Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.786
|
čitano: 2.263.432
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Koji tablet da uzmem?
mar123 kaže...

sto kazete na asus tf300t- nvidia tegra 3 quad core, grafika nvidia tegra 3, 1 gb ddr3 ram, 10" 1280x800, 16 gb, 8 megapiskela i 1,2 megapiskela kamera, baterija 2940mAh, i dock station za 3700 kn? jel to dobar tablet?

Vrlo dobar, pogotovo ako se želiš igrat na njemu.

Dock station je korisna stvar, iako mene ne zanima pošto mi se ne ukapa u tablet viziju {#}

16 godina
mar123 kaže...

sto kazete na asus tf300t- nvidia tegra 3 quad core, grafika nvidia tegra 3, 1 gb ddr3 ram, 10" 1280x800, 16 gb, 8 megapiskela i 1,2 megapiskela kamera, baterija 2940mAh, i dock station za 3700 kn? jel to dobar tablet?

Solidan Android tablet više srednje klase. Jesi li sigran da ti treba dock+keyboard?

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

baterija jako preslaba ovako na papiru, treba vidjeti recenzije koliko realno drži

16 godina
Koji tablet da uzmem?
Pa nije da mi treba dock station, vidio sam da se prodaje i bez, tako kosta 3000 kn. Kakav je taj tablet u usporedbi s galaxy tabom 10"?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...
Pa nije da mi treba dock station, vidio sam da se prodaje i bez, tako kosta 3000 kn. Kakav je taj tablet u usporedbi s galaxy tabom 10"?

Imaš tonu recenzija te su mišljenja da su oba vrlo dobri tableti.

Vidio sam oba i radio na njima te meni osobno, draži je Tab 2 10.1

Asus ima jači hardver dok Tab 2 bolji prikaz na ekranu, ima tu još sitnica...kao bolja kamera na Asusu (meni nebitno)...

Na YT imaš masu usporedbi, evo jedna koja mi je ostala u favoritima

Edit: oba su dobila Jelly Bean nadogradnju {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 12:49 (Virty).
16 godina
Koji tablet da uzmem?

a vidio sam i da ima jaci model tf700t, on ima tegru t33 quad core, 1 gb ram, 64 gb ssd, 10", full hd rezolucija(1920x1080), 8mp kamera, dock za 5700 kn. jel to preskupo za takav tablet? gledo sam jos i onaj win8 od acera, win 8 mi se jako svida na tabletu, kosta 6000 kn, kakav je u usporedbi s ovim andoridom za iste pare, koji je bolje/isplativije kupit, i jel ipad bolji ili losiji od tih?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

a vidio sam i da ima jaci model tf700t, on ima tegru t33 quad core, 1 gb ram, 64 gb ssd, 10", full hd rezolucija(1920x1080), 8mp kamera, dock za 5700 kn. jel to preskupo za takav tablet? gledo sam jos i onaj win8 od acera, win 8 mi se jako svida na tabletu, kosta 6000 kn, kakav je u usporedbi s ovim andoridom za iste pare, koji je bolje/isplativije kupit, i jel ipad bolji ili losiji od tih?

Za te pare, kupi pošten laptop i ostat će ti za par {#}

16 godina
Koji tablet da uzmem?

imam ja laptop(netbook) ali ocu bas tablet sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

imam ja laptop(netbook) ali ocu bas tablet sad.

Pošto ti pare nisu problem, kupi Ipad 4/Nexus 10/Asus TF700 10 i na konju si.

16 godina
Koji tablet da uzmem?

jel ima nexus 10 uopce kod nas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Kupujem tablet sestrični  za rođendan. Koji bi od ovih bio bolji?

Prestigio PMP3370B

Denver TAC-80011

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 18:30 (m0jA bAkA).

0 0 hvala 0
17 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav!

Evo kupujem tablet i ovaj mi je zapao za oko.

Nebih ipad i ništa slično, preskupi su.

Ima li možda netko ovakav ili sličan?

http://www.ramos-sale.com/ramos-w30hd-quad-core-10-1-inch-1920-1200-ips-android-tablet-pc.html

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Nadam se da postoji netko mi je voljan pomoći.

