uzeo, zadovoljan tabletom dosada (2 dana koristenja)
baterija traje preko jednog dana uz igrice i slicno, nem atrzaja niti slicnoga
Imam garanciju jos 1,5 godinu.
Imam tablet koji skripi kada ga se malo pritisn.
Bi oni nesto napravili da odnesem sa garancijom?
Imam garanciju jos 1,5 godinu.
Imam tablet koji skripi kada ga se malo pritisn.
Bi oni nesto napravili da odnesem sa garancijom?
O kojem je tabletu rijec? Ako svi skripe nece nista napravit..
Prestigio multipad 8 ultra duo.
Pa nije isto kao nexus 7 vec kada pogledas procesor je sasvim drukciji u Nexusu je Tegra 3, a ovdje Mediatekov 8125,ali su slicni po ostalome.
Kod nas za te novce odlican
Prestigio multipad 8 ultra duo.
Skripi i moj od tcom-a...svi se zale na to,pa valjda oni ne bi nista ni napravili,al ti svog svejedno odnesi,probaj...
Samo je problem što sam ja iz Kutine , akupio u Osijeku :P
Samo je problem što sam ja iz Kutine , akupio u Osijeku :P
Kontaktiraj trgovinu preko telefona,i pitaj hoće li uvažit reklamaciju :P
Zna netko koliko bi otprilike mogao koštati ovaj Nexus 7 tablet kada dođe kod nas? Hoce li to biti najbolkji tablet na tržištu? Odlučio sam da više ne mislim kupovati smartphone nego da moja iduca kupovina budu laptop ili tablet. Imam Pc racunalo pa mislim da mi je bolja varijanta tablet. I sta vi mislite jel to isplativa kupovina ili ne? Mislim meni se cini ok jer ga mogu nositi svugdje, lagan je za nosenje i duze mu baterija traje nego smartphoneu.
Jel došao kod nas Pipo M9Pro 3g?
I da li je netko gledao cijene vani, za koliko se najjeftinije može naći i gdje?
Google Nexus 7 II - Očekivana maloprodajna cijena je 2349 kuna s uračunatim PDV-om
http://www.racunalo.com/google-nexus-7-ii-android-4g-lte/
malo preskupo po meni
Za mjesec dana,kostat ce 1800kn,kao i sve drugo poslije predstavljanja....(iph bio 8.5k na pocetku,a sad je 5.5k)
Može preporuka tableta sa podrškom za sim karticu što jeftinije moguće (još ako ima kakva bijela, roza boja još bolje- za curu je). Ništa zahtjevno, uglavnom će ga za Fejs i Youtube koristit, možda koja igrica tu i tamo. Hvala!
Može preporuka tableta sa podrškom za sim karticu što jeftinije moguće (još ako ima kakva bijela, roza boja još bolje- za curu je). Ništa zahtjevno, uglavnom će ga za Fejs i Youtube koristit, možda koja igrica tu i tamo. Hvala!
Ako želiš sa sim karticom,onda računaj na 2000kn...
Ako želiš sa sim karticom,onda računaj na 2000kn...
Može onda neka preporuka bez sima za do cca 1000kn?
Rozi,Asus http://www.nabava.net/tablet-racunala__1250/asus-tablet-memo-pad-me173x-1o014a-7-1280x800__4427701
Jeftiniji,Prestigio http://www.links.hr/?naziv=tablet-racunalo-prestigio-multipad-pmp5588c-duo-8-multitouch-8gb-flash-microsd-sdhc-mhdmi-g-senzor-kamera-android-4-2&option=artikl&id_artikl=010.122.028
Pod 1. Ja gledam nove stvari(što se i podrazumijeva jer je poklon)
2.Na njuskalu su 90% mediapadova bez sim utora(dobiveni od tcoma) za 800kn
3.Sa sim utorom su min.1000kn (ako se uopce nađe za 1000kn)
Pod 1. Ja gledam nove stvari(što se i podrazumijeva jer je poklon)
2.Na njuskalu su 90% mediapadova bez sim utora(dobiveni od tcoma) za 800kn
3.Sa sim utorom su min.1000kn (ako se uopce nađe za 1000kn)
1. Imaju zapakirani i neotvoreni po 800 kuna.
2. Ovo nije istina, skoro svaki ima 3G, uostalom možeš nazvati prodavača i pitati ga za cijenu.
3. Isto nije istina, ako ima nekakav ugovor za produžiti u T-Comu dobiti će Huawei sa 3G utorom, a nije ni tako skup kada se uzme novi na pretplatu, mislim da košta 700 kuna i pretplata svaki mjesec oko 80 kuna M tarifa, neograničen internet, do 2 gigabajta po punoj brzini što je uredu.
Ovaj tjedan namjeravam kupiti Xperiu Tablet Z. Ima li je tko? Zanimaju me iskustva i jeste li zadovoljni.
imam LC power tyon sina 2 i zanima me gdje da skinem odgovarajuće wallpapere za njega, ili kako da odaberem određeni wallpaper bez da ga cropa? naime, kad idem preko galerije traži me da si složim kako hoću i onda tu sliku odreže i vidi se da nije to to. valjda kužite kaj mislim
ja sam također uzeo taj asus memo 173x zadovoljan dužinom trajanja baterije ,brzinom i fuidnim radom,prikazom slike i zvuka, nema podršku za otg nije rootan ne nalazi usb stick niti 3g stick svakiuređaj ima neke prednosti i neke mane....
Molim komentar za ViewSonic VB100a Pro 10.1" Capacitive Screen Android 4.0 Dual Core Tablet PC w/ Wi-Fi - Silver
Mislim da ima sve što jedan prosječan korisnik treba, za cca 1100 kn...
Trebam preporuku tableta za oca, 10incni ekran, za surfanje , mail, multimedija i slicno. Gornja granica je 1800kn, ali sto manje to bolje. Moze i neki no name kinez ako je pouzdan. Po mogucnosti sto cisci andorid.
Imam dvojbu odnosno trilemu. Pipo M1 ili M8pro (ista cijena)?
Ili se isplati čekati M6 sa retina rezolucijom?
Može li Mali 400 na novom čipu gurati retinu bez velikih lagova, nema još jasnih recenzija, već samo pretpostavki?
Mene zanima koji uzeti od ova 3. tableta i zasto nemogu se odlucit izmejdu ta 3 osim sto ovaj m6 ima retina zaslon, a ova dva nemaju?
Pipo m9pro 3G 10,1" Capacitive
Pipo m8pro 3G 9,4" Capacitive
ili Pipo m6pro 3G 9,7" Retina capacitive
Mene zanima koji uzeti od ova 3. tableta i zasto nemogu se odlucit izmejdu ta 3 osim sto ovaj m6 ima retina zaslon, a ova dva nemaju?
10.1 16:9 i 9.7 4:3 imaju skoro identičnu površinu, ali 9.7 ima veću gustoću pixela - ako ti omjer stranica nije bitan zbog gledanja filmova, estetike ili nekog drugog razloga, u teoriji bi 9.7 dakle bio bolji izbor. Također, ti Retina ekrani su navodno isti koji se ugrađuju u iPade i trebali bi imati kvalitetnije boje od prosjeka. (Je li netko vidio da može potvrditi?)
10.1 16:9 i 9.7 4:3 imaju skoro identičnu površinu, ali 9.7 ima veću gustoću pixela - ako ti omjer stranica nije bitan zbog gledanja filmova, estetike ili nekog drugog razloga, u teoriji bi 9.7 dakle bio bolji izbor. Također, ti Retina ekrani su navodno isti koji se ugrađuju u iPade i trebali bi imati kvalitetnije boje od prosjeka. (Je li netko vidio da može potvrditi?)
Pitanje je samo može li Mali 400 iz Pipa pogoniti tako veliku rezoluciju, jer iPade ima kudikamo jači grafički grafički procesor. A onda što ti vrijede boje i oštrina, ako stalno šteka... Jedino ako jači pocesor i više rama bolje vrte Retinu. Nemam pojma.