- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Četverojezgreni gpu Mali 400 ima i RK 3066 koji ni u snovima nije mogao vrtiti retina rezoluciju bez štekanja, ali je radio na 250 mhz, dok ovaj (28 nma) radi na 533 mhz, pa bi možda i mogao... Ali ni jedna recenzija oko toga nije baš jasna, osim onih koji pretpostavljaju da Ipade ima jaču grafulju pa radi bez lagova.
Samo da javim da sam uzeo Xperiu Tablet Z i prezadovoljan sam. Slike imate u temi Slike Vašeg hardwera.
Samo da javim da sam uzeo Xperiu Tablet Z i prezadovoljan sam. Slike imate u temi Slike Vašeg hardwera.
Bas mi je drago.. i ja ga namjeravam uzetikad se vratim s morena....
Koliko te koštao i gdje si ga uzeo... te par dojmova,može i na PP
Tnx
Ekipa, jedno pitanjce!
Acer Iconia A1-810 Links - 1599kn
Asus MemoPad HD7 HGSpot - 1299kn
Ili nešto treće, a da je oko te love?
Igra mi ulogu da je veći display, ali opet ne želim da je škart od tableta.
A gle, najbolje mi paše da ima veći ekran.
Tako da ne moram niti gledat.
Ali bez obzira na veličinu ekrana, najbitnije mi je da kompletno ok.
Ako je Asus ili pak nešto drugo ispred ovog Acera, išao bi onda na to.
Kažem, paše mi da je veći ekran (7'' mi je nekako malo), ali opet želim da je uređaj kompletno gledajući ok.
Imao ko Tablet Z?
Iskustva?
Upravo sam prije sat vremena kupio onaj prestigio duo 8" HD. Dobra igračkica. Malo ga grije iza ali sve u svemu sam zadovoljan.
Sta preporucas od 10 incha onda, a da je cjenovno ispod 2 soma kuna?
Ako uopce ima sta za te novce, a da kolko-tolko valja.
Molio bi znalce ima li bolje za tu lovu ? http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.36f41e68970d46ef8111b4e61163aae9.asus-tablet-me173x-1o014a-rozi.aspx
Hvala .
Molio bi znalce ima li bolje za tu lovu ? http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.36f41e68970d46ef8111b4e61163aae9.asus-tablet-me173x-1o014a-rozi.aspx
Hvala .
best buy...konkurencija nexusu
Neda mi se naručivat izvana, treba mi kroz 2-3 dana.
Najviše bi mi pasalo, da se može negdje pokupit u Splitu.
Kakav je ovaj LC Power Tyron Sina 2, ako ga gledamo u odnosu sa Acerom ?
Ako se ne varam, netko se žalio, da je na dva komada bilo previše pozadinskog probijanja svjetla.
Gdje kod nas, ima sve uzet te Pipo tablete ?
Interesiraju me M9 i M8 PRO.
Kolko vidim, u Chipoteci nisu više dostupni (gledam web).
A u Tehnomarketu, M9 dođe 2399kn, što mi je malo iznad buđeta za tablet.
Prije 20ak dana mi je stigao iz Kine pipo m8pro. (Geekbuying.com). Dosadašnja iskustva su odlična. Uređaj i ekran su prelijepi (svjetlinu sam stavio na minimum radi uštede baterije i uopće ne vidim potrebu da je pojačavam).
Android 4.2.2 je potpuno fluidan. Na počektu sam mislio da će mi smetati što uređaj nije simetričan (zbog prednjih zvučnika) ali ovo mi se sada zapravo sviđa.
Jedina primjedba je na zvuk koji preko isporučenih slušalica nije osobito dobar. Krištenjem sony ericsson slušalica razlika je ogromna.
Baterija i trajanje je ok kako je i deklarirano. Nažalost punjenje preko USB-a nije moguće.
Sada sam naručio originalni cover kako bi smanjio opasnost od pada.
Preporuka.
Da li je možda netko kupio tablet za 300,400 kn šta reklamiraju sad po internetu.Kakav je to tablet?..Jel valja čemu?
Da li je možda netko kupio tablet za 300,400 kn šta reklamiraju sad po internetu.Kakav je to tablet?..Jel valja čemu?
Navedi model....
Navedi model....
Bilo koji model u toj vrijednosti...
niska rezolucija 512mb ram,singlecore 1ghz,7inch....solidni tableti,samo im je mana niska reza...
Pozdrav ekipa evo razmisljam o kupnji tableta do nekih 1000-1300kn
Treba mi sto veca rezolucija i ekran da bude quad i da nije neko sra*je
Gledao samo malo po internetu po stranicama tipa banggood i tu vidim da ima m9 i m9pro za oko 200$
Sad neznam preporucite najbolje za tu cijenu
Gledao samo malo po internetu po stranicama tipa banggood i tu vidim da ima m9 i m9pro za oko 200$
ako mislis kupovat u hr onda je ovaj tablet solidan ali rezolucija ti nije bas najbolja http://www.links.hr/?naziv=tablet-racunalo-gainward-galapad-7-7-multitouch-ips-quadcore-nvidia-tegra-3-1-3ghz-1gb-8gb-flash-g-senzor-wifi-bt-3-0-microsd-gps-mhdmi-microusb-kamera-android-4-1-crno&option=artikl&id_artikl=010.153.001
Ppo m9,ASUS ME172V,Galapad..koji god uzmeš,nećeš falit...
Iskreno mislimn da je bolje prek interneta nego ode kod nas jer je sve puno skuplje
jel' pod ''dock'' mislis na tipkalicu ili samo na stalak?win8 bi se dalo srediti,ali sim na tu velicinu