Uglavnom dobila sam tablet Denver 70042 i ne mogu se spojiti na internet. Nakon što upišem lozinku, sve ostaje na dohvaćanju IP adrese. Kad mi se prikaže dostupna mreža piše da je osigurana značajkom WPA/WPA2 pa sam dobila savjet da maknem zaštitu, ali ja ne znam kako... pokušavala sam ići na 192.168.1.1, ali ja tamo ne vidim ništa takvog :D

Tablet je ovaj ako kog zanima http://www.tehnocentar.hr/category/10009/product/100963/default.aspx

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
brinneta07 kaže...

Nadam se da postoji netko mi je voljan pomoći.

Uglavnom dobila sam tablet Denver 70042 i ne mogu se spojiti na internet. Nakon što upišem lozinku, sve ostaje na dohvaćanju IP adrese. Kad mi se prikaže dostupna mreža piše da je osigurana značajkom WPA/WPA2 pa sam dobila savjet da maknem zaštitu, ali ja ne znam kako... pokušavala sam ići na 192.168.1.1, ali ja tamo ne vidim ništa takvog :D

Tablet je ovaj ako kog zanima http://www.tehnocentar.hr/category/10009/product/100963/default.aspx

Hvala.

Za početak čini mi se da ukucavaš krivu lozinku, obzirom na proceduru nakon ukucavanja lozinke, spajanje se događa u trenutku.

Moje mišljenje i savjet je da nazoveš SZK operatera koji ti je i provider te da djelatniku tehničke podrške kažeš da imaš problem koji imaš te da ti učini novi WPA2 ključ, a nakon toga ako ti ne se bude računalo spajalo na mrežu, onda trebate unijeti ispravne postavke za internet!

ATJ Lučko
16 godina
kishobran kaže...
mar123 kaže...

baterija jako preslaba ovako na papiru, treba vidjeti recenzije koliko realno drži

Isprobano drži oko 8 sati - miks čitanja, igranja, gledanja videa/filma...

15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Istina baterija je mana uređaja.Oko 4 sata maximum

i ja ga kupio prije par dana(prestigio pro duo 7.0). sve je super, jedino da je malo jaca baterija ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 15:04 (Medoman).
14 godina
Jos samo da nađem jeftino rjesenje za gps na Pro Duo i super
robimarko@gmail.com
17 godina
robimarko kaže...
Jos samo da nađem jeftino rjesenje za gps na Pro Duo i super

Misliš preko vanjskog modula? ili ih ima i sa ugradenim gps modulima?

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
Mislim preko vanjskog modula sa bluetoothom samo ih kod nas nemogu.naci gdje kupiti
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
mcf kaže...

ONtopic - kupio sam Gdji mcf jucer LC Power Miru-2 (10", 1.2CPU,Mali400,1+8GB, trenutno 1400kn na 'akciji' u linksu). Posto imam (ili sam imao) jos pokoji slican gadget doma, evo par usporedbi:

- autonomija, brzina, ekran, rad pod danjim svijetlom, responzivnost, kamera, i jos pokoja sitnica (kabel za punjenje duzine 1m?!) nisu ni slicni primjerice novom ipadu (ni onom prijasnjem). No, za 1/4 cijene niti trebaju, niti mogu biti. No za 1400kn tablet je i vise nego pristojan. Ekran je u kucnim uvjetima skroz solidan, nisam vidio distorziju pri rubovima, sitni font je skroz citak. Baterija je izdrazala skoro 5 sati na wifiu. Isprobao sam par igri (birde i slajsanje) - preciznost dodira ekrana je dobra i precizna, a sto se tice brzine par igri koje sam probao nisi zastekale niti jednom. Dosta brzo se pali i gasi.

