo u odnosu sa Acerom ?

Ako se ne varam, netko se žalio, da je na dva komada bilo previše pozadinskog probijanja svjetla.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 18:56 (zabranjeniples).
13 godina
neaktivan
Cura mi ima poibt of view protab3 xxl ips 10 koji je po specifikacijana identican ovome tyron sina 2...tablet je oke al cim i manje vise radi glatko kod surfanja i citanja al cim jos bewto radis u pozadini jako je usporen
13 godina
neaktivan
Cura mi ima point of view protab3 xxl ips 10...po specifikacijama je slican ovome kojeg si ti linkao...za surfanje i jednostavne radnje je super al cim malo radis dvijeili tri stvari odjednom onda dosta uspori tablet...ignoriraj gornji post....napisa sranje zbog touch tipkovnice
16 godina
Koji tablet da uzmem?

Gdje kod nas, ima sve uzet te Pipo tablete ?

Interesiraju me M9 i M8 PRO.

Kolko vidim, u Chipoteci nisu više dostupni (gledam web).

A u Tehnomarketu, M9 dođe 2399kn, što mi je malo iznad buđeta za tablet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji tablet da uzmem?

Prije 20ak dana mi je stigao iz Kine pipo m8pro. (Geekbuying.com). Dosadašnja iskustva su odlična. Uređaj i ekran su prelijepi (svjetlinu sam stavio na minimum radi uštede baterije i uopće ne vidim potrebu da je pojačavam). 

Android 4.2.2 je potpuno fluidan. Na počektu sam mislio da će mi smetati što uređaj nije simetričan (zbog prednjih zvučnika) ali ovo mi se sada zapravo sviđa.

Jedina primjedba je na zvuk koji preko isporučenih slušalica nije osobito dobar. Krištenjem sony ericsson slušalica razlika je ogromna.

Baterija i trajanje je ok kako je i deklarirano. Nažalost punjenje preko USB-a nije moguće.

Sada sam naručio originalni  cover kako bi smanjio opasnost od pada.

Preporuka.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Da li je možda netko kupio tablet za 300,400 kn šta reklamiraju sad po internetu.Kakav je to tablet?..Jel valja čemu?

blacky

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Da li je možda netko kupio tablet za 300,400 kn šta reklamiraju sad po internetu.Kakav je to tablet?..Jel valja čemu?

Navedi model....

15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
blackchoco kaže...

Navedi model....

Bilo koji model u toj vrijednosti...

blacky
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

niska rezolucija 512mb ram,singlecore 1ghz,7inch....solidni tableti,samo im je mana niska reza...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav ekipa evo razmisljam o kupnji tableta do nekih 1000-1300kn 

Treba mi sto veca rezolucija i ekran da bude quad i da nije neko sra*je

Gledao samo malo po internetu po stranicama tipa banggood i tu vidim da ima m9 i m9pro za oko 200$

Sad neznam preporucite najbolje za tu cijenu

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Gledao samo malo po internetu po stranicama tipa banggood i tu vidim da ima m9 i m9pro za oko 200$

ako mislis kupovat u hr onda je ovaj tablet solidan ali rezolucija ti nije bas najbolja http://www.links.hr/?naziv=tablet-racunalo-gainward-galapad-7-7-multitouch-ips-quadcore-nvidia-tegra-3-1-3ghz-1gb-8gb-flash-g-senzor-wifi-bt-3-0-microsd-gps-mhdmi-microusb-kamera-android-4-1-crno&option=artikl&id_artikl=010.153.001

12 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Ppo m9,ASUS ME172V,Galapad..koji god uzmeš,nećeš falit...

14 godina
Koji tablet da uzmem?

Iskreno mislimn da je bolje prek interneta nego ode kod nas jer je sve puno skuplje

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?
Ne kupujem sebi nego nekome drugom tablet. Mora imati dock, windows 8 i utor za SIM pa to malo komplicira situaciju jer ih baš i nisam puno našao. Prvo sam mislio Asus VivoTab RT TF600TG ali nijedan dućan ga nema niti će ga uskoro dobit a trebao bi u roku par dana kupit. Budžet je neograničen ali ako je ipak moguće da ne ide preko 6500 kn. Pa bih cijenio pomoći ako itko ima kakvu preporuku :) Unaprijed Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bouzoo kaže...
Ne kupujem sebi nego nekome drugom tablet. Mora imati dock, windows 8 i utor za SIM pa to malo komplicira situaciju jer ih baš i nisam puno našao. Prvo sam mislio Asus VivoTab RT TF600TG ali nijedan dućan ga nema niti će ga uskoro dobit a trebao bi u roku par dana kupit. Budžet je neograničen ali ako je ipak moguće da ne ide preko 6500 kn. Pa bih cijenio pomoći ako itko ima kakvu preporuku :) Unaprijed Hvala

jel' pod ''dock'' mislis na tipkalicu ili samo na stalak?win8 bi se dalo srediti,ali sim na tu velicinu {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice