Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.768
|
čitano: 2.191.352
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Evo dobio danas tablet Galaxy Tab 2 10.1   {#}

Pitanje vezano za bateriju. Dali ga isprazniti do kraja ili da prvo napunim bateriju pa tek onda napravim prvo paljenje.

Osobnog sam mišljenja da to nema neke pretjerane veze nisam skuzio nikakve razlike na mobitelima koje sam probao

i na jedna i drugi način staviti u prvi pogon.

Svoj Galaxy S2 sam upalio i radio sa njm dok se baterija nije potrošila te ga nastavio puniti.Ispraznio bateriju do kraja tako

jedno tri puta i od onda mi se više nikad nije ugasio zbog prazne baterije jer ga svaku noć kad idem na spavanje stavim puniti.

Prijatelj je isti dan uzeo kad i ja isto Galaxy S2 i prije prvog paljenja napunio ga do kraja. Sad nakon dvije godine i jedno i drugom

bateija i dalje jednako dugo drzi bez razlike tko je kako formirao bateriju.

Imate li vi kakvo mišljenje ili da ne izmišljam previše i upalim ga pa onda punim.... {#}

Thx ! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Koji tablet da uzmem?

Gle to sa praznjenjem do kraja je samo mit i nema nikakve veze sa time kolko ce ti baterija trajat. 

Na youtubu ti je jedan frajer koji vodi chanell Lockergnome i tamo radi unboxinge i cim otvori kutiju pali mob, a po ovom videu ces vidjet da je stvarno svejedno 

{#}

16 godina
Koji tablet da uzmem?

Planiram kupiti pipo m9 preko amazon.co.uk i to nakon 01.07.2013. i ulaska u EU. Zanima me da li će po primitku pošiljke za ovaj tablet biti naplaćeni neki dodatni troškovi (carina, pdv), odnosno da li se isplati ovakva akcija?

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

planiram kupiti tablet, treba mi za gledanje filmova,net,e-books,igrice za djecu. nista pretjerano. mozda jos gps.

dvoumim se izmedju dva.

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=110&products_id=10120

ima bolji procesor, duplo vise rama,bolji ekran,torbicu, prednju kameru..al je kinez..

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=110&products_id=9830

ovaj ima gps, a po svemu ostalom je losiji..al acer je acer..i ne kuzim dal ima kameru za skype ili ne.

koji bi bio vas prijedlog??

il mozda najbolje da uzmem sasmung galaxy tab za 1400kn i budem miran?

0 0 hvala 0
15 godina

Bolje ti je uzeti Prestigi-a jer 512 MB rama ti je stvarno premalo, GPS ti baš i nije bitan.

Say hello to my little friend
14 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

thanks, a mozda ovaj pipo?

http://www.chipoteka.hr/artikl/105638/tablet-pipo-s3-7-ips-a9-dualcore-16-ghz

http://www.chipoteka.hr/artikl/104908/tablet-pipo-s2-8-43-a9-dualcore-16-ghz

cine se super. nema isto gps, al ok.

ovaj jeftiniji ima ips, jel to jako bitno?

malo je manji i izgleda ima slabiju bateriju. i manju sd karticu te manji ekran.

kazu da je to best buy tu na bugu :)

sto znaci ovo da podrzava 3g adaptere?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Je li 500 kuna za Huawei Mediapad 7 Lite puno?

Očuvan je, sve je novo, koristio bi isključivo za filmove te Facebook i Reddit, možda nekakve Pokemone za ubiti dosadu eventualno, je li to isplativo?

0 0 hvala 0
13 godina
Koji tablet da uzmem?