Opera ne steka (probao sam do 5-6 tabova). Vrti 720p, ima 2 usba, radi tastatura i mis, ima i hdmi. Uz nekakvu sambu, mozda moze posluziti kao htpc? :) Android market radi bez problema. Dizajn je iznenadjujuce solidan, u odnosu na par drugih no-nameova koje sam drzao u ruci. Kompaktan, cvrst, nista ne kvrcka, nista se ne svija, back strana je u stvari jako lijepog dizajna. Ne morate se sramiti ako ga stavite na stol kraj ipada ili galaxya :)

Za tu lovu i 10" ekran skroz zadovoljan. I hvala toxicu na par savjeta oko Mire :)

Edit - link - par slika i video

U Linksa su dobili novi LC POWER Tyon Sina-1, 10.1 po cijeni od 1.700kn. Ako ga je tko kupio može li kakvi dojmovi.
  Procesor je dual core 1.Ghz - ARM Cortex A9, 1 GB DDR3,Bluetooth 4.0 ,Resoultion display 1280 x 800 ,IPS panel, G sensor,Bluetooth, materijal aluminium i plastika.
Po ovome bi se reklo prilično dobar{#}

evo i link izgleda:http://www.nakupovanje.net/izdelki/racunalnistvo/prenosniki/tablicni-racunalniki/20247/lc-power-tyon-sina-1-tablicni-racunalnik

17 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

BUG bi baš mogao napraviti neki veliki detaljan test tableta. Nisam siguran al mislim da nisu napravili još ni jedan a čekam ga ot kad su se tableti počeli pojavljivat. Al glavno da u par mjeseci razmaka imamo 2 testa headsetova. :-)

10 0 hvala 0
17 godina
LOTROwannabe kaže...

BUG bi baš mogao napraviti neki veliki detaljan test tableta. Nisam siguran al mislim da nisu napravili još ni jedan a čekam ga ot kad su se tableti počeli pojavljivat. Al glavno da u par mjeseci razmaka imamo 2 testa headsetova. :-)

Slažem se! {#}

17 godina
Koji tablet da uzmem?

A kud ti se zuri ? ima vremena, vidis kako su "vec" torchlightu 2  napravili recenziju ..... sad pa sad..... :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koji tablet da uzmem?

Poludil bum s ovom Mirom2. Napravio update firmwarea, sada mi uopće ne prepoznaje touch, javljam se supportu, ni sim ni tam, nikoga nema... katastrofa :(

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Koji tablet da uzmem?

Kolika je razlika u 7" i 8". 

Jel netko pozalio kaj je kupio 7" a ne 8 ili vise?

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
17 godina
Koji tablet da uzmem?

Pa minimalna razlika, ali najsigurnije ti je ako imas ikako prilike odi u bilo koji shop pa tamo vidis, tak oces biti najsigurniji.Ja sam isto gledao sta bi 7 ili 8  ali ipak uzeo jaci 7, jer taj 1 inch mi ni ne igra tolku ulogu,vaznija mi je bila snaga (il ti ga jacina) od velicine ... jedino mozes gledat bas razliku koja se vidi je 7-8 naspram 10 ....e tu su jace muke....al po meni 7-8 sve to isti vrag

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Koji tablet da uzmem?

Razlika između 7 i 8' je ogromna. Zbog boljeg aspect ratia za skoro sve šta radiš na tabletu 8 incha je miljama ispred 7'.

0 2 hvala 0
17 godina
Koji tablet da uzmem?

pa i nije bas, ali ok svatko svoje..... najjednostavnije ode se i isproba pa se vidi, sto ljudi sto cudi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Koji tablet da uzmem?

Razlika u površini ekrana je 40% između 7 i 8'. To baš i nije zanemarivo. Sto ljudi sto čudi al kod ovih jeftinih tableta više vrijedi sto ljudi sto novčanika {#} 

0 0 hvala 0
14 godina
Koji tablet da uzmem?

Zanima me gdje mogu točno provjeriti koliki SAR imaju pad računala, posebice je u pitanju kod Prestigio pad računala.

Ne bi bilo zagorega da postoji mogućnost komparacije kao na GsmAreni, ali na njihovim stranicama ne vidim Prestgio uopće pa nikako!?!?

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice