Trenutno racunalo za igranje igara zaključana tema

poruka: 21
|
čitano: 7.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Trenutno racunalo za igranje igara? pomoc

ovako trenutno imam sljedecu konfu

Procesor: AMD Athlon II 7850 Black Edition AM2+

Matična: Gigabyte GA-M52L-S3P 

Grafička: HD 4850 1GB GDDR3 PCI-E accelero s1 rev.2

Ram: apacer ddr2 2x2gb 800mhz

Napajanje: powerSupply 500w

Hard Maxtor 250GB 7200RPM 

Kučište:NONAME

Optika: LG DVD-RW

Monitor: LG Flatron W2243S

Zanima me cijeli zivot koristim win xp i sada bi presao na nesto drugo mada mi frendovi kazu da mi je racunalo preslabo za win 7 ako mislim igrati novije igre tipa bf3 i drugo. Zanima me hoce li mi racunalo igubiti puno na jacini ako stavim win 7 ili sta da napravim? nisam bas pri novcima za nadogradivanje nekih jacih dijelova.Hvala

veky
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 19:06 (vekyyy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Trenutno racunalo za igranje igara? pomoc
sve sto ti fali je jos 2gb rama koji nije skup... meni je stari komp slican tvom slabijeg proca ljepse radil s win7 nek s xp
ako kupis rama neces nikaj izgubit jer je sedmici 4gb taman
14 godina
neaktivan

znaci mogu trenutno staviti win 7 samo kada skupim para staviti jos 2 gb i to bi bilo to??Posto mi neki kazu da cu izgubiti jako puno na fps recimo u cod2 kada stavim win 7. I mozete mi reci koji win7 da kupim za igranje  ultimate ili neki drugi?

veky
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 12:04 (vekyyy).
13 godina

Pricaju gluposti....tvoja konfa je dovoljna za win7 i igrat ces igre normalno...samo si kasnije kupi jos rama i to je to...

Werdum Combat Team --- join us! Info na Pm.
13 godina

kupi Home Premium, sve ostalo je za tebe bacanje novca u vjetar...

13 godina
protjeran
Trenutno racunalo za igranje igara

Neće tebi probleme praviti Windows 7 nego grafička kartica.

Koliko vidim na Webu tvom monitoru je nativna rezolucija 1920x1080, a ta kartica (4850 ako je GDDR3) za ove nanovije igre na toj rezoluciji nije baš najbolji izbor, da ne kažem što gore.

Ti ćeš svakako morati kupiti još jedan keks od 2 GB  uz to bilo bi ti "korisno" kupiti neku polovnjaču za kojih 700 kn GTX 460 ili slično.

Novi junaci crtanog filma su ŠUKI I PIPI
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 16:48 (Budokai).

1 0 hvala 0
13 godina
Re: Trenutno racunalo za igranje igara
Budokai kaže...

Neće tebi probleme praviti Windows 7 nego grafička kartica.

Koliko vidim na Webu tvom monitoru je nativna rezolucija 1920x1080, a ta kartica (4850 ako je GDDR3) za ove nanovije igre na toj rezoluciji nije baš najbolji izbor, da ne kažem što gore.

Ti ćeš svakako morati kupiti još jedan keks od 2 GB  uz to bilo bi ti "korisno" kupiti neku polovnjaču za kojih 700 kn GTX 460 ili slično.

Napisao je da nije bas pri novcima...

Dakle....bubni si jos rama i to je to...

Grafa je dobra za manje rezolucije....

14 godina
neaktivan

ja vecinom igram na 1400 rezi.. Ispricavam se tek sada vidim trenutno u racunalu imam 4gb rama..A nasao sam jos 4gb rama za 150kn.jel da bacim novac da ima 8gb ili nije potrebno?

veky
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 19:07 (vekyyy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
vekyyy kaže...

ja vecinom igram na 1400 rezi.. Ispricavam se tek sada vidim trenutno u racunalu imam 4gb rama..A nasao sam jos 4gb rama za 150kn.jel da bacim novac da ima 8gb ili nije potrebno?

Onda nemoj nis dirat...osobno ne mjenjam konfu/djelove sve dok ne postane preslabo za normalan rad/igranje...sa ovim se jos mozes igrat neko vrijeme...

14 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...

kupi Home Premium, sve ostalo je za tebe bacanje novca u vjetar...

daaaa.......khhmmhhm...kupi {#}

Potpis
13 godina

Čovjek je napisao da će kupit. Nemoš odma pretpostavit da je piratdžija višeg stupnja {#}.

I'm just a person, not alien or something like that so don't be afraid.
13 godina
protjeran
ruzcheHR kaže...

Čovjek je napisao da će kupit. Nemoš odma pretpostavit da je piratdžija višeg stupnja {#}.

Bolje da te pare ukuca u grafičku {#}

Novaca se ipak ima, koliko vidim.

Novi junaci crtanog filma su ŠUKI I PIPI
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 11:13 (Budokai).
14 godina
vekyyy kaže...

Procesor: AMD Athlon II 7850 Black Edition AM2+

Matična: Gigabyte GA-M52L-S3P 

Grafička: HD 4850 1GB GDDR3 PCI-E accelero s1 rev.2

Ram: apacer ddr2 2x2gb 800mhz

Napajanje: powerSupply 500w

Hard Maxtor 250GB 7200RPM 

Kučište:NONAME

Optika: LG DVD-RW

Monitor: LG Flatron W2243S

Ovaj tvoj proc je 2.8 GHz,ako se ne varam-moje je 3.2

Maticna je bolja od moje Asrockice

Rame imamo iste

Napajanje je,adj recimo moje bolje(750W Energon)-li-la marka,nemam pojma koliko napajanje utjece na preformanse

Tvoja grafa je mislim bolja od moje GTS 250....

Sve u svemu,nista nisi losiji od moje konfe(jedino za taj proc),a ja ti fino sibam Win 7 64 ultimate i Battlefield 3 na medium bez problema+jos hrpu novih igrica bez stekanja(naravno settingse na default),tako da mislim da neces imati nikakvih problema sa Win 7.

Ako vec mislis kupiti onda odaberi Win 7 ultimate 84 ,mora da leti!

...moje hardove necu niti uspoređivati jer svaki ima 10 god staza!

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 11:28 (Milka30).
17 godina
odjavljen

Pa Windows 7 siba bez problema na triput slabijim konfiguracijama.

Ja imam AMD 5600 +, ATI 4670 mislim (ugl. mislim da je slabija od tvoje), 2 GM rama, srot napajanje (koje ionake nema veze s performansama) i Windows 7 sljaka puno bolje nek XP.

Takodjer sam isprobao i Win 8 koji takodjer radi glatko.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Budokai kaže...
ruzcheHR kaže...

Bolje da te pare ukuca u grafičku {#}

Novaca se ipak ima, koliko vidim.

to se tako kaze :) nemam para ni za cevape a kamo grafu ili win :D Evo win je trenutno gore sada stavljam cod2 i neke igre pa cu vidjet kako ce to radit.. Ali ovako dok nista neradim pise da mi je cpu zauzet 25% i rami na 20% jel to puno ili je normalno dok nista nije ukljuceno?I da stavio sam 64bitnu verziju?I zasto imam u local disc program files i program files (x86)

veky
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 19:41 (vekyyy).
14 godina
vekyyy kaže...
to se tako kaze :) nemam para ni za cevape a kamo grafu ili win :D Evo win je trenutno gore sada stavljam cod2 i neke igre pa cu vidjet kako ce to radit.. Ali ovako dok nista neradim pise da mi je cpu zauzet 25% i rami na 20% jel to puno ili je normalno dok nista nije ukljuceno?I da stavio sam 64bitnu verziju?I zasto imam u local disc program files i program files (x86)

Za CPU,vjerovatno ti nesta vrti u pozadini,a rami su ok,kod mene ne padaju ispod25% u "AFK" stanju.Taj program files ti je za sve 32-bitne software i to ti je ok,ne sekiraj se!

13 godina
i meni je athlon stalno nesto radil, neznam zakaj...win se meni boota s preko 2gb zauzeca tak da si i ti u granicama, vise rama vise win zauzme za bolji rad...
i, kak sad cod sljaka?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
d666sermek kaže...
i meni je athlon stalno nesto radil, neznam zakaj...win se meni boota s preko 2gb zauzeca tak da si i ti u granicama, vise rama vise win zauzme za bolji rad...
i, kak sad cod sljaka?
ODlicno.. Sve isto kao i na win xp

veky
15 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Sve u svemu,nista nisi losiji od moje konfe(jedino za taj proc),a ja ti fino sibam Win 7 64 ultimate i Battlefield 3 na medium bez problema+jos hrpu novih igrica bez stekanja(naravno settingse na default),tako da mislim da neces imati nikakvih problema sa Win 7.

Ako vec mislis kupiti onda odaberi Win 7 ultimate 84 ,mora da leti!

Pogrijesio cojk nema veze :D

Da li bi na moju konfu mogao W7 Ulimate, kupiti cu jos 2GB RAM-a da imam 4

CPU: Inter Core 2 Duo E6400 2.13Ghz @ OC na 2.39

RAM:2GB DDR2 533mhz (kupiti cu jos 2GB)

GPU:nVidia GeForce 8500GT

HDD:80+80+40GB (uzeti cu 320 ili 500GB jer mi je ovo malo)

PSU:Codegen 300xx 400W

Po "Windows 7 upgrade advisor" kaze da mogu i 32 bitni i 64 bitni W7 instalirati ali ne pise koju verziju (Starter, Home, Premium, Ultimate)

Nisam neki gamer, zadovoljim se sa Low postavkama, 800x600 rezolucije, kako sam gledao igrice nista ne traze jacu graficku za W7 u odnosu na XP, samo vise RAM-a

A kako vidim moci cu i dalje igrati NFS World i NFS Shift 2 jer traze samo 2GB RAM-a a ostalo je isto

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 12:10 (Haker_x).
14 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
Da li bi na moju konfu mogao W7 Ulimate, kupiti cu jos 2GB RAM-a da imam 4

CPU: Inter Core 2 Duo E6400 2.13Ghz @ OC na 2.39

RAM:2GB DDR2 533mhz (kupiti cu jos 2GB)

GPU:nVidia GeForce 8500GT

HDD:80+80+40GB (uzeti cu 320 ili 500GB jer mi je ovo malo)

PSU:Codegen 300xx 400W

Po "Windows 7 upgrade advisor" kaze da mogu i 32 bitni i 64 bitni W7 instalirati ali ne pise koju verziju (Starter, Home, Premium, Ultimate)

Nisam neki gamer, zadovoljim se sa Low postavkama, 800x600 rezolucije, kako sam gledao igrice nista ne traze jacu graficku za W7 u odnosu na XP, samo vise RAM-a

A kako vidim moci cu i dalje igrati NFS World i NFS Shift 2 jer traze samo 2GB RAM-a a ostalo je isto

Bez problema s ta dodatna 2 GB rama ( radice i na ta 2 Gb sto imas ali ako mozes ubaci jos dva) a sto se tice verzija Home, Ultimate za obicnog korisnika verzija profesional je dovoljna a sto se tice samih perfomansi verzija Starter nema Aero i jos dosta toga tako da je preporucljiva za slabija racunala ali na tvoju konfg slobodno stavi Pro ili Ultimate tu imas usporedbu.

http://windows.microsoft.com/hr-HR/windows7/products/compare

www.noviportal.net
16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice