Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.755
|
čitano: 2.179.039
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Koji tablet da uzmem?

Da kužim imaš tu negdje temu o Prestigiu pa ti možda ekipa koja ga ima može pomoć.

Mislavgrey bi morao slat svog kineza nazad u domovinu ili davat novce u nekom neovlaštenom servisu ti bar imaš garanciju i servis.

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koji tablet da uzmem?
chemmy kaže...

Prijatelju, ajde prestani bit paranoican i nezamaraj svoju galvu sto cu ja sa tabletom ukoliko mu se nesto desi. 

Navecer ainola venus-a narucujem i to je to. Javim se kada stigne.

17 godina
Koji tablet da uzmem?

Ja se izvinjavam na upadu i offtopicu, ali možete li izgovoriti na glas Ainol Venus bez smejanja?!  {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Koji tablet da uzmem?

Nemogu :P Zvuči ko ime šampona za intimne dijelove tijela

6 0 hvala 0
14 godina
vipplah kaže...

evo uzeo sam prestigio 5580C_DUO i odma problemi, piksel se zamrznio usred ekrana u bijeloj boji i jako iritira, al još iritantnije je što mi se nakon dužeg stajanja u standbyu ne želi više spojiti na wifi vezu, kaže da je "out of range", ne mogu skenirati dostupne wifi veze pa čak ni ugasiti i upaliti wifi, jedino rješenje bude ugasiti i upaliti tablet, onda sve radi ok. Jel ima netko prijedlog ili da ga odma nosim na reklamaciju...??

Kupi posteni tablet tipa iPad {#}

16 godina
gamer34 kaže...
vipplah kaže...

evo uzeo sam prestigio 5580C_DUO i odma problemi, piksel se zamrznio usred ekrana u bijeloj boji i jako iritira, al još iritantnije je što mi se nakon dužeg stajanja u standbyu ne želi više spojiti na wifi vezu, kaže da je "out of range", ne mogu skenirati dostupne wifi veze pa čak ni ugasiti i upaliti wifi, jedino rješenje bude ugasiti i upaliti tablet, onda sve radi ok. Jel ima netko prijedlog ili da ga odma nosim na reklamaciju...??

Kupi posteni tablet tipa iPad {#}

Nemaju svi 3500-6000 kn za i-tablet.

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
Ja sam svoj ipad mini kupio novi zapakirani za 2400 ;)
16 godina
gamer34 kaže...

Onda bolje da si kupio nexusa 7 za 1600;)

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

nešto sam drmao, zasad radi. Inače za tu lovu nenadmašan tablet, nemaju svi za Ipad2...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Placas jabuku, a imas jefitnijih tableta koji ga hardverski prozvacu i ispljunu.

Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
mislavgray kaže...

Placas jabuku, a imas jefitnijih tableta koji ga hardverski prozvacu i ispljunu.

hardwer nije neko mjerilo sreće kod android uređaja, pa cak i sa quad procovima i 1-2 gb rama...

po tome ovaj galaxy tab 2 iz Tcom-a pojede iPad 2 jel tak? No dali je zaista tako? :)

14 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

Mozda si u pravu, mozda nisi?

Razvoj aplikacija je defintivno na strani iphone-a.... Al sad ... 

S android-om nebo je granica...

16 godina
Spike1983 kaže...
mislavgray kaže...

hardwer nije neko mjerilo sreće kod android uređaja, pa cak i sa quad procovima i 1-2 gb rama...

po tome ovaj galaxy tab 2 iz Tcom-a pojede iPad 2 jel tak? No dali je zaista tako? :)

tu si u pravu.

ali ja samo čekam dan kada će apple početi naplačivati upgrade softvera ili firmwarea.

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Ako je netko u trzistu za tablet, imam Nexus 7 32Gb + 3G nekoristen prakticki, svijet medija jamstvo sve.

Uglavnom, cijena je itekako povoljna, ( 1800kn ) pa ako nekoga zanima, PM.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
red_bull kaže...
gamer34 kaže...

A gdje to ima za 1600kn kupiti nexus 7,koji model 16 ili 32gb ili je onaj od 8gb. Ja ode odmah jednog kupiti ako je za te pare!

Taj recimo od 8gb ne bih uzeo ni da mi ga poklone.U obzir dolazi jedino 32gb.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 13:27 (dxdandy).
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav!

evo sam naletio na još jedan teblet koji mi se čini jako dobrim,barem po onome što nudo na papiru.

Šta bi uzeli oda ova dva uređaja.Osobno mi Ainol bolje izgleda a mislim da je hyundai po specama bolji.Hyundai nema recimo hdmi ali

to je sad upitno koliko to kome uopće treba,

http://www.pandawill.com/hyundai-t7-quad-core-tablet-pc-7-inch-ips-screen-exynos-4412-android-40-8gb-gps-bluetooth-dual-camera-hdmi-white-debut-p71301.html

http://www.pandawill.com/ainol-novo7-venus-quad-core-tablet-pc-android-41-ips-hd-screen-7-inch-16gb-dual-camera-black-p70966.html

hyundai je malo skuplji, zanemarivo ako je bolji ali dali je baterija dostatna ili nije to je sad jako upitno.Molim vaše mišljenje.Ainol ima jača bateriju i recimo da je to prednost

ako možete sa njim raditi istu djelatnost barem 1-1.5h duže.

Isto tako ako ne i najjači od gore dva navedena ali opet slaba baterija.Zapravo dali je to uopće slaba baterija ili nije...ja osobno ne znam pa zato vas pitam?

http://www.pandawill.com/icoo-icou7gt-tablet-pc-quad-core-2g-16g-android-41-micro-hdmi-ultra-thin-white-p71581.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 14:28 (dxdandy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
red_bull kaže...
gamer34 kaže...

A di se to moze nac nexus 7 zapakirani barem 16gb s normalnom garom za 1600kn? A i da se moze nac ja bi opet uzeo iPad, zbog jedne stvari nexus je otpocetka, znaci jos od praznog papira dizajniran kao budzet tablet i zato ima neke mane o kojima mi se neda sad razglabat, dok je mini radeon kao premium mali tablet od Appla.

16 godina
dxdandy kaže...
red_bull kaže...
gamer34 kaže...

A gdje to ima za 1600kn kupiti nexus 7,koji model 16 ili 32gb ili je onaj od 8gb. Ja ode odmah jednog kupiti ako je za te pare!

Taj recimo od 8gb ne bih uzeo ni da mi ga poklone.U obzir dolazi jedino 32gb.

200 dolara. bilo gdje vani. to ti je sa dostavom još i manje. Jel ti sad jasno? ili je našoj bug populaciji i dalje vrh shoppinga otići u links i kupiti 40 posto skuplju robu?

Nemoj pričati gluposti. nebi uzeo ni da ti ga poklone?? ajde skuliraj se..

edit:

Pričaš kako nebi uzeo nexusa 7 ni da ti ga poklone, a kupio bi kineski tablet(ainol iz tvojih gornjih postova) za 150 dolara.???

Mislim o čemu ti briješ?{#}

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 20:24 (red_bull).
12 godina
neaktivan
Pričaš kako nebi uzeo nexusa 7 ni da ti ga poklone, a kupio bi kineski tablet(ainol iz tvojih gornjih postova) za 150 dolara.???

pa naravno da ne bih,koji će mi klinac tablet sa 8gb memorije i još nije proširiva...naravno da bih ainol,šta mu fali...ne patim za markama i fensi-šmensi stvarima a mogu si kupiti ako hoču,samo sam realan.Kad je izašao prvi iPhone imao sam ga odmah i to sa 8gb a kada je to bilo...2007g...pa neču nakon toliko godina sad kupovati tablet sa toliko memorije...šta da u njega stavim jedan mp3 i jedan crtani od par mb i onda da se hvalim....pripazi malo na ponašanje na forumu,nismo zajedno čuvali ovce da bi mi se tako obraćao....ako te šta smeta javi se na PM a ne tu da spamaš kao što i ja sad radim zbog tebe.

