Računalo do 6000 kn zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.983
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Računalo do 6000 kn
Pozdrav ljudi, namjeravam kupiti računalo/laptop, a na raspolaganju imam 6000 kn. Molim vas prvo mi objasnite jeli istina da za 6k kn laptop je slabiji od stolne konfe? A sada vas molim da mi kažete najbolji komp do 6000 kn (uključujući i monitor). Dakle komp planiram koristiti prvotno za igre, imajte to na umu! Želio bi da barem sadašnje naslove može igrati na max uber detaljima!!! (Bad Company 2, Crysis 2) Molim vas da ne prijeđete granicu od 6k kn. Preferiram gotove konfe, a ne dijelove. No ako za te novce nemogu dobiti nešto solidno, radije recite pa da si uzmem Wii. Hvala na savjetima! Živjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Računalo do 6000 kn
Stryker kaže...
Pozdrav ljudi, namjeravam kupiti računalo/laptop, a na raspolaganju imam 6000 kn. Molim vas prvo mi objasnite jeli istina da za 6k kn laptop je slabiji od stolne konfe? A sada vas molim da mi kažete najbolji komp do 6000 kn (uključujući i monitor). Dakle komp planiram koristiti prvotno za igre, imajte to na umu! Želio bi da barem sadašnje naslove može igrati na max uber detaljima!!! (Bad Company 2, Crysis 2) Molim vas da ne prijeđete granicu od 6k kn. Preferiram gotove konfe, a ne dijelove. No ako za te novce nemogu dobiti nešto solidno, radije recite pa da si uzmem Wii. Hvala na savjetima! Živjeli.

1. laptop sa istom cijenom kao kanta je uvijek slabiji od kante (stolnog)

2. "max uber", pa za 6k mislim da neće raditi na maximumu maximuma, ali na nekim solidnim high postavkama će ići.

3. mi ugl preferiramo konfiguracije na dijelove, imas u drugim već otvorenim temama par konfi do 6k za igranje

po meni se za te novce može dobiti solidan komp

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Re: Računalo do 6000 kn
Stryker kaže...

Ako neki forumaš koji se kuži u sastavljanje konfa primjeti ovo može ti sastaviti komp. Ako komp kupuješ u nekom webshop-u ponudit če ti da ti sastave komp od djelova koje si ti (ili forumaš koji če to sastaviti) izabrao.

Ja bi ti rado sastavio ali ne kužim se nešto previše u sastavljanje konfe. Ja mislim da za 6k kn možeš dobiti odličan komp.

Zeppe :D
17 godina
neaktivan
Računalo do 6000 kn
World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice