Koji tablet od ova tri?
- Služio bi mi ponajviše za slušanje glazbe na youtubeu, pa facebook, e-mail, pdf, skype, surfanje (mora biti full flash suport), igrice skoro pa da me i ne zanimaju.
1. najjeftiniji Prestigio multipad 1.078 kn
-gledao sam tu na bugu pa kažu da nešto ekran nije bajan.
2. navodno best buy tablet LC power Tion sina
-čitam, navodno wi fi do zla boga loš. sve preko 2m jedva lovi, a i baterija za plakat, što mi je jako bitno.
- čini se savršen, ali neznam da li se isplati davati tolike novce za njega.
Budući da imam Galaxy s3, je li mi potreban takav tablet!?
Danas je svaka lipa bitna, malo mi je žao dati tolike pare za taj stroj.
Svaki komentar mi znači, hvala!
Imam taj tablet i za te novce je odličan.Nema nikakvih problema sa ekranom,ima IPS matricu,boje su vrlo prirodne,reagira na svaki dodir,gura sve igre,pušta full hd videe preko wifi-a bez problema,wifi hvata daleko bolje nego moja Xperia U(U mojoj sobi na Xperii inače se moram spajati preko AP-a jer mi signal bude na 1 crtici i puca,a na tabletu je 2-3 stalno),hdmi također super radi,flash player također super radi,čak i 1080p videi se mogu gledati preko desktop verzije Youtubea,bundle koji se dobije uz njega je odličan,najveći problem mu je baterija koja traje oko 3 sata na maksimalnom osvjetljenju,stock browser mu je također odlično napravljen.Najbolja stvar mu je cijena tj samo 1044kn iz Linksa ako se plaća pouzećem.