Planiram uzeti Nexus 7 u ovoj trgovini http://www.edigital.hr/Tablet_racunala/Nexus_7_(NEXUS7-1B012A)_tablet__+_Android_4.1_JB-p33991.html . Kakva su iskustva sa Nexusom 7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko ja znan iskustva za taj tabletu su dosta dobra, svi ga hvale i preporucuju a buduci da je u cijenovnom rangu sa galaxy tabon  a dosta je bolji od njega, definitivno je best buy za te pare

14 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

troumim se izmedju prestigio 5588c, pipo s2 i galaxy 2 7.0 p3110.

svaki ima prednosti i nedostatke..moze preporuka?

ili mozda nexus 7, mada je skuplji dosta..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Molim vas osvrnite se nekoliko redova gore na moj post. Novi sam u ovome i molio bih nekoga tko je iskusniji ili tko je vec isprobao neki od tableta za koje sam dao link da kazu svoje dojmove i dali se isplati uzeti ih. Ako netko zna neki drugi kvalitetni tablet (9,7 ili 10,1)incha cijene cca. 1500kn neka mi se obrati u PM ili u postu. Hvala..

0 0 hvala 0
15 godina
pinc123 kaže...

Planiram uzeti Nexus 7 u ovoj trgovini http://www.edigital.hr/Tablet_racunala/Nexus_7_(NEXUS7-1B012A)_tablet__+_Android_4.1_JB-p33991.html . Kakva su iskustva sa Nexusom 7?

Pozdrav, ja sam ga kupio kod njih prije 2 tjedna.. Preporuka, tablet je odličan.. znao sam što tražim i za šta ću ga koristiti i tablet me oduševio, definitivno preporučam.

Jedino što moram dodati je da sam čekao malo duže na njega, znači kod narudžbe pisalo je 2-4 dana, a čekao sam 10...

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

tablet do 800 kuna ... preporuka ?

ja,ja i samo ja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

ekipa moze preporuka tableta do 1300kn, ne mora biti novi moze i sa njuskala :)

hvala

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

ekipa moze preporuka tableta do 1300kn, ne mora biti novi moze i sa njuskala :)

hvala

Veličina?Možeš nać 7'' mediapad 7 lite za 800kn na njuskalu,ili se rastegni 100kn pa uzmi novi nexus 7

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)
16 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

volio bi da je veci no koliko sam skuzio 10" normalan se ne moze uzeti za tu lovu

gdje je nexus7 za 1400kn?

CARPE DIEM
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

bilo je u magazinRS i futuraIT za 1420kn,pa pogledaj...ako nema onda polovni...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

vidio sam ovoga u futuraIT, refurbished, nema garancije :S

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Dobar je izbor,ali problem je garancija...

Kupih linkani tablet... tko ne riskira, ne čini proljeće! Daklem, 1920x1080, 11.6 incha (otprilike kao list A4 papira), oko 1700 kn s uključenom poštarinom. Ekvivalentni Samsung ili Apple procjenjujem da bi koštao 2 do 4 puta više, posebno s ovolikim ekranom, pa sam savim zadovoljan.

Dobro:

• velika rezolucija; čitati knjige, vijesti i slično je baš fino
  • kut gledanja je ok, boje bi mogle biti malo zasićenije ali su pristojne, svjetlina i kontrast bez zamjerki
  • zvuk je ok; mehanički se čini sve dobro sastavljeno
  • nema laga, sve glatko i brzo, subjektivno bolje nego Galaxy Note (koji ima i nižu rezoluciju)
  • wifi bez zamjerki, YouTube, Angry Birds i slično, sve glatko radi
  • touch hvata odlično i nema čudnovatih istritravanja na jednoj strani; slova ne postaju nazubljenija ovisno o rotaciji - ovo oboje za razliku od Notea

Neutralno:

• baterija traje prosječno
  • ekran navodno radi s 16-bitnom dubinom boje, što će možda popraviti naknadni firmware (u praksi se rijetko primjećuje)
  • Firefox iz nepoznatog razloga nije skroz stabilan (recimo www.bug.hr uopće nije mogao otvoriti), ali se ustabilio nakon što sam stavio Adblock {#}

Loše:

• staklo na ekranu ima neke prljavštine ili nešto što se ne može očistiti alkoholom, i ne čini se kvalitetno; možda imam i jedan mrtav pixel ili je tamna mrljica otprilike te veličine; srećom u praksi se skoro uopće ne primjećuje
  • pripadajuća originalna kožna futrola odgovara po vanjskim dimenzijama, ali prorez za ekran je malko premali, za prednju kameru također, i fali 5-6 proreza (za ledicu indikator punjenja, hdmi izlaz, punjač, tf karticu...) - ništa fatalno, izrezat ću nekako
  • navodno ne rade NTFS formatirane kartice; veće od 32 GB također; navodno nešto blinka na HDMI izlazu kad se switchaju aplikacije - ništa fatalno, a možda i popravi novi firmware

Voyo je koliko sam shvatio relativno jeftina firma, ali sa povoljnim omjerom dobiveno/uloženo... otkako su izdali ovaj tablet prije tjedan-dva, za koji dan se očekuje već treća verzija softvera, pa izgleda da se ozbiljno trude. Voyov forum je (samo na kineskom) nepregledan i teško čitljiv, ali postoji bolji (španjolski) na htcmania.com.

Dodatni kineski softver uglavnom nije zanimljiv, osim jedne aplikacije koja služi za streamanje spotova i filmova, koje možda treba ili možda ne treba platiti. Možda. I još jedne koja je kineski ekvivalent Google Play storeu. Aplikacije možda treba ili možda ne treba platiti. Valjda. Bilo bi korisno znati kineski.

12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pogledaj onda samsung,prestigio i asus,oni imju dobrih modele vecinom s 1-1.2ghz,1gb ram i 8-16 memorije...pogledaj i po njuskalu ako uspijes nac nesto s garancijom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Btw,taj tablet je za 1700kn i više nego odličan,1.8ghz,mali grafika,11500mah baterija,2gb rama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Jel mi se isplati mijenjati moj HP probook 4525s ( bez garancije,star 2godine), za Samsung galaxy tab 10.1" (s garancijom, star 7-8 mjeseci)?

1 Da
12 Ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji tablet da uzmem?

jel dobar ovaj tablet za igre 

Tablet PiPO M9 10.1" IPS 16:10 A9 QuadCore 1.6 GHz

i kolko je jaci po hw od vite ako nije moze neka proruka najboljeg gaming tableta

koji je kod nas dostupan moze i WP os ili iOs ..bdw iPad 4 i mini kolko je bolja 4ka od minia

u igrama :) ? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 1:00 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4mal kaže...

jel dobar ovaj tablet za igre 

Tablet PiPO M9 10.1" IPS 16:10 A9 QuadCore 1.6 GHz

i kolko je jaci po hw od vite ako nije moze neka proruka najboljeg gaming tableta

koji je kod nas dostupan moze i WP os ili iOs ..bdw iPad 4 i mini kolko je bolja 4ka od minia

u igrama :) ? 

Dobar je,zbog quad core 1.6 procesora i quad core grafikom,2gb rama itd.Samo neznam koliko je ugodno igrat na mrcini 10.1'' (težina,veličina...)...Bolji je od Vite prvenstveno zbog grafike,većeg ekrana,rama(512mb vs 2gb)

16 godina
Koji tablet da uzmem?

Moze li preporuka za tablet do 700-800 KN MAX.... 

Sto mi treba? android, podrska za sim karticu (ili da bar podrzava 3G usb stick) i wifi, pozeljno bi bilo da ima prednju kameru (za Skype npr.). Uopce ne pratim tablete tako da ne znam trazlim li previse za ovu cijenu....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 14:55 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lovac82 kaže...

Sto mi treba? android, podrska za sim karticu (ili da bar podrzava 3G usb stick) i wifi, pozeljno bi bilo da ima prednju kameru (za Skype npr.). Uopce ne pratim tablete tako da ne znam trazlim li previse za ovu cijenu....

Prestigio 3970B Duo

Pump The Jam Pump It Up
16 godina
bruno03 kaže...
lovac82 kaže...

Prestigio 3970B Duo

Koliko vidim.... Android je, moze se spojiti 3G stick? bas gledam malo tablete i cudi me zasto je ovaj toliko jeftin.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 17:25 (lovac82).
13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Tablet do jedno 1200kn? nexus 7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lovro2209 kaže...

Tablet do jedno 1200kn? nexus 7?

Jučer ti je bio u extreme digital (www.edigital.hr) za ~1350kn (Nexus 7, akcija dana)!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice