Koji prestigio odabrati

poruka: 26
|
čitano: 24.619
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Koji prestigio odabrati ?

Pozdrav :)

Molio bi pomoc pri odabiru prestigio tableta.Dvoumim se koji da uzmem MultiPad 7.0 Pro Duo(http://www.prestigio.com/products/Tablet_PC/MultiPad/MultiPad_7.0_PRO_DUO) ili ti MultiPad 7.0 Prime Duo(http://www.prestigio.com/products/personal-computers/Tablet_PC/MultiPad_7.0_PRIME_DUO).Razlike nisu neke pre velike ali opet neznam jeli bolje da uzmem MultiPad 7.0 Prime Duo koji ima 16gb memorije cvrsce kuciste ali opet ima slabiju bateriju i takt procesora od MultiPad 7.0 PRO DUO.Da i razlika u cijeni je nekih 100 kn u korist Pro duo tableta.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji prestigio odabrati

http://www.notebookcheck.net/Review-Prestigio-MultiPad-7-0-Prime-Duo-PMP5770D-Tablet.84656.0.html

http://alatest.co.uk/reviews/laptop-computer-reviews/prestigio-multipad-7-0-prime-duo-pmp5770d-tablet/po3-195636974,30/

Evo 2 reviewa. Osobno smatram da je Prestigio sranje jer sam imao loša iskustva s njihovim tabletima tak da ja ne bi uzeo ni jedan bez obzira na dobre ocjene. Također ne bih uzeo 7 inča već 10 al eto ja smatram da je to bolje. :-) / inča je skro pa mobitel :-).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Koji prestigio odabrati

Tableti su cisto OK, ne ocekuj da ce biti najbolji na svijetu za te novce. Pisano je dosta po forumu o ta dva modela, eto imas i recenzije pa si malo razmisli, idi i isprobaj prije kupnje svakako

@LOTRwannabe 

Koji bi ti preporucio tablet do 1100 kn cca? Koji vrijedi te novce?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 13:00 (cyclone).
15 godina
neaktivan
Koji prestigio odabrati

Ja sam kupio pro duo7.0.

Ipak mi vise znaci bolja baterija, brzi procesor i HDMI prikljucak, nego 8 giga vise kapaciteta i alu straznjeg dijela.

A i nesto je jeftiniji.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji prestigio odabrati

Evo kupio sam prestigio multipad 7.0 prime duo imam ga nekih 10 dana i jako sam zadovoljan sa njim jedina zamjerka ali to sam i znao prije nego sam ga kupio je slaba baterija.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Koji prestigio odabrati

A kolko je slaba baterija?

Jel bi mozda root pomogao ili noviji softver?

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Baneak47 kaže...

Evo kupio sam prestigio multipad 7.0 prime duo imam ga nekih 10 dana i jako sam zadovoljan sa njim jedina zamjerka ali to sam i znao prije nego sam ga kupio je slaba baterija.

si uspio mozda uspio  otkriti gdje se nalazi utor za micro sd karticu i dal ti je ponuđen JB update? najavljen je i na kutiji i na web-u al ga nigdje nema za preuzeti {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 16:31 (tomislav91).
13 godina
neaktivan
Koji prestigio odabrati

Kontaktirao sam sluzbu za korisnik i oni su rekli da rade na Jb update tako da nam ostaje samo cekati.A utor za micro sd karticu je ispod gornjeg djela maske kod kamere.

utor ua micro sd utor ua micro sd
A kolko je slaba baterija?

Lithium Ion Polymer 3200 mAh.

0 0 hvala 1
14 godina
Da rade na JB updaetu za Pro Duo i Prime Duo.
robimarko@gmail.com
14 godina
protjeran
Koji prestigio odabrati

Radi se o jako lošim tabletima, ljudima bi bilo pametnije da ne kupuju to smeće nego da skupe malo i kupe nešto pošteno.

0 3 hvala 0
14 godina
7.0 Pro Duo uopće nije smeće već je super tablet za te novce.
Dobar ekran,snažan procesor i GPU za 1000kn
Pa što bi ti više
robimarko@gmail.com
14 godina
protjeran
Koji prestigio odabrati

Da ne šteka tolko? Pretpostavljam da je to sve tu negdje ko 8.0 duo pro pa eto da pobrojimo u tjedan dana korištenja: Wi-Fi puca i ima poteškoča s spajanjem, ekran nije loš ali touch ima jako lošu preciznost i osjetljivost naravno probija svjetlost, sam OS je jako laga, baterija je dosta loša, GPU neznam zašto (loši driveri ili šta) se muči s gotovo svim igrama itd itd.

0 0 hvala 0
14 godina
7.0 Pro Duo uopće ne šteka.Jako je fluidan,wifi ne puca,ekran je vrlo precizan i kvalitetan,nigdje ne probija svjetlost,OS nigdje ne lagga,baterija traje oko 4 sata,a gpu(Quad core Mali 400) nema problema s nijednom igrom
robimarko@gmail.com
14 godina
protjeran
Koji prestigio odabrati

Ok neču trollat uređaj (makar s razlogom) al da ti dokažem da nisam jedini koji tako misli o uređaju pogledaj malo forum. U par mjeseci odkad je Prestigio prisutan na našem tržištu tu na forumu je ispisano na stotine postova s kvarovima i problemima ovih tableta.

0 0 hvala 0
16 godina
Koji prestigio odabrati

Kakva je kvaliteta IPS ekrana? Kako izgleda crna boja, sivkasto ili je crna?

Keep Calm and SWAG
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 16:31 (bruno03).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji prestigio odabrati

i ja imam 7.0. pro duo, i nemam nikakvih problema, na wi-fi mi se spoji u sekundi, i nikad veza ne puca.

Spajanje na mob. preko wi-fi i korištenje 3g za surf isto radi bez ikakvih problema.

Igrice rade odlično, koristio sam sve koje sam igrao i na mobu (Samsung galaxy s plus), i ni sa jednom nisam imao problema.

Ekran savršen, vidljivost, prikaz.

Kvaliteta izrade isto.

Jedino što bih spomenuo je (možda) kraće trajanje baterije, ali kako se dosta igram i prčkam, nemam neku refencu s kojom bi to mogao usporediti, eventualno surfanje mobitelom preko wi-fija i Opere mini, u odnosu na to mi se subjektivno čini kraće trajanje baterije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 9:17 (Medoman).

0 0 hvala 0
16 godina
Koji prestigio odabrati

MultiPad 7.0 Pro Duo kupljen 28.11.2012 crni ekran ne puni se i ne želi se upaliti , slabo korišen možda 7x napunjen, ne pomaže reset. kako reklamirat tražiti novi ili uzeti neku drugu marku  tableta?????? razočaranje zbog kvara

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pa reklamiraj tamo gdje si kupio
robimarko@gmail.com
16 godina
Koji prestigio odabrati

Reklamirao ga danas dobio novog, ko moze znati koliko ce ovaj raditi ispravno????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
popov kaže...

Reklamirao ga danas dobio novog, ko moze znati koliko ce ovaj raditi ispravno????

Isus.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
16 godina
Koji prestigio odabrati

danas ponovo reklamacija ne radi wi-fi mreža , spoji se na ruter nakon 15-20 sekundi gubi vezu, baš nemam sreće sa tabletom !!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji prestigio odabrati

Ja imam već kojih 2 mjeseca Prestigio 7" PRO DUO i nemam nikakvih problema, osim što povremeno ne mogu startati G+. Igre rade super (Pocket legends, Need for Speed), baterija radi prema očekivanju, još čekam update na JellyBean.

0 0 hvala 0
16 godina
Koji prestigio odabrati

danas dobio treći tablet novi zapakiran javim kad ga isprobam !!!! pa ti kupi tablet preko neta bez ostvarive garancije u Hrvatskoj domovini

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji prestigio odabrati

14. 2.2012 opet reklamacija uz lijevi rub ekrana cijelom dužinom probija pozadinsko osvijetljenje,

ne radi google play sa njega se ne može instalirati niti jedna aplikacija ( server eror code scnb86073)

baš ne mogu pogoditi ispravan uređaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a jesi li razmislio da uzmeš pare a oni nek se igraju sa ti poluproizvodom...pa ne mogu vjerovati da toliko za redmo nije ispravno...zar ti to ne govori nešto

15 godina
neaktivan

Ne kupujte to smeće. Toj firmi bi bilo najbolje da prestane sa proizvodnjom tog smeća. Ti tableti jednostavno ne funkcioniraju!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice