Bok momci, odmah da pređem na stvar, pogledajte moju trenutnu konfiguraciju pod moj pc.
Maticnu i procesor promjenio sam prije 2 tjedna i zadovoljan sam. Posto imam 600-700kn ušparano mislio sam da promjenim graficku karticu ili kuciste. Pod tim mislim ovakav plan napravit: da prodam trenutnu 7870 grafu i dodam novce za gtx 760 sad koliko bi to bilo pametno, gledam bench na anandtech i razlike gotovo i nema, kartice su pojednake koliko sam skuzio, druga stvar je da me zanima 7970 grafa prek njuskala znacio kupio bi rabljenu ali me brine moje trenutno napajanje ne znam dali bi izdrzao, jer ta grafa u full loadu trosi 250 w + moj proc 84w + ostali uređaji ajmo rec 50-60w = ugrubo 394 W a moje napajanje ima na 12v 408 w tak da bi to bilo na knap. A da imam love kupio bi si r9 280x i novo napajanje ali jednostavno o tome nemrem razmisljat jer nemam love za to. Mislio sam da bi si kupio cpu cooler ali posto me clockanje ne zanima trenutno to bi bilo bacanje novaca. I treca i posljednja zamisao to je kuciste zapelo mi je za oko corsair carbide 200r koji je po meni ali iskreno Thermaltake element T je isto solidno, dobar protok zraka.. ali opet corsair je corsair. Razmisljam o tome cijeli dan kaj da na kraju uzmem a da ne pogrijesim, a spomenuo sam da nebi kupio cooler za proc jer me clockanje ne zanima (trenutno) pa da me ne savjetujete oko toga :) Hvala Vam unaprijed pa dajte dobre ideje na report