Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.768
|
čitano: 2.191.393
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Kod prestigia gledaj da ti na kraju imena piše DUO.

To ti unači dual core procesor i 1 gb rama.

Ja uzo ultra duo 8.

Dual core 1.6 ghz ; quad core grafička ; 1 gb rama ; 16 gb interne memorije.

Sve vrti u ovih 2 mj. ni jedno, zašteko i da nije mogo vrtit neku igricu.

Novi ti je 1500 kn.

0 0 hvala 0
15 godina
Koji tablet da uzmem?

Trebao bih novi tablet do 600 kuna za kolegicu. Što je po vama najbolje za te novce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji tablet da uzmem?
Sleme kaže...

Kod prestigia gledaj da ti na kraju imena piše DUO.

To ti unači dual core procesor i 1 gb rama.

Ja uzo ultra duo 8.

Dual core 1.6 ghz ; quad core grafička ; 1 gb rama ; 16 gb interne memorije.

Sve vrti u ovih 2 mj. ni jedno, zašteko i da nije mogo vrtit neku igricu.

Novi ti je 1500 kn.

znam, ja bi volio dual core (duo modele) ali jedino onaj 5580 mi ulazi u obzir, radi cijene...

a sad da li se isplati radi 1 jezgre vise i pokojeg detalja davati 500kn vise, kad mogu dobiti slican, samo single core malo rabljeni od frenda za 500kn...to je bilo ujedno i moje najvaznije pitanje :D

15 godina
Koji tablet da uzmem?

nista od toga

1. i 2. imaju 7" i 4GB/512MB

3. ima 7"

4. sam reko da bi bio zanimljiv...samo mi nije dual core, a to bi volio imati... 4:3 ekran bi jos prozvakao, ali dual core bi volio...zato sam pitao dal ima sta drugo osim 5080/5580 modela

opcenito ovi PIPO modeli, kakvi su?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

opcenito ovi PIPO modeli, kakvi su?

No ofense but, mislim gledaj realno koje glupo pitanje pitaš. Kakvi su? kakva im je cijena takvi su {#}, sve ispod 2k kuna nije ništa što bi čovjek mogao pohvaliti.

Ako nemaš love za skuplje modele onda se pomiri s onim što imaš i zaboravi na takva pitanja.

Ja imam ASUS-ov Prime TF201 koji je već star 1.5 godine, ali dan danas rastura sve živo sa android marketa. Ali ASUS je Top proizvod, za primjer Samsung je tek kasnije dostigao ASUS-ovu kvalitetu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 20:30 (makopos).
15 godina
Koji tablet da uzmem?

pitam iskustva...

sve mi se cini da bi uzeo prestigio, brat ima mob od njih i dobar mu je

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Moj post se odnosi na softwaremaniaca...Inače,prestigio je odličan,imam PMP3270B I PAP5000 na kojem sam otkrio mrtav pixel {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 8:14 (kivic15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

ne mogu se sama odlučit,pa mi vi pomozite {#}

koji bi mi bio best buy od navedenih?

1 Samsung galaxy tab P5100
1 Samsung galaxy tab P5110
4 Asus transfomer tf300
6 Sony xperia tablet s

0 0 hvala 0
15 godina
Koji tablet da uzmem?

jos uvijek me zanima kolika je razlika izmedu single core i dual core procesorima, te dal ce prvi moc vrtiti zahtjevnije igre tipa real racing 3 i sl. i nove koje budu dolazile?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Single core neće,ali dual core bude :)

2 0 hvala 0
15 godina
Koji tablet da uzmem?

vidjet cemo...istestirat cu 5080 c pro prije nego kupim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.edigital.hr/Tablet_racunala/ConCorde_Tab_SPEED_8GB_tablet_(Android)-p33668.html

Imam ga, ODLIČAN

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 10:01 (Zvonac22).
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dobar je izbor,ali problem je garancija...

12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

trebam info. kupio bi 10" tablet. recimo do neki 1500 kn... wifi, uglavnom za surfanje netom i da ima android 4 gore... svaka preporuka dobrosošla, kao i savjet gdje su najpovoljniji. hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav svima! evo vec neko vrime razmisljam o kupnji tableta koji bi mi zamjenio racunalo jer puno putujem a racunalo uglavnom koristim za komunikaciju mail,skype i slicno te gledanje filmova,spremanje slika i eventualno za excel pa me zanima dali moj odabir moze to zamjeniti te dali mogu ocekivati brzinu surfanja sa istim tabletom jer uglavnom internet koji koristim je mobilni i ponekad spor do bola.znaci uglavnom internet i filmovi s tim da bi tablet bio spojen na tv(dali je moguce sa hdmi). izbor je sljedeci

ASUS Asus tablet Vivo ME400C-1B021W, crni, ME400C-1B021W ME400C-1B021W, Intel Atom Z2760, Windows 8, 2048MB, 64GB, 10.1 1366x768, prednja 2MP, stražnja 8MP, micro USB/micro HDMI, micro SD (SDHC), BT 4.0 , GPS

zahvaljujem i pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel netko kupovao tablet u Americi?

Imam priliku da mi ga netko tamo kupi. Ima tko kakvih iskustava s kupnjom preko Velike bare?

Trebam nešto od 10'' za surfanje i čitanje knjiga. Kamere, igrice i ostalo me ne zanima :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 22:05 (Erda).
17 godina
neaktivan
Erda kaže...

Jel netko kupovao tablet u Americi?

Imam priliku da mi ga netko tamo kupi. Ima tko kakvih iskustava s kupnjom preko Velike bare?

Trebam nešto od 10'' za surfanje i čitanje knjiga. Kamere, igrice i ostalo me ne zanima :)

samo dva problema ako je iz amerike

1. punjač moraš sam nabaviti ili modificirati - zbog priključka u zid

ako je USB punjač - onda nema frke

2. eventualna garancija - carinski i poštarski troškovi su veći nego cijena uređaja (vrlo često)

15 godina
Koji tablet da uzmem?

Ako si kupujete tablete pogledajte u Extreame Digital dućanu, po meni su tu najjeftiniji... MultiPad 8 Ultra

@Sleme - da se razumijemo, tvoja cijena je ok :)

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 14:35 (jocker'86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Stvarno su najjeftiniji :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Vidim da neki tableti primaju do 32 GB kartice, a neki i 64 GB. O čemu to ovisi (procesoru, verziji Androida)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav svima !

Iduci tjedan na poklon ču dobit Samsung Galaxy 2 TAB 10"

E sad sam razmišljao dali ga prodati pa uzeti neki tipa Onda v973 ili Ainol Spark9 ili CUBE U30GT 2 QUAD CORE RK3188 ili nešto slično ovima.

Koristio bih ga uglavnom za surfanje i eventualno pogledati koju seriju...igrice me ne zanimaju.....

Moli vas za savjet,uglavnom tablet mora biti ili 9,7" ili 10,1" .

Hvala vam na savjetu !

Pozzz!

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
protjeran

4 mjeseca si tu s istim pitanjem i još nisi našao tablet koji odgovara?!?!?! Evo potrudio sam se malo i našo savršen za tebe

12 godina
neaktivan
chemmy kaže...

4 mjeseca si tu s istim pitanjem i još nisi našao tablet koji odgovara?!?!?! Evo potrudio sam se malo i našo savršen za tebe

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

E super si mi pomogao....baš ti hvala....nadam se da si s svemu tako dobar....pa šta ima veze koliko sam tu i koliko tražim tablet.

Eto sigurno je da či imati Galaxy TAB samo pitam šta bi vi napravili....dali ga ostaviti ili ga još neotpakiranog samo prosljediti dalje i

uzeti nešto drugo....zar je to tako teško odgovoriti....

Hvala !

14 godina
protjeran
Koji tablet da uzmem?

Neznam više kako se kreču cijene, taj tab imam več dulje od pola godine i platio sam ga oko 1.5k na njušci  i ok je mada mu je proc preslab za današnje standarde. Koristim ga uglavnom za kontrolu smart tv-a, streamanje s servera, yt na telku i takve gluposti, ništa igre pa mi ne smeta. Idealka bi bila da ga uspiješ prodat malo dodat i kupit nex7.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 12:47 (chemmy).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
dxdandy kaže...
pa šta ima veze koliko sam tu i koliko tražim tablet.

Ima veze jer je ovo već prešlo u trolanje. Ili kupi, ili nemoj.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
17 godina
Koji tablet da uzmem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?
Pozdrav ljudi!

Kupujem tablet koji će mi prvenstveno trebati za čitanje stručne literatre, tj knjiga (u boji sa slikama - fotografijama) pa nisam siguran što točno odabrat.
Kvaliteta slike mi je bitna, a i volio bih da mi PDF bude preko cijele stranice.
Razmišljao sam o:
Prestigio PMP5597D-BF-DUO tablet ili Prestigio PMP7100D_DUO tablet.

Neki vele da je za pdf-ove bolji odnos 4:3, drugi vele da rezolocija minimalno 1280. Ovaj 9,7 inčni ima manju rezoluciju (1024), ali je IPS što ovaj veći 10.1 inčni nije, pa sad nisam ziher...

Isto tako ima neki Forcebook za 1999kn sa retina zaslonom. Jel mi to možda to treba?
Ma zapravo me samo interesira hoće li mi 9,7 inčni IPS ekran s rezolucijom 1024x768 biti dovoljno za ovo gore navedeno i hoće li otvarat cijeli PDF?
Tablet je 1300kn, pa bi otišao po njega.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav!

Htjeo bi sebi nabaviti tablet tj. kupiti za tablet sam spreman izdvojiti 1000kn..

Ne razumijem se najbolje koji su modeli dobri..

Da li mi vi možete za tu cjenu ili pak 300-400 kn više naći dobar tablet koji bi me dobro poslužio !

Stranica gdje bi kupio tablet : http://www.ceneje.si/racunalnistvo/prenosniki/tablicni

Hvala svima na pomoci !

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice