Vertikalne zelene pruge na monitoru

poruka: 7
|
čitano: 1.201
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Kada igram neku igru, nakon cca. 5 min preko ekrana mi se pojave vertikalne zelene pruge. Dok sam na internetu ili gledam film sve je u redu, pa sumnjam na grafičku karticu jer je ona pod velikim opterečenjem za vrijeme igranja igara. Inače, probao sam reinstall drivera, ali još uvijek se isto događa. Što vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Vertikalne zelene pruge na monitoru
FileFicho kaže...

Kada igram neku igru, nakon cca. 5 min preko ekrana mi se pojave vertikalne zelene pruge. Dok sam na internetu ili gledam film sve je u redu, pa sumnjam na grafičku karticu jer je ona pod velikim opterečenjem za vrijeme igranja igara. Inače, probao sam reinstall drivera, ali još uvijek se isto događa. Što vi mislite?

Pogledaj temperaturu grafičke za vrijeme igranja.

16 godina
FileFicho kaže...

Moglo bi da ti grafička pomalo odlazi...meni je tako sa starom grafom počelo sa horizontalnim crvenim linijama koje su prvo počele u toku igri, i onda bi restart kompa rješio problem, na kraju su stalno bile čim bi se upalio komp...srećom pa bila u garanciju pa dobio novu nakon uvida

Stoja
13 godina
Stoja kaže...
FileFicho kaže...

Moglo bi da ti grafička pomalo odlazi...meni je tako sa starom grafom počelo sa horizontalnim crvenim linijama koje su prvo počele u toku igri, i onda bi restart kompa rješio problem, na kraju su stalno bile čim bi se upalio komp...srećom pa bila u garanciju pa dobio novu nakon uvida

Upravo to se meni počelo događati danas...temp. su bile normalne kao i sve drugo, ali svejedno nisam ništa igrao. Danas ga idem upaliti i odmah nakon Windows logoa pojave se te linije...kako da testiram je li grafa kad nemam zamjenske, a procesor mi nema integriranu?

13 godina
protjeran

pa kod frenda...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FileFicho kaže...
Stoja kaže...

Upravo to se meni počelo događati danas...temp. su bile normalne kao i sve drugo, ali svejedno nisam ništa igrao. Danas ga idem upaliti i odmah nakon Windows logoa pojave se te linije...kako da testiram je li grafa kad nemam zamjenske, a procesor mi nema integriranu?

99% je grafa problem...ili odi sa grafom kod nekog frenda ili neka ti neki frend donese svoju grafu i provjeriš.

Stoja
13 godina

Hvala, imam još jedno nevezano za to pitanje: može li se sa hard diska putem Sata -> USB adaptera preuzeti datoteke koje su na tom hard disku ako je izbrisana particija na kojem su Windowsi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice