Nije mi jasno zašto pri restart pointu izgubim 1-2 gb memorije.Usljed čega to dolazi i kako riješiti...Hval?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Memoriju s hard diska ili RAM?
Nije mi jasno zašto pri restart pointu izgubim 1-2 gb memorije.Usljed čega to dolazi i kako riješiti...Hval?
Ako pod ovim preciznim izričajem misliš na Restore Point, i gubitkom prostora uslijed kreiranja istoga, onda je to posve normalno i očekivano. Naime, Restore Point je naziv za "snapshot" operativnog sistema poradi backup-a i olakšavanja povratka u radno-sposobno stanje Windows OS-a uslijed nemogućnosti boot-anja samog OS-a. Za sve ostalo, Google i System Restore.
P.S. Iako, moglo bi biti da je 1-2 GB malo previše, ali opet...
Sa hard diska,a meni je to nekako malo previše 2 gb.
Koliko imaš instaliranih programa, igara, koliko je "stara" instalacija Windows-a (zato jer Windows Vista/7 rade kopije starijih verzija sistemskih datoteka, pa ako imaš podosta starijih programa, možda zbog njih neuobičajeno povećava Restore Point)? Meni ti je veličina svakog Restore Point-a cca 350 MB (500 MB max.), a sistem je skoro pa goli, Office, jedna pozamašna aplikacija, i 10-20 malih programa, niti jedna igra.
OT: Možda su ti Windows-i svojeglavi ekspanzionisti pa se šire gore od Amerikanaca
Nema igara baš ništa,windows xp star 4 godine a sad i kad idem na control panel da uklonim neke programe ,npr Office recimo imam dva na hrvatskom i Engleskom(to mi majstor radio) i idem ga izbrisati ne reagira,a isto tako ne mogu instalirati msn(windows live m) jer mi stalno kaziva da već postoji u računalu ,ali ja ga ne mogu naći,odnosno kako ga izbrisati.Sad imam trenutno samo 26 gb na c disku?
Jel ti se gubi kapacitet harda ili samo slobodan prostor???
kapacitet harda.