Isprika ostalom forumašima zbog ovoga i lijepi pozdrav kako svima tako i tebi.

Bez ljutnje,idemo dalje o tabletima a ne o nama. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 21:34 (dxdandy).
16 godina
dxdandy kaže...

pa naravno da ne bih,koji će mi klinac tablet sa 8gb memorije i još nije proširiva...naravno da bih ainol,šta mu fali...ne patim za markama i fensi-šmensi stvarima a mogu si kupiti ako hoču,samo sam realan.Kad je izašao prvi iPhone imao sam ga odmah i to sa 8gb a kada je to bilo...2007g...pa neču nakon toliko godina sad kupovati tablet sa toliko memorije...šta da u njega stavim jedan mp3 i jedan crtani od par mb i onda da se hvalim....pripazi malo na ponašanje na forumu,nismo zajedno čuvali ovce da bi mi se tako obraćao....ako te šta smeta javi se na PM a ne tu da spamaš kao što i ja sad radim zbog tebe.

Isprika ostalom forumašima zbog ovoga i lijepi pozdrav kako svima tako i tebi.

Bez ljutnje,idemo dalje o tabletima a ne o nama. {#}

Pa nismo jer ih ja nemam.  Nexus 7 16 gb košta 200 dolara i ima internacionalnu garanciju di god ga kupio.. Jel ti sad jasnije?

ili ga nećeš ni da ti ga netko pokloni..?

Za razliku od takvih koji puno pričaju i busaju se kako "oni nebi ni badava" ja već godinama ne kupujem kod nas i ne fantaziram "kako bi mogao kupiti na internetu" nego to i radim.

Kupio sam chuwi v99 a31  pred par dana i prezadovoljan sam(ne patim na "marke"), ali da mi netko da za 50 dolara više i-pad 4 odmah bih ga uzeo.

jednostavno se nebi isplatilo štediti 200 kn. Jel sad kužiš?

[M|C] jokaCRO ingame
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Danas sam imao priliku isprobati jedan tablet od huawei i moram priznati da sam se malo razočarao.Radi se o Huawei MediaPad 7 Lite modelu sa 8gb memorije.Onako pod rukama na prvu ostavlja jako dobar dojam.Odmah sam ga pokušao s rukama uvijati u osmicu ali ne ide niti šta pucketa ili škripucka.Tvrdo i odlično sklopljeno kučište.E sad softver me jako razočarao tj. ne softver već hardver pod haubom.Ovako na papiru to izgleda sasvim solidno ali kad probaš malo listati stranice odmah se osjeti lag.Da stvar bude još gora,kad sam pokrenuo browser i pokušao učitati stranicu net.hr = živa drama.Treba mu jako dugo da ju učita a onda skrolanje prema dolje je isto kao kad smo na starim CRT spustili refresh rate na 49hz pa onako sve titra...gotovo sam se izbljuvo kako mi se smučilo.Baš sam se razočarao.Display je sasvim ok ali mi je rezolucija premala i sad vidim da odustajem općenito od 7 inchnih tableta.Meni osobno je to premalo.Kad se stranica učita ja opet moram to uvečavati kako bih vidio slova čitati sa lakoćom bez nekog naprezanja.Da se razumijemo,imam odličan vid ali ne želim se umarati i naprezati dok nešto radim tj. čitam za odmor.Vidim ja to i bez uvečanja ali ipak su to premala slova da bih ja sad uzivao u surfanju sa takvim tabletom.Bacam se u novu potragu za tabletom minimalno 9,7 ili 10,1 incha.Odustajem odmah i od 8incha iako nisam ni vidio kako to izgleda.

Prijatelj ga je dobio za 500,00kn a upaljen je bio možda dva puta i jednom punjen.Isplativa investicija i za te pare

nije loš ali eto meni se to ne sviđa,dosta laga i osobno vidim da mi treba veći display.

Radi se o ovom tabletu : http://www.gsmarena.com/huawei_mediapad_7_lite-4882.php

Pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 22:20 (dxdandy).
Moj PC  
3 5 hvala 0
15 godina
Koji tablet da uzmem?

Nexus 7 je zvijer samo takva. Druga je stvar što se u ovoj glupoj državi sve plaća duplo više. Ja sam svoj Nexus7 platio 2100 u micronisu, u linksu je bio 2400-2500.Imam 32GB verziju i nemam ni 5GB na njemu. Nešto glazbe, par igrica(najveća ViceCity) i to je to.

Sve ostalo što mi treba vučem preko WLANa, ili u krajnjem slučaju spojiš eksterni hard. E pa ako onda 2TB dodatne memorije nije dosta, stvarno ne znam.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Leglo kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

Koji tablet od ova tri?

- Služio bi mi ponajviše za slušanje glazbe na youtubeu, pa facebook, e-mail, pdf, skype, surfanje (mora biti full flash suport), igrice skoro pa da me i ne zanimaju.

1. najjeftiniji Prestigio multipad 1.078 kn

-gledao sam tu na bugu pa kažu da nešto ekran nije bajan.

2. navodno best buy tablet LC power Tion sina

-čitam, navodno wi fi do zla boga loš. sve preko 2m jedva lovi, a i baterija za plakat, što mi je jako bitno.

3. najskuplji Asus Nexus 7

- čini se savršen, ali neznam da li se isplati davati tolike novce za njega. 

Budući da imam Galaxy s3, je li mi potreban takav tablet!? 

Danas je svaka lipa bitna, malo mi je žao dati tolike pare za taj stroj.

Svaki komentar mi znači, hvala!

Osobno bih odabir sveo na Nexus 7. Definitivno se isplati dat duplo više novaca za barem 4x bolji tablet. 

Hvala kolegi Leglo na preporuci. Stvarno se isplati. A o minusu na računu, drugi puta! {#}

N7 vs S3 N7 vs S3
Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 19:09 (Bernard Huky Hux).
12 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav ekipa!

Što mislite o ovome: http://www.svijet-medija.hr/p/Tablet-ra%C4%8Dunalo-GOCLEVER-TA-R83.2,-8GB,-8/45581/ ?

Čini mi se OK po svim specifikacijama, jedino mi je baterija sumnjiva (3800 mAh). Namjeravam ga koristiti pretežno za net, i bilo bi poželjno da je stalno online zbog skypea i sličnog. Da ne bi bilo kupio sam tablet radi mobilnosti, a ono pola dana ukopčan u zid :D Koliko se obično uzima za poželjno trajanje baterije za nekakav rad srednjeg intenziteta?

Računam oko 1300 kn potrošit, i ovaj je jedini na domaćem tržištu a da za tu cijenu nudi neke specifikacije koje bi danas trebale biti standard (IPS, dual core). Ebay nudi dobar izbor (Onda, Ployer, Sanei), ali ne znam da li mi je pametno sa kinezima se zezat, osim ako netko može preporučit sigurnu kupovinu, tipa da je sam kupio ili zna da ne šalju otpad iz servisa :)

Gledao sam malo što nudi Prestigio, vidim da ih ljudi vole, ali nekako ne nalazim ništa posebno - ili su 7", ili su zastarjelih specifikacija.

Ako imate kakvu preporuku bio bih zahvalan, jer je izbor ogroman, informacija malo a love za experimente nemam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hellblade kaže...

Pozdrav ekipa!

Što mislite o ovome: http://www.svijet-medija.hr/p/Tablet-ra%C4%8Dunalo-GOCLEVER-TA-R83.2,-8GB,-8/45581/ ?

Čini mi se OK po svim specifikacijama, jedino mi je baterija sumnjiva (3800 mAh). Namjeravam ga koristiti pretežno za net, i bilo bi poželjno da je stalno online zbog skypea i sličnog. Da ne bi bilo kupio sam tablet radi mobilnosti, a ono pola dana ukopčan u zid :D Koliko se obično uzima za poželjno trajanje baterije za nekakav rad srednjeg intenziteta?

Računam oko 1300 kn potrošit, i ovaj je jedini na domaćem tržištu a da za tu cijenu nudi neke specifikacije koje bi danas trebale biti standard (IPS, dual core). Ebay nudi dobar izbor (Onda, Ployer, Sanei), ali ne znam da li mi je pametno sa kinezima se zezat, osim ako netko može preporučit sigurnu kupovinu, tipa da je sam kupio ili zna da ne šalju otpad iz servisa :)

Gledao sam malo što nudi Prestigio, vidim da ih ljudi vole, ali nekako ne nalazim ništa posebno - ili su 7", ili su zastarjelih specifikacija.

Ako imate kakvu preporuku bio bih zahvalan, jer je izbor ogroman, informacija malo a love za experimente nemam :)

Ako ne želiš kupovati vani ovaj je za te pare najbolji. Baterija bi trebala trajati bar 4-5 sati ali i to je utopija za budget tablete.

[M|C] jokaCRO ingame
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Dakle, kod kuće imam  laptop , na poslu desktop i HTC Desire s 3GB besplatno i to mi je dovoljno kad sam u pokretu. Treba? mi tablet jer kad idem na put moram , radi prezentacije , tegliiti lap.....dojadilo mi. Osim toga  HTC mi je nedovoljno velik . Dojadili mi i razni papirići na sastanacima . Dakle razmišljam o 10 incha , Android jer valjda je jednostavnije povezivanje i Wlan da mogu preko HTCa na internet, velika autonomija ,  lagan ali ne mislim ga stalno držati u jednoj ruci, cijena nije problem ali bi mi bilo ugodnije da ga kupim u HR. Ima li tko volje da pomogne?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Autonomija kod top modela se kreće ovako nekako :

Apple iPad mini - 12:43h ( WiFi )

Samsung Galaxy Tab 7.7 - 12:01h

Apple iPad 4 - 11:08h ( WiFi )

Apple iPad 2 - 10:26h

ASUS Eee Pad Transformer Prime - 10:17h

Samsung Galaxy Tab / Note - 9:55h

Apple iPad 3 - 9:52h

Google Nexus 7 - 9:49h

( Engadget.com )

Osobno mislim da se prezentacije mogu komotno napravit i na iPad-u mini ( 7.9" ), no ukoliko ti je bitan 10.1" faktor i Android onda ASUS ili Galaxy Note 10.1

In the end there will be only ( c )haoss ...
12 godina
neaktivan

Ovo bi rebao biti  "veliki dodatak" za HTC , pa zato 10", hvala pogledat ću predloženo.

pozdrav

16 godina
Leglo kaže...

Autonomija kod top modela se kreće ovako nekako :

Apple iPad mini - 12:43h ( WiFi )

Samsung Galaxy Tab 7.7 - 12:01h

Apple iPad 4 - 11:08h ( WiFi )

Apple iPad 2 - 10:26h

ASUS Eee Pad Transformer Prime - 10:17h

Samsung Galaxy Tab / Note - 9:55h

Apple iPad 3 - 9:52h

Google Nexus 7 - 9:49h

( Engadget.com )

Osobno mislim da se prezentacije mogu komotno napravit i na iPad-u mini ( 7.9" ), no ukoliko ti je bitan 10.1" faktor i Android onda ASUS ili Galaxy Note 10.1

Ovo su deklarirane vrijednosti.stvarno vrijeme autonomije je puno manje.

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
Gdje se nexus 7 moze kupit povoljno i dostavit u RH a da ne idem po njega van.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice